Zranione DziewczyNy

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 05 cze 2005, 23:45

Aniusia pisze:Dlatego tu apel do was mężczyźni : Nie rańcie kobiet bo już wkrótce coraz mniej będzie kobiet które będą ufały a potem nie znajdzieće już żadnej która wam zaufa !!

No to najpierw zaapeluj do Siebie!
Nie rań mężczyzn, a nie będziesz zraniona!
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Aniusia
Bywalec
Bywalec
Postautor: Aniusia » 06 cze 2005, 09:07

Tak sie fajnie składa że żadnego mężczyzny nie zraniłam i nie mam zamiaru ranic !! A zato ja zostałam zraniona !! i wiem jak trudno jest po czymś takim zaufać i się szczerze otworzyć <nie>
Ale niech słowo kocham jeszcze raz usłyszę, niech je w sercu wyryję i w mysli zapiszę .
alef_zero

Postautor: alef_zero » 06 cze 2005, 16:06

Aniusia pisze:Tak sie fajnie składa że żadnego mężczyzny nie zraniłam i nie mam zamiaru ranic !!

Aaaa to ładnie bardzo z Twojej strony... <browar>
Aniusia pisze:A zato ja zostałam zraniona !! i wiem jak trudno jest po czymś takim zaufać i się szczerze otworzyć <nie>

Facetowi jest równie trudno, a ogólne wrażenie jest takie, że kobiety wcale się nie starają nie ranić facetów (ale to jest ogólne wrażenie)
Awatar użytkownika
Aniusia
Bywalec
Bywalec
Postautor: Aniusia » 06 cze 2005, 16:42

Ogólne wrażenie jest takie że wszyscy się nawzajem ranią i nie ma reguł, i wszystkim jest tak samo trudno później dalej życ noramlnie , wiec przestańmy sie ranić a jeśli już sie ranimy to nie miejmy żalu do zranionych przez nas , że boją sie zaufać bo to jest naturalna obrona organizmu :) <aniolek2>
Ale niech słowo kocham jeszcze raz usłyszę, niech je w sercu wyryję i w mysli zapiszę .

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”