przyjaciel/chlopak co z tym zrobic ?

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Zuber
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Zuber » 27 sty 2006, 21:19

AlicE!, jak nie mogli ja mogłem byłem szczery to ona cos kreciła
AlicE! pisze:I ciekawa jestem jakbyś sie zachowal w sytuacji kiedy jestes z kims pol roku ale nie kochasz i nagle poznajesz kogos dla kogo serce zabije Ci mocniej...

ooo a teraz to mnie zatkało nie nagle prosze Ciebie bo poznali sie na działce i mogła jeszcze wtedy powiedziec ze nie jest pewna natomiast lepiej było udawac pol roku... nawet rozstajac sie czyli 29 grudnia mialem wrazenie ze nie jest ze mna szczera... myslalem ze to tylko pozory ale teraz wiem ze nie. chciała byc moim przyjacielem a tak naprawde robila wszystko by tak nie bylo trudno teraz mam to juz gleboko :P pozdro :)
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 27 sty 2006, 21:44

Spokojnie. Nie Ty pirewszy, nie ostatni.
Mnie moja była. też długo oszukiwała, ale nie odeszła do innego, tylko tak jakos samoistnie :P
Głowa do góry, jeszcze poznasz BARDZIEJ wartościową dziewczynę :)
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 27 sty 2006, 23:01

to jest najgorsze, jak ktos klamie, oszukuje, jest z kims a na pytanie zaprzecza tylko dlatego ze nie ma censored odwagi i godnosci przyznac sie do tego! abstrahujac od powodow, dziewczyna w ogole chyba nie dojrzala do bycia w zwiazku! Zuber ciesz sie ze wiecej Ci idiotka nie bedzie czasu zabierac. Naprawde nie ma nic gorszego od falszywych ludzi.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Awatar użytkownika
Eisenritter
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Eisenritter » 28 sty 2006, 06:56

Mia pisze:to jest najgorsze, jak ktos klamie, oszukuje, jest z kims a na pytanie zaprzecza tylko dlatego ze nie ma consored odwagi i godnosci przyznac sie do tego! abstrahujac od powodow, dziewczyna w ogole chyba nie dojrzala do bycia w zwiazku! Zuber ciesz sie ze wiecej Ci idiotka nie bedzie czasu zabierac. Naprawde nie ma nic gorszego od falszywych ludzi.

Co do "nie ma rzeczy gorszych" to bym się nie zgodził, ale fakt, to jedna z bardziej koszmarnych. Brak szczerości po obu stronach to w zasadzie dla związku kaplica.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”