Sytuacja pełna łez ze smiechu

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

*qbass*
Weteran
Weteran
Postautor: *qbass* » 17 kwie 2006, 21:47

maro pisze:nie mają sęsu
<hahaha>
maro pisze: ostateczna decyzje pozostawie jej
Nie, podejmij ją sam...Bądź facet <browar>
tajemnica :]
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: tajemnica :] » 18 kwie 2006, 00:04

maro pisze:ostateczna decyzje pozostawie jej

maro, powiedz, że żartujesz?! ehhh...
maro
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: maro » 18 kwie 2006, 08:52

tajemnica :] pisze:maro napisał/a:
ostateczna decyzje pozostawie jej

maro, powiedz, że żartujesz?! ehhh...

chciałbym zartować, ale jest cos wiecej z mojej strony a czy z jej rowniez to tego musze sie dowiedzieć
"Milośc to nie jest kontrakt który zrywasz gdy dzień masz gorszy"
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 18 kwie 2006, 08:55

maro, decyduj sam za siebie. Nie gódź się na takie tanie podróbki, jakie ta kobieta Ci serwuje. Nie oddawaj swego cennego życia w inne ręce. Nawet w ręce kobiety, którą mocno kochasz.
Miejże chłopie jaja i poczucie własnej wartości. Bądź po prostu męski do cholery!
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: tajemnica :] » 18 kwie 2006, 11:04

Olivia pisze:Nie gódź się na takie tanie podróbki, jakie ta kobieta Ci serwuje. Nie oddawaj swego cennego życia w inne ręce. Nawet w ręce kobiety, którą mocno kochasz.
Miejże chłopie jaja i poczucie własnej wartości. Bądź po prostu męski do cholery!

dokładnie!
ona wie dobrze, że Tobie na niej zależy i wykorzystuje to jak tylko może, ma teraz dwóch chłopaków na zmiane w zależności od zachcianek, widząc, że co nie robi będziesz przy niej będzie to zawsze wykorzystywać i jeśli nie ukazujesz, że przeszkadza Ci to, że ona jest z innym jednocześnie, to będzie to też wykorzystywać, będzie czuła się pewnie i bedzie robiła z Toba i innymi co tylko będzie chciała...czy Ty naprawdę tego chesz, aby być w związku i codziennie myśleć "czy ona naparwde poszła spotkać się z koleżankiami, czy może z innym chłopakiem?!"...
Awatar użytkownika
lizaa
Maniak
Maniak
Postautor: lizaa » 18 kwie 2006, 11:16

a ja bym poszla i poderwala jakas jej kumpele :D:D <fuckoff> <evilbat>
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
Awatar użytkownika
Lagartija
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lagartija » 18 kwie 2006, 11:24

lizaa pisze:a ja bym poszla i poderwala jakas jej kumpele :D:D <fuckoff> <evilbat>
dokladnie!!! i pokaz jej ze nie jest jedyna i z innymi tez sie mozna niezle bawic a ta laske kopnij w dupe i to czym predzej!
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 18 kwie 2006, 11:26

Lagartija pisze:dokladnie!!!

Ale jak Mu na tej dziewoi zależy, to Bogu ducha winną niewiastę może bardzo zranić.
Jednak może się z jakąś koleżanką umówić, że będą udawać parę. Albo Ją ruszy, albo nie. :P
"Miarkuj złość.

Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się

Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 18 kwie 2006, 11:31

Niechce czytac mi sie calej dyskusji ;] jak zreszta zwykle ... ale czy ktos jest wstanie mi wytlumaczyc gdzie sie powinienem zaczac smiac ?

Jeden pajac spotyka sie z dziewczyna ktora przyprawia swojemu facetowi rogi spotykajac sie ze wczesniej wymienionym pajacem ... zal mi calej trojki ...

Dziewczyny bo pusta i sama niewie czego chce :S.
Chlopaka z rogami bo pewno bidak kocha i o niczym niewie ... a jak sie domysla to niedopuszcza do siebie
I wspomnianego pieszczotliwie okreslonego pajaca ktory to na doczepke wpieprzyl sie w czyjs zwiazek albo jak napisal zostal do niego zaproszony ... Przez wyzej wspomniana pusta dzieweczke ktora sama niewie czego chce .... jak i zreszta nasz maly pajac :].

PS. I jeszcze raz prosze niech mnie ktos klepnie w plecy jak bede mial wybuchnac smiechem gdy ta smieszna do lez sytuacja na to pozwoli :O <pejcz>
Obrazek

Śladem własnej "legendy" ... ;)
maro
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: maro » 18 kwie 2006, 11:47

tr3sor pisze:.... jak i zreszta nasz maly pajac
tr3sor pisze:niech mnie ktos klepnie w plecy

moge nie tylko w plecy, człowieku ludzie tutaj maja problemy a jak masz jakis większy problem to się nie wypowiadaj
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 18 kwie 2006, 11:50

maro pisze:człowieku ludzie tutaj maja problemy
Maro to co Ty tu piszesz ciezko nazwac problemem....
maro
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: maro » 18 kwie 2006, 11:56

moon pisze:
maro pisze:człowieku ludzie tutaj maja problemy
Maro to co Ty tu piszesz ciezko nazwac problemem....

dla was może to wygladac smiesznie ale mi nie jest juz do smiechu
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 18 kwie 2006, 12:01

maro pisze:ale mi nie jest juz do smiechu
Jakos ten temat mial byc chyba i sie smiales? ;P To jest komiczne jakby nie patrzec. Chocby po Twoich wypowiedziach tutaj, jak i cala sytacja po prostu do normalnych i fajnych nie nalezy. Ale trzeba naprawde [nie chce Cie tu obrazic] nie myslec zeby sie na cos takiego zgodzic i w tym trwac. Przeciez to jest ewidentna manipulacja w celu zapewniea sobie rozrywki od pierwszego wejrzenia. Inaczej znalezienie jelenia. A ty nawet sie nie bronisz a godzisz. To jest wlasnie komiczne.
maro
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: maro » 19 kwie 2006, 15:15

Noz cóz rozmowa była ale sie nie zakończyła, ona boi sie wybrać a nie chce stracic tego co odemnie ma a ja nie chce zostac sam :(, wiem ze powinno się wszystko jak najszybciej rozwiązać ale wczoraj znów była sytuacja dwuznaczna pewno jej ojczulek nas przyczaił bo nikt go nie usłyszał. wczoraj czułem sie tak fajnie swobodnie przy niej rozumiemy się praktycznie bez slów. Wiem coś ze między nimi jest nie tak więc moze warto jeszcze będzie poczekać, wkońcu nie predko takiej drugiej nie znajde. Pewnie napiszecie ze źle robie ale ja chcę byc przy niej może wszystko samo sie rozwiaze mi zalezy na niej i jej na mnie więc jeszcze poczekam zobaczymy co z tego wyjdzie.
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: tajemnica :] » 19 kwie 2006, 16:38

ehhh...maro, maro...jakby jej naprawde na Tobie zależało, to by zostawiła swojego chłopaka i byłaby z Tobą...
po co Ci było wkręcać się w cudzy związek?! teraz chcesz czekać aż samo się rozwiąże?! a niby jak to się stanie? pozostwiając jej wybór, pewnie jeszcze się troche pobawi Tobą, zrani chłopaka jeszcze bardziej, a jak znudzi jej się zabawa to wtedy zdecyduje się wybrać...a nie zdziw się jak to wszystko nie pójdzie po Twojej myśli...
jak już pisała Olivia
Olivia pisze:Miejże chłopie jaja i poczucie własnej wartości. Bądź po prostu męski do cholery!

postaw sprawe jasne, powiedz jej co do niej czujesz, że chcesz z nią być, ale nie chcesz się nią dzielić, daj jej czas, żeby sie zastanowiła, wybrała z kim chce być i dopiero wtedy się do Ciebie odezwała...a takto bedzie męczyła wszystkich po kolei siebie, Ciebie i tego biednego chłopaka...
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 19 kwie 2006, 23:14

tajemnica :], masz racje, ale:
To jednak jego sprawa i jego wybor
Nie kazdy facet ma te jaja i umie byc meski.
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: tajemnica :] » 20 kwie 2006, 00:24

moon pisze:Nie kazdy facet ma te jaja i umie byc meski.

i to właśnie boli jak się czyta takie problemy...
maro
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: maro » 20 kwie 2006, 13:13

i wczoraj znów były upojne chwile, aj juz nie wiem co mam robic :(, zgłupiałem
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 20 kwie 2006, 13:35

A moze zawsze taki byles? :?
maro
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: maro » 20 kwie 2006, 14:02

moon pisze:A moze zawsze taki byles?

nigdy taki nie bylem
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: tajemnica :] » 20 kwie 2006, 14:28

aż żal... tyle osób pisało Ci co robić, ale skoro Twoje pozostawienie sprawy w jej rękach i dawanie sie bawić sobą według Ciebie jest lepsze, to o co Ci chodzi?!
eathons
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: eathons » 20 kwie 2006, 15:20

Drogi Maro!
Wydaje mi sie ze sytuacja jest smieszna ale dla tej dziewczyny a nie dla ciebie. Widocznie masz uczucia do tej dziewczyny i nie jest ci latwo bo chyba coraz bardziej sie w to angazujesz.
Wszystko bylo by ok tylko nie fakt ze tak naprawde dobry ubaw ma tylko ona. Nie zrozum nie zle. Ja oczywiscie moge byc meska dziw..... ale jak w gre wchodza uczucia i ona zapewne zdaje sobie sprawe z twoich uczuc. Chodzi o to zeby nie byc pieskiem i nie leciec na jakies jej zagrywki typu przytulanie czy calowanie.

Z innej strony. Pewne dziewczyny potrzebuja emocji. Niewatpliwie moze byc w to zaangazowanych wiele osob. Zalezy to od dnia, jezeli jest zimno i pochmurno to mam ochote na cos innego i zmieniam nastroj - inny gosc inne slowka, jezeli jest inaczej to chce slyszec cos innego. Naprawde kobiecie jest to na reke. Nie rozumiem tez w tym wszystkim faktu dlaczego ona jest z innym i przychodzi do ciebie. Albo cie chce, albo ma was, (tu chodzi o ciebie ) jako zabaweczke. Gdybys nawet zaczal z nia chodzic i ona by go rzucila to ok - wygrales. Ale jak sytuacja sie przeciaga to wyraznie jej to na reke - a ty jestes blaznem do poprawiania nastroju.Jezeli nawet go nie przytulala na tym grilu to o niczym nie swiadczy. Moze specjalnie to robila zeby cie nie zrazic tylko ci pograc na uczuciach. Z drugiej strony skad wiesz czy moze z nim nie prowadzi jakiejs gierki i tak naprawde to sie z nim posprzeczala i zagrala na grilu doskonala partie. Jezeli gosc na ciebie patrzyl to prawdopodobnie wie o tobie ze np. ona sie tobie podoba i jest zazdrosny, a ona ma dwoch walczacych i zazdrosnych balwanow. Dwie sroki za ogon!!!!!!!!!!!! Niesamowicie podniecajace dla kobiety. Dwie opcje. Dlatego cie zmywa na pocalunkach bo jej to odpowiada. Nie ma w tym jakiegokolwiek uczucia, moze byc zafascynowanie, ale co bedzie jak ona zacznie sie fascynowac kims innym a ty zostaniesz sam i to zakochany. Wtedy bedziesz za nia chodzil jak pies i ona ci bedzie mowic ze sorry ale czasami da ci buzi zebys dalej robil z siebie idiote. po prostu one to lubia i jest to czescia planu. Niechce obrazic tu zadnej kobiety, ale trzymanie dwoch srok za ogon lub flirtowanie na powaznie z innymi to czesta zagrywka dziewczyn by sie sprawdzic lub na ile sobie moga pozwolic w owijaniu faceta na palcu. To imm dodaje pewnosci siebie. Kobiety zachowujace sie jak ta twoja marco jest bardzo dziecina i emocjonalnie niedorosla do powagi sytuacji. Dlatego ze sobie pogrywa - tak to wyglada a nie mysli o przyszlosci z zadnym z was tylko ciagnie to z dnia na dzien - a jakos to bedzie. Jedno jest pewne nabiera duzo pewnosci siebie widzac za jestescie slabi i moze robic co chce. Po co jej decydowac jak ma co chce.

Ja bym ci doradzil zrobic jedno. Sprobuj za wszelka cene wyjasnic sytuacje zeby sie okreslila. Jezeli nie dojdzie to do skutku. po prostu spodkaj sie z tym gosciem i z nim pogadaj. Jezeli potwierdzi on moje obawy to ja przyszpilicie razem i dostanie ona po dupie.
Jezeli okaze sie ze juz od dluzszego czasu sie miedzynimi psuje to znaczy ze powodem jestes ty a ona nie moze tego zakonczyc bo jest slaba, albo jest jej mu zal- bo naprzyklad jest z nim dlugo??????

Wyciagnij tez wnioski z jednego - jak kobieta cie kocha to cie chce w nocy o polnocy i nie ma takiej sily zeby cos stalo na przeszkodzie. Tutaj cos stoi a ty dalej jestes w punkcie wyjscia. Nie masz dziewczyny i sie smiejesz tylko z kogo - chyba z siebie. Dla mnie taka dziewczyna to tylko problem bo niewiadomo na co ja stac i kiedys moze sie spotykac z kims innym za moimi plecami - tak dla checy. Ta moze bo wlasnie ma doskonaly trening z dwoma balwanami ( bez urazy). Nie ma nic gorszego od kobiety ktora nie wie czego chce - to jak zaraza chodzi i rani kazdego!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”