Wydaje mi się, że wreszcie "zdobyłam' w ostatnim czasie przyjaciela płci męskiej ;-) i uważam, że przyjaźń takowa jest jak najbardziej możliwa.
Czasami mnie ochrzani i pewnie nieraz chętnie dałby mi solidne lanie :-) , a co do innych "stosunków" pomiędzy nimi to...niewiem :-)
:564:
Przyjaciel
Moderator: modTeam
zawsze mowilam glosno, ze nie ma przyjazni miedzy kobieta a mezczyzna ale zmienialam zdanie.
uwazam, ze jes to jak najbardziej mozliwe ALE pod warunkiem, ze wczesniej cos miedzy nimi bylo, sex, zwiazek. Po takich doswiadczeniach lawiej jest budowac przyjazn, pod warunkiem ze ozstali sie w zgodzie.
Kiedy obie strony wiedza jak to jest byc ze soba i ze zwiazek ich nie ma przyszlosci ale przyjazn jak najbardziej tak.
Wazny jest tez czas, aby wszytskie zale odeszly.
uwazam, ze jes to jak najbardziej mozliwe ALE pod warunkiem, ze wczesniej cos miedzy nimi bylo, sex, zwiazek. Po takich doswiadczeniach lawiej jest budowac przyjazn, pod warunkiem ze ozstali sie w zgodzie.
Kiedy obie strony wiedza jak to jest byc ze soba i ze zwiazek ich nie ma przyszlosci ale przyjazn jak najbardziej tak.
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
chyba foxy ma racje, jesli nie byli wczesnie w zwiazku(i raczej przyjaznic sie zkims tylko dlatego ze mieli dobry seks przez lata to troche dziwne?) i z nie wazne jakich powodow rozstali sie w zgodzie i zrozumieniu i przede wszystkim to zaakceptowali, to wtedy jest duza frajda z takiej przyjazni, tak sadze
Oczywiscie trzeba tez do tego dorosnac 
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
foxy_lady pisze:zawsze mowilam glosno, ze nie ma przyjazni miedzy kobieta a mezczyzna ale zmienialam zdanie.
uwazam, ze jes to jak najbardziej mozliwe ALE pod warunkiem, ze wczesniej cos miedzy nimi bylo, seks, zwiazek. Po takich doswiadczeniach lawiej jest budowac przyjazn, pod warunkiem ze ozstali sie w zgodzie.
No a jak ja o tym pisalem chyba rok temu toscie mnie wysmiewali , mówiłem ....ze.... wszystko sie zmienia!!
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
foxy_lady pisze:zawsze mowilam glosno, ze nie ma przyjazni miedzy kobieta a mezczyzna ale zmienialam zdanie.
uwazam, ze jes to jak najbardziej mozliwe ALE pod warunkiem, ze wczesniej cos miedzy nimi bylo, seks, zwiazek. Po takich doswiadczeniach lawiej jest budowac przyjazn, pod warunkiem ze ozstali sie w zgodzie.
wiesz Foxy cos w tym jest. Wtedy zadna strona nie mysli juz "co by bylo gdyby??" i wie ze im nie wyszlo i tylko przyjazn im juz została.
Ale czesto sie mysli co by bylo gdybysmy byli razem, ciekawe czy by nam sie udalo. Nie rozmyslanie nad tym , ale czasami przychodza do glowy takie mysli. Ja czasami tak mialam. Oprocz przyjaciela mam tez bardzo,bardzo dobrego kolege to moj byly. Przyjaznilismy sie,ale czulismy do siebie jakis taki dziwny pociag.Wiem ze jakbysmy nie byli razem to bym do dzis glowila sie co by bylo gdyby a tak wiem ze nam nie wyszlo i zostaje tylko bardzo dobre kumpelstwo.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”