To spróbuj na tym sie nie skupiać i życ chwilą."Warto czekać" nie wiele znaczą, bo ni widze na horyzoncie zadnych perspektyw.
zdziwienie.
Moderator: modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
z perspektywy czasu to moze i nie jest jakies super wazne, ale jak sie poznaje druga osobe, w wieku lat nastu, i fakt czy juz jest "po" czy "przed" jak dla mnie ma znaczenie, no ale moze jestem staroswieckiCoś najcenniejszego co sie posiada![]()
????? dostalem tego w swym zyciu dosc troche (to o czym Ty mówisz czyli tenkawałek skurki ) i dziś mogę powiedziec jednoznacznie to nie jest nic warte nic
cierpliwosc poplacaMam nadzieje ze sie opłaci.
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista
pozdrawiam
pozdrawiam
wiadomo ze odtrącać dziewczyne która niejest już dziewicą tylko dlatego że już jest "po" to idiotyzm, ale z drugiej strony z Twoich wypowiedzi Karol
:564:
można wysnuć wrażenie że to z kim traciła cnotę jest bez zupełnego znaczenia, że mogłą by to spokojnie zrobić z pierwszym lepszym na dyskotece, w końcu to nie jest nic warteto nie jest nic warte nic![]()
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista 
pozdrawiam
pozdrawiam
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Lepiej poszukać kogoś z kim się będzie na stałe.
A masz ta pewność, że to będzie na stałe?
Co do innych wypowiedzi. Gdyby ta błona była tak cenna to byłaby grubości blachy z Rudego
Na szczęście problem kompletnie już nie dotyczy mojej kategorii wiekowej
Mrt jak widać Krystiana jak najbardziej może dotyczyć
Nawet nie wie co stracił. Tych 10 lat odkąd ja zacząłem on już nie nadrobi
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz,
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”