Subtelny problemik-(osoba towarzysząca)

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 23 sty 2005, 01:51

Niech dziewczyny mowia sobie co chca o wolnosci w zwiazku. Ja widze roznice miedzy "pojsciem na impreze" a "pojsciem jako osoba towarzyszaca".
Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Postautor: gracja » 23 sty 2005, 05:59

Morte..ja tez kiedys ufalem i rowniez zaczelo sie od niewinnego wyjscia.I zgadnij kto teraz budzi sie obok tej dziewczyny,ja czy ten burak?Nie twierdze,ze u Ciebie tez tak sie stanie,ale jesli ich "znajomosc" bedzie coraz odwazniejsza,to wiesz co robic

oj niedobrze, faceta można nawet na cmentarzu poznac. Widocznie chciala tego 'buraka'. Wyjscie nie ma tu nic do rzeczy.
celofan
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: celofan » 23 sty 2005, 13:03

Widocznie chciala tego buraka...no pewnie,mozna pojsc najlatwijesza droga i tak stwierdzic.Z tym,ze od czegos musiala sie zaczac ta "chec" bycia z nim.Zreszta kobiety i tak same nie wiedza czego chca..Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 23 sty 2005, 13:10

i sense much anger in you Celofan ;-)

stary, wyluzuj, skad wiesz czy wiedza czy nie :?: ja tez czasem mowie w zlosci "Wy kobity same nie wiecie czego chcecie" czasem to prawda, czasem szukanie wymowki na wlasna bezsilnosc :okulary:

Ja Ne,

Motenai Gorgon
Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia
<zakochany>
Obrazek
Awatar użytkownika
morte
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: morte » 23 sty 2005, 22:40

wszystko jest już ok hehe
po prostu zabronilem Jej tam isc pomimo tego ze wczesniej pozwolilem
i powiem ze przyjela to nie ze smutkiem ale z radoscia...
czyzby to byla gierka :)
tyle latek ze soba a Ona wciaz bawi sie ze mna hehe

Dzieki wszystkim za odpowiedzi
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 23 sty 2005, 22:49

Ha! Mialem racje!!! :D :D :D
Awatar użytkownika
morte
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: morte » 23 sty 2005, 22:55

Nostradamus (czytaj Maverick) hehehe :)
Awatar użytkownika
szopen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: szopen » 23 sty 2005, 23:48

ja tez czasem mowie w zlosci "Wy kobity same nie wiecie czego chcecie"
ja tam nie musze być zły żeby tak mowić, a to dlatego że to święta prawda :)
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista :)

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 24 sty 2005, 06:44

czasami wiedza ale sie wstydza powiedziec ;-) to juz nie to samo :D

Ja Ne,

Motenai Gorgon
Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia
<zakochany>
Obrazek
Awatar użytkownika
Bartek22
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Bartek22 » 24 sty 2005, 14:02

Morte posluchaj mojego zdania...

Ja bym sie zgodził...Dlaczego? Bo mam do dziewczyny zaufanie. A tak poza tym nie moge jej mowic co moze a czego nie.To jej zycie, jej decyzje i ona powinna wiedziec kiedy robi dobrze, a kiedy źle prawda?Nie mozesz jej trzymac na smyczy!

Ale gdybym np dowiedzial sie ze ten kolega sie do niej dobierał czy coś w tym stylu... :560: Nie musze mowic :572:

Pozdrawiam
"Każda sekunda to szansa na to by zmienić coś w swoim życiu" - Vanilla Sky
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 24 sty 2005, 17:18

Bartek - Ty nie rozumiesz. Czasem dziewczyna cos mowi i czeka na reakcje negatywna w stylu stanowczego "nie zgadzam sie".
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 24 sty 2005, 18:54

Bartek22 pisze:Morte posluchaj mojego zdania...

Ja bym sie zgodził...Dlaczego? Bo mam do dziewczyny zaufanie. A tak poza tym nie moge jej mowic co moze a czego nie.To jej zycie, jej decyzje i ona powinna wiedziec kiedy robi dobrze, a kiedy źle prawda?Nie mozesz jej trzymac na smyczy!

Ale gdybym np dowiedzial sie ze ten kolega sie do niej dobierał czy coś w tym stylu... :560: Nie musze mowic :572:

Pozdrawiam

ŚWIĘTA RACJA :D:D:D:D :564:
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Adwokat Diabla

Postautor: Adwokat Diabla » 25 sty 2005, 13:50

Krzychu, jeśli się zgadzasz z wypowiedzią Bartka, to życzę powodzenia. Zaufanie nie ma tu nic wspólnego. Nie możesz faktycznie mówić dziewczynie co ma robić , a co nie, ale moim zdaniem jeśli ona w ogóle wpada na pomysł zabrania kogoś innego poza swoim chłopakiem jako "osobę towarzyszącą" to moim skromnym zdaniem niewie co dobre, a co nie. Tak jak mówi Maverick, trzeba być stanowczym i pokazywać to. A jeśli więdząc, przemilczałbyś fakt, że ktoś się dobierał do Twojej dziewczyny to winszuję, bo efekty takiego zachowania są lawinowe, a ostatecznie poszkodowanym w takiej sytuacji byłbyś Ty....
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 25 sty 2005, 20:50

Twojej dziewczyny

No właśnie... czy dziewczyna/Kobieta jest zawsze Twoja? Moja?
...gdzieś jest początek, a czasami koniec...
:P
KOCHAJ...i rób co chcesz!
karol

Postautor: karol » 25 sty 2005, 20:58

Adwokat Diabła pisze: jeśli ona w ogóle wpada na pomysł zabrania kogoś innego poza swoim chłopakiem jako "osobę towarzyszącą" to moim skromnym zdaniem niewie co dobre, a co nie.

to Ona została poproszona by poszła jako osoba towazyszaca , a to co innego :564:
Adwokat Diabla

Postautor: Adwokat Diabla » 25 sty 2005, 23:41

Dzieki Karol za zwrócenie uwagi, faktycznie w takim razie sprawa ma sie troche inaczej. Zwracam honor:) Jednak jakby mi ktoś poprosił dziewczyne, żeby z nim poszła na studniówkę, to na pewno wyraziłbym swoje niezadowolenie.
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 25 sty 2005, 23:51

ja bym tam kombinowal zeby moja druga czesc poszla z jakims znajomym/znajoma i bawila sie ze mna :)
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Adwokat Diabla

Postautor: Adwokat Diabla » 26 sty 2005, 00:02

Ja bym nie kombinował, ale konkretnie i konsekwentnie trzymał się swoich przekonań. Za często zdarza się, że z takich niewinnych wyjść ze znajomym lawinowo zaczynają się problemy :564:
Adam

Postautor: Adam » 26 sty 2005, 00:37

tak mówicie ona to ona tamto ... z tego co czytam to ona jest w porzątku ... nie widzę żadnej skazy w jej zachowaniu ... natomiast co do tego kolesia z którym niby miała iść ... widać że jak już to ktoś tutaj ujął BURAK ... zapraszać czyjąś dziewczyna na impreze bez jej chłopaka ... paranoja ... czy on nie zna pojęcia męskiej solidarności ... natomiast jeśli dziewczyna by chciała jednak pójść bo kolega itd. to na pewno bym sobie z tym kolesiem zamienił dwa słowa ... tak dla pewności ...
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 27 sty 2005, 00:15

Moja dziewczyne tez jakis frajer na studniowke zaprosil. Oczywiscie nie pojdzie :D Ani ona nie chce ani tym bardziej ja.
Poza tym co Wy tu jeszcze gadacie - problem rozwiazany!
karol

Postautor: karol » 27 sty 2005, 08:48

Ale pojawiły sie nowe toki myslowe ! dlaczego ma dziewczyna nie isc na impreze gdzie np jest to studniówka a chłopak naprawde nie ma z kim isć ?? bo chłopak mówi nie !! taki uparte niezdrowe nie !?? co sie stanie jesli pujdzie , odbije ją nam ?? jesli tak yo i dobrze bo jak nie teraz to stanie sie to potem i tyle ! wiec????
Poza tym gdybyto był ktos znajomy waszych którego znacie to mysle ze nie było by problemu !! i dlaczego dziewczyna ma sie czuć zle idac na taka impreze ??? bo idzie nie z swym chłopakiem ??? to co juz tylko działa , zyje , funkcjonuje z nim ?? bez niego kaput !! :556: :557:
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 27 sty 2005, 10:34

Powiem tak, ja bym sie dziwnie czul idac na jakas impreze z jakas laska wiedzac ze moja dziewczyna siedzi w domu...
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 27 sty 2005, 10:47

a chłopak naprawde nie ma z kim isć ??
To co z tego ze nie ma z kim isc? To dlatego musze mu oddawac swoja dziewczyne?
JA na studniowke poszedlem sam, bo Ala nie chciala i co? I przezylem.
Adwokat Diabla

Postautor: Adwokat Diabla » 27 sty 2005, 11:30

Ja też byłem sam na studnówce i jakoś problemu z tym nie miałem! Nie ma o czym gadać, kobieta kobiecie nie równa i tak naprawdę jeśli jakaś ma kolesia rzucić to zrobi to z byle powodu, a jeśli jej na nim zależy to nie będzie problemu, co nie znaczy, że bym mojej dziewczynie nie pokazał, że mi się to nie podoba. Pozdrawiam. :564:
Adam

Postautor: Adam » 27 sty 2005, 20:34

co sie stanie jesli pujdzie , odbije ją nam ?? jesli tak yo i dobrze bo jak nie teraz to stanie sie to potem i tyle ! wiec????

i tu też należy przyznać racje ... ja bym w sumie wolał moją partnerke postawić w takich sytuacjach ... zobaczyć jak sie to potoczy ... jeśli pójdzie do innego to dobrze że jak najwcześniej ...
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 27 sty 2005, 20:51

co sie stanie jesli pujdzie , odbije ją nam ?? jesli tak yo i dobrze bo jak nie teraz to stanie sie to potem i tyle ! wiec????

...może będzie się starał odbić, może będzie się szarogęsił, może będzie świntuszył???
Czyżby trzeba było specjalnie np. co miesiąc wysyłać swoje dziewczyny na testy do Chippendales'ów czy im ulegną i nas zdradzą?
Więc, proponuję co miesiąc w okresie owulacji!!
:564:
karol

Postautor: karol » 27 sty 2005, 20:59

Z drugiej strony nie znacie swych dziewczyn , nie ufacie im , skoro tak piszecie , ze ja nie , ja bym zabronił , ja bym sie zle czół ! itd.
Mysiorek jak zawsze przesadza :547: zawsze jest tak ze zna sie tego z kim dziewczyna idzie , bo nie wierze ze tak nie jest ! wiec nie bedzie swintuszył , i szarogęsił , najwyzej moze próbować poderwać , co zostanie szybkao pochamowane przez ową dziewczynę !
Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Postautor: gracja » 27 sty 2005, 21:09

Powiem tak, ja bym sie dziwnie czul idac na jakas impreze z jakas laska wiedzac ze moja dziewczyna siedzi w domu...

jezeli dziewczyna robila by z siebie ofiare, ze ona taka biedna i upokorzona to jasne, ze czulbys sie dziwnie, ale dziewczyna znajaca swoja wartosc i pewna siebie w zwiazku, bedzie miala to gdzies, sama zorganizuje sobie czas. Nie bedzie plakac nad jedna noca.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 27 sty 2005, 21:12

zawsze jest tak ze zna sie tego z kim dziewczyna idzie

Czyli, jeśli chce pójść z nieznajomym to już zabronisz jej??
Karolu... przecież znamy i ufamy, więc niech sobie idzie! :P
A co z przysłowiem: "okazja czyni złodzieja?"
(pewnie, że przesadzam ;) )
:564:
Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Postautor: gracja » 27 sty 2005, 21:21

nie prowokuj Mysior ;)

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”