głupia gadka mamy...

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 16 mar 2004, 00:16

A ja mowie ze zalozylem nawet kiedys temacik o nazwie "polityka" ktory sie duzo popularnoscia nie cieszyl, wiec wara mi od innych, do mojego! ;) Bez tego typu off topicow w dziale o milosci...
Awatar użytkownika
saint
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: saint » 16 mar 2004, 00:21

Ok Ok ja juz sie nie odzywam :-)
Zygam osobami nie szanujacymi cudzej prywatnosci !!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Sorecer
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Sorecer » 31 mar 2004, 22:47

Matki chyba zawsze są bardziej przewrażliwione. Ja tak mam, kumpel tak miał, kuzynka tak ma, nawet matka mojej dziewczyny tak ma... Ale one muszą przywyknąć do nowej sytuacji i sie z tym pogodzić!!!
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 31 mar 2004, 23:51

Wezcie przestancie pouczac sie nawzajem.To ze jeden z Was ma wiecej lat niz drugi i ze przezyl byc moze okres buntu i zrozumial ZE W JEGO PRZYPADKU pomogla zmiana zdania, nie oznacza, ze ten malolat co ma lat 17 mowi zle... szacunek - tak, jesli mnie szanuja...

To chyba wszystko wyjasnia?

Jesli chodzi o gierka - wszyscy wkolo pieprza ze stan dzisiejszej goospodarki to jego wina...Owszem on wzial pozyczki ale tez NIE BYLO po nim nikogo, kto by te pozyczki madrze wykorzystal, zamknal rynek na kapital zagraniczny i rozwinal nasze polskie FABRYKI ktore mogly sie rozwinac... To wina wielu ludzi i wielu tych ktorzy rzadza nawet dzis(byle SLD rowniez) i nie powinno sie pod 1 osobe tego przypisac. Ja troche historii sie uczylem:) hyhy :P
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 01 kwie 2004, 19:09

NIE BYLO po nim nikogo, kto by te pozyczki madrze wykorzystal, zamknal rynek na kapital zagraniczny i rozwinal nasze polskie FABRYKI ktore mogly sie rozwinac...
Ide w zaklad ze popierasz Leppera i Samoobrone! Nie mozna zamknac rynku na kapital zagraniczny, ten kto tak zrobi jest skonczonym imbecylem, debilem, cwiercinteligentem i szkoda ze go matka nie wyskrobala jak jeszcze mogla!
A pozyczki byly przejedzone zaraz po ich wzieciu wiec nie bylo szans ich wykorzystac :d Ale wiecie co? Ja zalozylem topic polityka... Tam prosze o polityce pisac :d
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 01 kwie 2004, 19:12

Nigdy sie w niektórych kwestiach Maveriku nie zgodzę z Toba , to nie tak jak piszesz ! ale nalezysz do tych co to nie daja sobie powiedzieć , wiec niech tak zostanie ! czas Ci jednak otworzy oczy ! :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 04 kwie 2004, 09:52

podziwiam umiejetnosc zmiany tematu!!!!!!!!!!!! co wyscie sie tak na te polityke uwzieli??? myslałam ze w tym topicu jest mowa o czym innym
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 04 kwie 2004, 20:58

czas Ci jednak otworzy oczy !

Piszesz tak jakbys wiedzial ze masz na 100% racje. Ale to moje pokolenie bedzie zmieniac ten kraj, wiec liczy sie to co my mamy do powiedzenie ;)

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”