sophie pisze:I z moim Oraz sporą grupą moich znajomych
i z moim
Baa , nawet bylam taka,ze chcialam byc sama a tu los figla splatal.
I dobrze
Moderator: modTeam
blacknessie pisze:bywaj wśród ludzi, wychodź gdzieś ze znajomymi, wiesz jak to jest: jesteś z kimś, ten ktoś zna kogoś kto zna jeszcze kogoś Puscic oko okazji jest mnóstwo dookoła usmiech
Hyhy pisze:Zreszta co za roznica, ja tam uwazam ze przyjazni miedzy kobieta a facetem nie ma
Przekonalem sie o tym 2 razy, mowie o takiej prawdziwej na cale zycie choc moge sie mylic
fajna82 pisze:Ale to jest taka przyjaźń, że my się świetnie rozumiemy, czujemy się ze sobą swobodnie , ale przedw wszystkim spotykamy się na seks.
fajna82 pisze:I co będzie jak będą rewelacyjni i kochani na co dzień, natomiast w łóżku tragedia?
fajna82 pisze:Mam nadzieję ,że spotkam kiedyś kogoś tak wspaniałego ,że seks zejdzie na drugi plan.
frer pisze:(raz czytałem artykuł o tym jakie cechy charakteru mają psychopaci i niestety większość do mnie pasowała).
TedBundy pisze:masz może linka do tego artykułu???? Puscic oko chętnie poczytam......bardzo chętnie Cfaniak
sophie pisze:W Newsweeku kiedys byl taki artykul. I test...
fajna82 pisze:Ale to jest taka przyjaźń, że my się świetnie rozumiemy, czujemy się ze sobą swobodnie , ale przedw wszystkim spotykamy się na sex.
fajna82 pisze:Mam nadzieję ,że spotkam kiedyś kogoś tak wspaniałego ,że sex zejdzie na drugi plan. Bo przecież o to chyba chodzi w codziennym życiu.prawda.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 231 gości