Zagłębiak pisze:według was dobrze zrobiłem , czy żle...
Zagłębiak pisze:Nie wiem co wy byście zrobili na moim miejscu i mnie to nie obchodzi

Moderator: modTeam
moon pisze:Ja uznaje pięści tylko i wyłącznie w bezpośredniej obronie.
moon pisze:Ale ok. "Prawdziwy facet" powinien myślec głową a nie fiutem.
Nie dac sie jak gówniarz wyprowadzać z równowagi i być z tego dumnym.
robinho pisze:A w tej sytuacji adekwatnym zachowaniem było "danie w gębę".
Wiesz moon, jakie to cudowne, dać komuś w gębę w poczuciu że sie zrobiło słusznie??
Andrew pisze:Widac jeszcze sie nie sparzyłeś , a co to za przyjemnosc dać głupkowi w gebę
robinho pisze:"siedzisz sobie w jakim miejscu ze swoim chłopakiem ( załóżmy że coś stoi na przeszkodzi i nie możesz stamtąd wyjść), a obok siedzi jakiś facet który bez powodu w sposób niezwykle upokarzający Cie obraża, a Twój facet mówi: "jestem spokojny - potrafię się opanować. Jestem z tego dumny ż epotrafię zachować spokój" i w żaden sposób nie reaguje. Byłabyś dumna ze swojego faceta??
Andrew pisze:Taka co jak gosć jest wiekszy od Ciebie ! i tu pryska jak mydlana bajka
TedBundy pisze:Andrew pisze:Taka co jak gosć jest wiekszy od Ciebie ! i tu pryska jak mydlana bajka
niekoniecznie, jeśli masz ze sobą kosę lub klamkę:) Wtedy taka menda podwija ogon i w podskokach spi.erdala , hehehe:) na obicie mordy trzeba sobie zasłużyć, taki czyn jaki podał autor topicu bezapelacyjnie zasługiwał na wpierdol..... <browar>
KyLu pisze:Taa, ciekawe kto by spierdalal w podskokach jak on by tez swoja kose/klamke wyciagnal
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 302 gości