Co dziewczyny myslicie o takim facecie?

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

stokrotka_x
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: stokrotka_x » 10 paź 2005, 17:57

Hyhy pisze:a widze ze bardzo wazne jest to jego zdecydowanie, czyzbyscie wszystkie byly kluchy niezdecydowane?:D

własnie dlatego,że jestem zdecydowana potrzebuję takiego samego faceta.Nie wytrzymałabym z kims kto mówi "tak,nie,nie wiem,zrobimy jak chcesz" No ! :D
Ostatnio zmieniony 10 paź 2005, 17:58 przez stokrotka_x, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
mikaaa
Maniak
Maniak
Postautor: mikaaa » 10 paź 2005, 17:57

mariusz pisze:
stokrotka_x pisze:nie wytrzymałabym takiej uległości ,słodkości aż do bół zębów. Taka już jestem...Lubię mężczyzn opiekuńczych,wrazliwych(ale nie rozbabranych emocjonalnie),romantycznych,ale w nieco innym pojęciu. Na pewno nie takich którzy pisza wierszyki i robią ołtarzyk kobiecie. Facet dla mnie musi byc silny,zdecydowany. to by było na tyle

I wszystko jasne ;)

tez tak mysle <browar>
you touch me
in special places...
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 10 paź 2005, 18:03

Wiesz ja jestem zdecydowany zazwyczaj a jak mi moja zaczynala krecic to tylko sie szlo zajebac :D
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
mikaaa
Maniak
Maniak
Postautor: mikaaa » 10 paź 2005, 18:09

stokrotka_x pisze:
Hyhy pisze:a widze ze bardzo wazne jest to jego zdecydowanie, czyzbyscie wszystkie byly kluchy niezdecydowane?:D

własnie dlatego,że jestem zdecydowana potrzebuję takiego samego faceta.Nie wytrzymałabym z kims kto mówi "tak,nie,nie wiem,zrobimy jak chcesz" No ! :D

kurde mialam raz takiego , tak bardzo sie bał ze mnie straci ze zawsze mi przytakiwał. Mówil- jak chcesz ,co chcesz , chociaz wiem myslam całkiem co innego... meczące to było...
you touch me

in special places...
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 10 paź 2005, 18:19

ale rozumiem ze czasem moze tak powiedziec? Bo jakby to na takiej zasadzie blo ze on zawsze wie co chce to sama se badz ze soba :D hyhy

Awatar użytkownika
mikaaa
Maniak
Maniak
Postautor: mikaaa » 10 paź 2005, 18:23

nie no nie chodzi o to <aniolek2> tylko po prostu facet powinien miec swoje zdanie i choc nie zawsze mi pasuje to przynajmniej wiem co mysli naprawde w różnych sytuacjach
you touch me

in special places...
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 10 paź 2005, 18:54

AAA o to ze se na leb nie da wejsc, no to sprobuj tylko hehehe :D

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 10 paź 2005, 19:04

A ja tam lubie pisac wierszyki , lubi tez je czytać moja Myszka ! lubie poezje itd.
Ciekawie piszesz ? ciekawe też co by było jak byś miala faceta który na TWOJE tak ....mówi nie! itd. <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
stokrotka_x
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: stokrotka_x » 10 paź 2005, 19:47

Andrew pisze:A ja tam lubie pisac wierszyki , lubi tez je czytać moja Myszka ! lubie poezje itd.

poezja TAK,zabawne rymowanki TAK, słodkie wiersyki NIE <banan>

Andrew pisze:Ciekawie piszesz ? ciekawe też co by było jak byś miala faceta który na TWOJE tak ....mówi nie! itd. <browar>

Gdyby to była czysta złośliwośc pewnie bym rzuciła w diabły,ale to,że nie zgadzamy się w niektórych kwestiach jest chyba normalne?
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 10 paź 2005, 20:43

cubasa pisze:..byłyby takie same jak Twoje

Ło fuj nie chciałabym takiego bezpłciowca!
stokrotka_x pisze:nie wytrzymałabym takiej uległości ,słodkości aż do bół zębów. Taka już jestem...Lubię mężczyzn opiekuńczych,wrazliwych(ale nie rozbabranych emocjonalnie),romantycznych,ale w nieco innym pojęciu. Na pewno nie takich którzy pisza wierszyki i robią ołtarzyk kobiecie. Facet dla mnie musi byc silny,zdecydowany. to by było na tyle

<browar>
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 10 paź 2005, 20:49

zawsze mi przytakiwał. Mówil- jak chcesz ,co chcesz... meczące to było...

Znam to, tez to przechodzilam z bylym...
Never ever again :]
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 10 paź 2005, 21:11

Typ faceta opisany na początku to typ teoretycznie IDEALNy. No po prostu cukiereczek z miodem. Słodziutki, że palce lizać. Tylko że od nadmiaru słodkości można się solidnie zerzygać. <belt1>

Nie dziwię się dziewczynom, że nie chcą takich miodzików. Życie jest słodko-gorzko-kwaśne, jego smak jest w wielu odmianach. Kandydat na partnera życiowego, jakiego poznajemy ma swój smak - charakter. Jeśli traci go, staje się nikim. Po cholerę nam cukier, który nie jest słodki. Po kiego grzyba sól niesłona? Facet to facet. Kobieta to kobieta. Jeśli facet nabiera kobiecego punktu widzenia, zgadzając się we wszystkim z kobietą, nawet na jakieś totalne niedorzeczności albo różne censored to po prostu nie jest facet. Zresztą - dużo było już napisane na ten temat. To TEORIA, a RZECZYWISTOŚĆ jak wiadomo bywa różna... :D

[ Dodano: 2005-10-11, 08:28 ]
A propos podejmowania decyzji. Czasami mi się po prostu nie chce podejmować decyzji typu gdzie pójść, co zjeść. Po prostu mi to zwisa, no chyba, żeby cos co mi kompletnie nie pasiło. A tak - niech decyduje. Ale to czasem. :P

Głos wolę zabierać w ważniejszych sprawach. :P
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 12 paź 2005, 11:01

mj2_87 pisze:Mam pytanko ,napiszcie panie co sadzicie o takim facecie i czy chcialybyscie miec kogos takiego dla siebie:
facet ktory wie co to milosc,bo sam ja potrafi zdefiniowac a nie wzorujac sie na innych.Jest uczciwy,wierny,poswieca sie dla was choc wy tego nie wymagacie np.nie chodzi na imprezy bo nie chce sie spic i zrobic jakiejs glupoty z inna panna bo kocha was.Liczy sie dla niego (w takiej kolejnosci) : 1.serce dziewczyny , 2.charakter dziewczyny,3 wyglad dziewczyny.Powtarzalby wam ze was nigdy nie opusci (mowilby tak bo czulby to w sercu),pocieszalby was,wspieralby,wymyslalby wam co kilka dni wierszyki ale sam by je tworzyl a nie przepisywal.Wiedzialby co robic abys byla szczeliwa(mialby to w sobie),mialby zaje... poczucie humoru,potrafilby dobrze tanczyc,rozkrecalby imprezy,mialby setki pomyslow zeby was zaskoczyc,nigdy nie mowilby ze mozecie poznac kogos lepszego bo on nigdy nie zostawilby cie.I najwazniejsze modlilby sie za ciebie i bylby gotowy zrezygnowac z ciebie jak poznalbys kogos lepszego od niego bo widzialby usmiech na twojej twarzy i wiedzialby ze liczy sie twoje szczescie a nie jego.Po za tym wysoki,szczoply,wlosy troszke dluzsze,ogromny romantyk,bez nalogow.
Napiszcie panie co o takim facecie myslicie.

blee, zupelnie nie dla mnie. <chory>
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”