Śniadanie do łóżka

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Edytka:)
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Edytka:) » 01 paź 2005, 20:22

Doczekalam sie na moje Sloneczko tylko ze przed chwila mi zasnal ale niech spi bo zmeczony potwornie :)
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu :]"
Awatar użytkownika
Spinka
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Spinka » 01 paź 2005, 20:24

A ja nie mam na razie na kogo czekać i trochę mi się smutno zrobiło, jak poczytałam Wasze posty :(
Awatar użytkownika
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Edytka:) » 01 paź 2005, 20:38

Spinka pisze: ja nie mam na razie na kogo czekać i trochę mi się smutno zrobiło, jak poczytałam Wasze posty

Glowa do gory :) jeszcze sie naczekasz i to z taka niecierpliwoscia jak My na Naszych<browar> <aniolek2>
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu :]"
Awatar użytkownika
Spinka
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Spinka » 01 paź 2005, 20:44

Wiem! Będę po prstu czekać z Wami :) <browar>
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 01 paź 2005, 20:50

Spinka pisze:A ja nie mam na razie na kogo czekać i trochę mi się smutno zrobiło, jak poczytałam Wasze posty

Przyznam szczerze, że mi też. Niestety nie mamy raczej szans na nocowanie razem. :( Ona w domu pracuje, ja pracuję poza domem, a własnego domu jeszcze nie mamy. A tak bym chciał codziennie zasypiać przy niej i budzić się rankiem. :(

Edytka:) pisze:Glowa do gory usmiech jeszcze sie naczekasz i to z taka niecierpliwoscia jak My na Naszych

Pozostaje się pod tym podpisać i pocieszyć w ten sposób Spinkę. :D <browar>
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Spinka
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Spinka » 01 paź 2005, 20:54

Imperator pisze:Niestety nie mamy raczej szans na nocowanie razem. Ona w domu pracuje, ja pracuję poza domem, a własnego domu jeszcze nie mamy. A tak bym chciał codziennie zasypiać przy niej i budzić się rankiem.

Myślę, że gdybyś był w mojej sytuacji, czułbys się gorzej :( Mam 85 metrów całkowicie wolnej przestrzeni i szerokie łóżko, w którym się gubię. Ty masz dziewczynę i nie masz mieszkania, ja mam mieszkanie i nie mam faceta. I tak źle, i tak niedobrze :(
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 01 paź 2005, 20:58

Spinka pisze:Ty masz dziewczynę i nie masz mieszkania, ja mam mieszkanie i nie mam faceta.

Jak widać, możemy uzupełnić nawzajem swoje braki... ;) ;) <browar> <browar>

Awatar użytkownika
Spinka
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Spinka » 01 paź 2005, 20:59

Tak, ale wtedy albo ja bym nie miała mieszkania, albo Ty dziewczyny ;) <browar>
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 01 paź 2005, 21:05

Spinka pisze:Tak, ale wtedy albo ja bym nie miała mieszkania, albo Ty dziewczyny

A dlaczego miałabyś nie mieć mieszkania? Bo ja nie miałbym (już) dziewczyny raczej z wiadomego powodu... :D ;)

cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 01 paź 2005, 21:05

Spinka pisze:A ja nie mam na razie na kogo czekać i trochę mi się smutno zrobiło, jak poczytałam Wasze posty

Mi też.
Dlatego napisałem, że chciałbym cokolwiek :)
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
Spinka
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Spinka » 01 paź 2005, 21:16

Imperator pisze:A dlaczego miałabyś nie mieć mieszkania? Bo ja nie miałbym (już) dziewczyny raczej z wiadomego powodu...

Jeśli mieszkasz w Warszawie, to nie ma problemu - zapraszam z walizkami :) Tylko wtedy nie miałbyś już dziewczyny nawet, gdybyśmy tylko mieszkali razem. Ale pomyśl, że moglibyśmy sobie nawzajem robić śniadania i nie siedzieć samotnie w domu ;)
cubasa pisze:Dlatego napisałem, że chciałbym cokolwiek
<glaszcze> Chyba Ci zrobię kiedyś tę jajecznicę, chyba, że zadowoli Cię bułeczka z dżemem :)
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 01 paź 2005, 21:19

Spinka pisze:Jeśli mieszkasz w Warszawie, to nie ma problemu - zapraszam z walizkami

Mieszkam w Krakowie. Ale to nie problem. Wsiadam w ekspres i za 3 godziny jestem. :D Kosztowne byłyby to noclegi ale cóż zrobić, życie to nie je bajka - a cel jest szczytny:

Spinka pisze:Ale pomyśl, że moglibyśmy sobie nawzajem robić śniadania i nie siedzieć samotnie w domu

<browar>

cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 01 paź 2005, 21:19

Spinka pisze: Chyba Ci zrobię kiedyś tę jajecznicę, chyba, że zadowoli Cię bułeczka z dżemem

Naprawdę nie jestem wymagający <aniolek2> Cokolwiek to cokolwiek :)
<browar>

[ Dodano: 2005-10-01, 21:22 ]
Imperator, a co jesli Spinka nie nadąży z robieniem śniadań dla nas <hahaha>
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 01 paź 2005, 21:24

cubasa pisze:Imperator, a co jesli Spinka nie nadąży z robieniem śniadań dla nas

Te, ja z nią mam mieszkać, więc ja będę miał pierwszeństwo. Ty dostaniesz jak jej się będzie nudziło, bo będę musiał być w Krakowie. :P :P

Awatar użytkownika
Spinka
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Spinka » 01 paź 2005, 21:25

Imperator pisze:Mieszkam w Krakowie. Ale to nie problem. Wsiadam w ekspres i za 3 godziny jestem. Kosztowne byłyby to noclegi ale cóż zrobić, życie to nie je bajka - a cel jest szczytny:

Ja myślałam, że na stałe z tymi walizkami :( Ale to jest jakaś myśl! Może powinnam mieć jakiegoś współlokatora? Nie zapowiada się, żeby nastapiła zmiana w moim życiu uczucuiowym, to współlokator nie byłby złym pomysłem.
cubasa pisze:Naprawdę nie jestem wymagający Cokolwiek to cokolwiek
Nie szukasz mieszkania ze współlokatorką? ;) W przeciwieństwie do Imperatora masz blisko :) Współlokator weekendowy to nie jest dobry pomysł :( Za bardzo bym tęskniła :( I mój kot też :(
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 01 paź 2005, 21:27

Imperator pisze:Ty dostaniesz

Imperator, co dostanę? :> <aniolek2>
Spinka pisze:Nie szukasz mieszkania ze współlokatorką?

A po ile? :]
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 01 paź 2005, 21:28

Spinka pisze:Ja myślałam, że na stałe z tymi walizkami Smutny Ale to jest jakaś myśl! Może powinnam mieć jakiegoś współlokatora? Nie zapowiada się, żeby nastapiła zmiana w moim życiu uczucuiowym, to współlokator nie byłby złym pomysłem

Widzisz. Ty codziennie jeździsz do pracy, to co ja miałbym sam robić w domu? :P Nie, nie będę gotować, ni sprzątać rytualnie, nie dam się ukluszyć i spantoflić! :D
Z walizkami na stałe ale z miesięcznym biletem na pociąg. :D

A teraz na poważnie:
Może i się nie zapowiada. Nieraz w pochmurny dzień nie zapowiada się, że jutro będzie ładnie. U mnie też tak było - nagle przyszło Słońce. Więc głowa do góry! Znajdzie się ten (prawie) wymarzony! <browar>

Awatar użytkownika
Spinka
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Spinka » 01 paź 2005, 21:45

cubasa pisze:A po ile?
Pieniądze raczej mam, więc nawet nie wiem, ile powiedzieć. Nie mogę napisać, że za darmo, bo jako mężczyzna tego nie wytrzymasz, a poza tym ma to być zdrowy, współlokatorski układ. Ponieważ mieszkanie kosztuje mnie miesięcznie jakieś 600 złotych, to na przykład za połowę tego, czyli 300 :) I musiałbyś obiecać, że nie będziesz wyjadał mi jogurtów z lodówki i wypijał soku pomarańczowego do dna. I dobrze by było, gdybyś pamiętał wieczorem o nastawieniu ekspressu do kawy na 6 rano, bo zawsze o tym zapominam :) Resztę możemy ustalić :)
Imperator, czy to znaczy, że Ty całymi dniami siedzisz w domu? Poszedłbyś tu na studia, a jak studiujesz, to byś się przeniósł :) I myślałam, że Ty na powaznie :( I lubię pochmurne dni :)
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 01 paź 2005, 21:50

Spinka pisze:Imperator, czy to znaczy, że Ty całymi dniami siedzisz w domu? Poszedłbyś tu na studia, a jak studiujesz, to byś się przeniósł usmiech I myślałam, że Ty na powaznie Smutny I lubię pochmurne dni

Ostatnimi czasy mnie prawie w ogóle w domu nie było. :)
Studia właśnie kończę i do roboty jakiej trza iść, bo mnie coś trafia w domu, jak nie mam co robić. :D
A do Warszawy lubię jeździć - mam tam fajnych kompanów. <browar>

Awatar użytkownika
Spinka
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Spinka » 01 paź 2005, 21:52

Ja już studia skończyłam :) I do pracy chodzę. Na nowe studia też jeżdżę, a blisko nie mam, bo 140 kilometrów. Niestety w Warszawie tego kierunku nie ma :(
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 01 paź 2005, 21:54

Aż strach zapytać co to za kierunek? :)
Awatar użytkownika
Spinka
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Spinka » 01 paź 2005, 21:58

Wcale nie straszny :) Z filmem związany, ale na aktorkę się nie nadaję, więc nie jest to aktorstwo. To studia raczej hobbystyczne, bo na nic mi się chyba nie przydadzą :)
Awatar użytkownika
kwjk
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kwjk » 02 paź 2005, 00:48

Spinka pisze:Wcale nie straszny :) Z filmem związany, ale na aktorkę się nie nadaję, więc nie jest to aktorstwo. To studia raczej hobbystyczne, bo na nic mi się chyba nie przydadzą :)

Zaraz... czyżby łódzka filmówka?
Awatar użytkownika
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Edytka:) » 02 paź 2005, 09:10

kwjk pisze:czyżby łódzka filmówka?

Jesli tak to <browar> ehhh chcialam tam zdawac no ale wyszlo troche innaczej.
Awatar użytkownika
ptaszek
Weteran
Weteran
Postautor: ptaszek » 02 paź 2005, 11:35

Łódzka filmówka... Mój młody chciałby pójść tam, lub na reżyserię na UŚ. Póki co jest w Akademii Filmu i Telewizji, która ogłasza siebie konkurencją dla łódzkiej szkoły :] No, przynajmniej sprzęt mają lepszy, ale jak reszta? zobaczymy.
Buhahaaa! studiuje na roku z Kamilem z "na wspólnej" :P
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Awatar użytkownika
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Edytka:) » 03 paź 2005, 13:12

ptaszek pisze:lub na reżyserię na UŚ

Co do rezyseri na UŚ to slyszalam ze jest ciezko sie dostac, chetnych pelno a miejsc okolo 10 :/

[ Dodano: 2005-10-03, 13:13 ]
aaa i dziewczyny sa troszke bardziej dyskryminowane <zly1>

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”