Love & peace :]

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Sasetka
Maniak
Maniak
Postautor: Sasetka » 01 gru 2005, 12:36

Zagłębiak pisze:według was dobrze zrobiłem , czy żle ?? ...

Zagłębiak pisze:Nie wiem co wy byście zrobili na moim miejscu i mnie to nie obchodzi

:|
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle :*
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 01 gru 2005, 13:20

Zagłębiak pisze:według was dobrze zrobiłem , czy żle ??

wg mnie źle.
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
Awatar użytkownika
robinho
Maniak
Maniak
Postautor: robinho » 01 gru 2005, 14:32

moon pisze:Ja uznaje pięści tylko i wyłącznie w bezpośredniej obronie.

to wyobraź sobie sytuację:

"siedzisz sobie w jakim miejscu ze swoim chłopakiem ( załóżmy że coś stoi na przeszkodzi i nie możesz stamtąd wyjść), a obok siedzi jakiś facet który bez powodu w sposób niezwykle upokarzający Cie obraża, a Twój facet mówi: "jestem spokojny - potrafię się opanować. Jestem z tego dumny ż epotrafię zachować spokój" i w żaden sposób nie reaguje. Byłabyś dumna ze swojego faceta??

Czy zajrzałabyś mu do rozporka czy tam jeszcze są jaja??

moon pisze:Ale ok. "Prawdziwy facet" powinien myślec głową a nie fiutem.
Nie dac sie jak gówniarz wyprowadzać z równowagi i być z tego dumnym.

zgadazam sie - powinien zachowywac się adekwatnei do sytuacji. A w tej sytuacji adekwatnym zachowaniem było "danie w gębę".

Wiesz moon, jakie to cudowne, dać komuś w gębę w poczuciu że sie zrobiło słusznie??
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.

FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 01 gru 2005, 15:34

robinho pisze:A w tej sytuacji adekwatnym zachowaniem było "danie w gębę".

Wiesz moon, jakie to cudowne, dać komuś w gębę w poczuciu że sie zrobiło słusznie??

Tak ?? a co jak gosć jest wiekszy od Ciebie ! i tu pryska jak mydlana bajka Twoje podejscie do sprawy ! nie zawsze mozesz dac gosciowi w gebę , bo a nuż cie zastrzeli za to , i co wtedy ! madry polak po szkodzie ???
Widac jeszcze sie nie sparzyłeś , a co to za przyjemnosc dać głupkowi w gebę ? <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 01 gru 2005, 15:48

Andrew pisze:Widac jeszcze sie nie sparzyłeś , a co to za przyjemnosc dać głupkowi w gebę

no dla mnie chyba żadna

dziwie sie Twojej reakcji
zachowałes sie tak jak by Twoja panna była bezwolna, jak by to nie jej wina
jak by to on sie osmielił ci ja zabrac bez jej zgody
ale to ona miał byc Ci wierna
to ona sie pusciła
Nie tak sie załatwia sprawy. Z kolesiem mozna inaczej nie na wyzszym poziomie
A dziewczyny bic nie trzeba, nikt takiej rady Ci nie dał.
ale skoro ty uwazasz, że winnego trzeba w morde lac i dla tego nie winisz jej to mi cie zal.
Kiedys byłam w podobnej sytuacji widziałam ex jak sie całował i obsciskiwał z inna panna. Spytałam tylko czy wie, że on jest moim facetem, powiedziała, że nie i kazałam jaj zaczekac az z nim załatwie, powiedziałam, że potem bedzye juz jej. Dziwne nie chciała go juz, napluła mu w twarz i odeszła.
Gdybys to inaczej rozegrał to panna dostała by " po dupie i od tamtego"

ech dzieci . . .
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 01 gru 2005, 16:48

A zastanow sie(do tego co tak chwali takie podejscie, choc ja Cie przekonywac nie chce, bo czasem jest tak, ze kolesiowi sie nalezy i tez dalbym w gebe a jakby byl wiekszy to bym ja najwyzej dostal ale w pysk bym mu dal:> moze glupie moze nie, honor to tez honor, ale nie w takiej sytuacji. )
robinho pisze:"siedzisz sobie w jakim miejscu ze swoim chłopakiem ( załóżmy że coś stoi na przeszkodzi i nie możesz stamtąd wyjść), a obok siedzi jakiś facet który bez powodu w sposób niezwykle upokarzający Cie obraża, a Twój facet mówi: "jestem spokojny - potrafię się opanować. Jestem z tego dumny ż epotrafię zachować spokój" i w żaden sposób nie reaguje. Byłabyś dumna ze swojego faceta??

tylko np w takiej.

Trzeba uzyc czasem mozgu, bo jak ktos ma mozg to niekoniecznie jest nieglupi, rozumiesz? :)

"glupi ten co glupio robi"
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 01 gru 2005, 17:16

Andrew pisze:Tak ?? a co jak gosć jest wiekszy od Ciebie ! i tu pryska jak mydlana bajka

niekoniecznie, jeśli masz ze sobą kosę lub klamkę:) Wtedy taka menda podwija ogon i w podskokach spi.erdala , hehehe:) na obicie mordy trzeba sobie zasłużyć, taki czyn jaki podał autor topicu bezapelacyjnie zasługiwał na wpierdol..... <browar>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 01 gru 2005, 17:22

Tak! oczywiscie ! <aniolek2> myslec ! trzeba bowiem nie wiesz z kim sie zadajesz , czasem moze byc tak , ze tylko sprowokujesz do jeszcze wiekszego upodlenia swej partnerki , sam ladujac w rynsztoku , z połamanymi zebrami , siłowe rozwiazania na słowene zaczepki nie są dobre !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
KyLu
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: KyLu » 01 gru 2005, 17:58

TedBundy pisze:
Andrew pisze:Tak ?? a co jak gosć jest wiekszy od Ciebie ! i tu pryska jak mydlana bajka

niekoniecznie, jeśli masz ze sobą kosę lub klamkę:) Wtedy taka menda podwija ogon i w podskokach spi.erdala , hehehe:) na obicie mordy trzeba sobie zasłużyć, taki czyn jaki podał autor topicu bezapelacyjnie zasługiwał na wpierdol..... <browar>

Taa, ciekawe kto by spierdalal w podskokach jak on by tez swoja kose/klamke wyciagnal :DD A tak BTW to na wpierdol to zaslugiwala jego laska, a nie ten koles - tak jakby co ;]
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 01 gru 2005, 18:04

KyLu pisze:Taa, ciekawe kto by spierdalal w podskokach jak on by tez swoja kose/klamke wyciagnal

zależy,kto by użył/strzelił pierwszy, ten byłby w bardziej komfortowej sytuacji:) Możliwe, że nikt by nie użył:)
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/

http://michalpasterski.pl/

http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
KyLu
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: KyLu » 01 gru 2005, 18:09

Gorzej jak oboje - wyszloby na to, ze najbardziej winna wyszla z tego najlepiej :)
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 01 gru 2005, 18:23

robinho pisze:to wyobraź sobie sytuację:

Alez Robi no. Ja nie pisze o braku reakcji. Ja pisze o nie używaniu pięsci ;P
Gdyby facet ten gupi jednak zaczął używac czegoś wiecej ni ż słów nie wobrażam sobie sie nie bronic.
KyLu pisze:najbardziej winna wyszla z tego najlepiej

Cóż..wyszła :P
Awatar użytkownika
Pituś
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Pituś » 06 gru 2005, 11:33

hmm :> .. co z tego ze np ja powiem Ci teraz ze nie powinienes tak zrobic .. jak wiem ze.. jakby to mnie spotkało.. pod wpływem chwili zrobilbym raczej tak samo a dopiero pozniej myslał :>
.: "Kobieto, jesteś otchłanią, piekłem, tajemnicą,
i ten kto powiedział, że cię poznał, jest po trzykroć głupcem" :.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”