Dziewuszki napiszcie coś:)
Moderator: modTeam
Grab, jeśli chcesz być fair wobec dziewczyny i jednocześnie nie wpieprzać się w jej związek, który nie wiadomo jak długo będzie jeszcze trwał, to po prostu napisz jej albo powiedz, że zawsze może na Ciebie liczyć, porozmawiać, zawsze kiedy tylko będzie tego potrzebowała... Potem zniknij, nie pisz, nie dzwoń! Dozwolone są tylko sporadyczne sygnały, żeby wiedziała, że o niej pamiętasz. Ale najlepiej poczekaj, może ona się wkrótce do Ciebie odezwie - to będzie OK.
- Eisenritter
- Uzależniony
Do autora tematu: zdystansuj się. Jak byś ty się poczuł, gdybyś potem się dowiedział, że twoja towarzyszka odeszła z jakimś "byłym kumplem"? Wiem dobrze, że trudno to wypośrodkować, że trudno wskazać komuś, w jaki sposób ma cię traktować, ale inaczej się nie da. Sam przez kilka miesięcy byłem kartką do wylewania żali dla pewnej mojej znajomej... dawne czasy, a jej mężczyzna był kawałem drania - ale to nie zmieniało faktu, że od razu ograniczyłem naszą znajomość do moralnego i duchowego wsparcia. W przeciwnym wypadku, konsekwencje dla was wszystkich mogą okazać się co najmniej nieprzyjemne.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
heh i to jeszcze jaki milutki .. taki dleikatny ze szok ... on by tak chcial tylko sie odezwac casem bo jakas tam mała miętusia miedzy nami ... taaaa
wyobraz sobie ze wchodizsz do publicznej toalety... na drzwiach do kabiny jest napis ZAJETE ... co robisz ? wchodzisz i pytasz co moglbys chwile posiedziec ? tak po przyjacielsku ?
mysle ze nic wiecej dodawac nie trzeba
wyobraz sobie ze wchodizsz do publicznej toalety... na drzwiach do kabiny jest napis ZAJETE ... co robisz ? wchodzisz i pytasz co moglbys chwile posiedziec ? tak po przyjacielsku ?
mysle ze nic wiecej dodawac nie trzeba
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”