głupia gadka mamy...
Moderator: modTeam
Wezcie przestancie pouczac sie nawzajem.To ze jeden z Was ma wiecej lat niz drugi i ze przezyl byc moze okres buntu i zrozumial ZE W JEGO PRZYPADKU pomogla zmiana zdania, nie oznacza, ze ten malolat co ma lat 17 mowi zle... szacunek - tak, jesli mnie szanuja...
To chyba wszystko wyjasnia?
Jesli chodzi o gierka - wszyscy wkolo pieprza ze stan dzisiejszej goospodarki to jego wina...Owszem on wzial pozyczki ale tez NIE BYLO po nim nikogo, kto by te pozyczki madrze wykorzystal, zamknal rynek na kapital zagraniczny i rozwinal nasze polskie FABRYKI ktore mogly sie rozwinac... To wina wielu ludzi i wielu tych ktorzy rzadza nawet dzis(byle SLD rowniez) i nie powinno sie pod 1 osobe tego przypisac. Ja troche historii sie uczylem:) hyhy
To chyba wszystko wyjasnia?
Jesli chodzi o gierka - wszyscy wkolo pieprza ze stan dzisiejszej goospodarki to jego wina...Owszem on wzial pozyczki ale tez NIE BYLO po nim nikogo, kto by te pozyczki madrze wykorzystal, zamknal rynek na kapital zagraniczny i rozwinal nasze polskie FABRYKI ktore mogly sie rozwinac... To wina wielu ludzi i wielu tych ktorzy rzadza nawet dzis(byle SLD rowniez) i nie powinno sie pod 1 osobe tego przypisac. Ja troche historii sie uczylem:) hyhy
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
Ide w zaklad ze popierasz Leppera i Samoobrone! Nie mozna zamknac rynku na kapital zagraniczny, ten kto tak zrobi jest skonczonym imbecylem, debilem, cwiercinteligentem i szkoda ze go matka nie wyskrobala jak jeszcze mogla!NIE BYLO po nim nikogo, kto by te pozyczki madrze wykorzystal, zamknal rynek na kapital zagraniczny i rozwinal nasze polskie FABRYKI ktore mogly sie rozwinac...
A pozyczki byly przejedzone zaraz po ich wzieciu wiec nie bylo szans ich wykorzystac :d Ale wiecie co? Ja zalozylem topic polityka... Tam prosze o polityce pisac :d
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”