Śniadanie do łóżka
Moderator: modTeam
Spinka pisze: ja nie mam na razie na kogo czekać i trochę mi się smutno zrobiło, jak poczytałam Wasze posty
Glowa do gory
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu
"
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Spinka pisze:A ja nie mam na razie na kogo czekać i trochę mi się smutno zrobiło, jak poczytałam Wasze posty
Przyznam szczerze, że mi też. Niestety nie mamy raczej szans na nocowanie razem.

Edytka:) pisze:Glowa do gory usmiech jeszcze sie naczekasz i to z taka niecierpliwoscia jak My na Naszych
Pozostaje się pod tym podpisać i pocieszyć w ten sposób Spinkę.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Imperator pisze:Niestety nie mamy raczej szans na nocowanie razem. Ona w domu pracuje, ja pracuję poza domem, a własnego domu jeszcze nie mamy. A tak bym chciał codziennie zasypiać przy niej i budzić się rankiem.
Myślę, że gdybyś był w mojej sytuacji, czułbys się gorzej

Spinka pisze:Ty masz dziewczynę i nie masz mieszkania, ja mam mieszkanie i nie mam faceta.
Jak widać, możemy uzupełnić nawzajem swoje braki...

Spinka pisze:Tak, ale wtedy albo ja bym nie miała mieszkania, albo Ty dziewczyny
A dlaczego miałabyś nie mieć mieszkania? Bo ja nie miałbym (już) dziewczyny raczej z wiadomego powodu...

Spinka pisze:A ja nie mam na razie na kogo czekać i trochę mi się smutno zrobiło, jak poczytałam Wasze posty
Mi też.
Dlatego napisałem, że chciałbym cokolwiek
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Imperator pisze:A dlaczego miałabyś nie mieć mieszkania? Bo ja nie miałbym (już) dziewczyny raczej z wiadomego powodu...
Jeśli mieszkasz w Warszawie, to nie ma problemu - zapraszam z walizkami

cubasa pisze:Dlatego napisałem, że chciałbym cokolwiek

Spinka pisze:Jeśli mieszkasz w Warszawie, to nie ma problemu - zapraszam z walizkami
Mieszkam w Krakowie. Ale to nie problem. Wsiadam w ekspres i za 3 godziny jestem.
Spinka pisze:Ale pomyśl, że moglibyśmy sobie nawzajem robić śniadania i nie siedzieć samotnie w domu
<browar>
Spinka pisze: Chyba Ci zrobię kiedyś tę jajecznicę, chyba, że zadowoli Cię bułeczka z dżemem
Naprawdę nie jestem wymagający <aniolek2> Cokolwiek to cokolwiek
<browar>
[ Dodano: 2005-10-01, 21:22 ]
Imperator, a co jesli Spinka nie nadąży z robieniem śniadań dla nas

Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
cubasa pisze:Imperator, a co jesli Spinka nie nadąży z robieniem śniadań dla nas
Te, ja z nią mam mieszkać, więc ja będę miał pierwszeństwo. Ty dostaniesz jak jej się będzie nudziło, bo będę musiał być w Krakowie.
Imperator pisze:Mieszkam w Krakowie. Ale to nie problem. Wsiadam w ekspres i za 3 godziny jestem. Kosztowne byłyby to noclegi ale cóż zrobić, życie to nie je bajka - a cel jest szczytny:
Ja myślałam, że na stałe z tymi walizkami

Nie szukasz mieszkania ze współlokatorką?cubasa pisze:Naprawdę nie jestem wymagający Cokolwiek to cokolwiek

Imperator pisze:Ty dostaniesz
Imperator, co dostanę?
Spinka pisze:Nie szukasz mieszkania ze współlokatorką?
A po ile?
Spinka pisze:Ja myślałam, że na stałe z tymi walizkami Smutny Ale to jest jakaś myśl! Może powinnam mieć jakiegoś współlokatora? Nie zapowiada się, żeby nastapiła zmiana w moim życiu uczucuiowym, to współlokator nie byłby złym pomysłem
Widzisz. Ty codziennie jeździsz do pracy, to co ja miałbym sam robić w domu?
Z walizkami na stałe ale z miesięcznym biletem na pociąg.
A teraz na poważnie:
Może i się nie zapowiada. Nieraz w pochmurny dzień nie zapowiada się, że jutro będzie ładnie. U mnie też tak było - nagle przyszło Słońce. Więc głowa do góry! Znajdzie się ten (prawie) wymarzony! <browar>
Pieniądze raczej mam, więc nawet nie wiem, ile powiedzieć. Nie mogę napisać, że za darmo, bo jako mężczyzna tego nie wytrzymasz, a poza tym ma to być zdrowy, współlokatorski układ. Ponieważ mieszkanie kosztuje mnie miesięcznie jakieś 600 złotych, to na przykład za połowę tego, czyli 300cubasa pisze:A po ile?
Imperator, czy to znaczy, że Ty całymi dniami siedzisz w domu? Poszedłbyś tu na studia, a jak studiujesz, to byś się przeniósł

Spinka pisze:Imperator, czy to znaczy, że Ty całymi dniami siedzisz w domu? Poszedłbyś tu na studia, a jak studiujesz, to byś się przeniósł usmiech I myślałam, że Ty na powaznie Smutny I lubię pochmurne dni
Ostatnimi czasy mnie prawie w ogóle w domu nie było.
Studia właśnie kończę i do roboty jakiej trza iść, bo mnie coś trafia w domu, jak nie mam co robić.
A do Warszawy lubię jeździć - mam tam fajnych kompanów. <browar>
Aż strach zapytać co to za kierunek? 
Łódzka filmówka... Mój młody chciałby pójść tam, lub na reżyserię na UŚ. Póki co jest w Akademii Filmu i Telewizji, która ogłasza siebie konkurencją dla łódzkiej szkoły
No, przynajmniej sprzęt mają lepszy, ale jak reszta? zobaczymy.
Buhahaaa! studiuje na roku z Kamilem z "na wspólnej"
Buhahaaa! studiuje na roku z Kamilem z "na wspólnej"
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
ptaszek pisze:lub na reżyserię na UŚ
Co do rezyseri na UŚ to slyszalam ze jest ciezko sie dostac, chetnych pelno a miejsc okolo 10
[ Dodano: 2005-10-03, 13:13 ]
aaa i dziewczyny sa troszke bardziej dyskryminowane <zly1>
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu
"
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”