cio się dzieje?? :(
Moderator: modTeam
Artek tego sie nie szuka
samo przychodzi ... I skąd możesz wiedzieć ze akurat nikt cie nie szuka? może jakas panienka własnie takiego jak ty szuka
i też nie umi znaleść
Nie ma co sie załamywać Jak Ci tu Wszyscy RADZĄ żyj normalnie tak jak żyłeś rób te same czynności co zawsze i moze akurat poznasz kogos na zakupach albo gdzies indziej
Ja mam tak że nigdy nie szukam i zawsze mnie znajdują
Idz na piwko Albo na Shaka w MACU
i sie nie zamartwiaj tak ...

U mnie to było tak, że szukałem intensywnie, poznawałęm coraz to nowe Dziewczyny, bajerowałem nieco itp... a jak przyszedł czas, to nagle się okazało, że to ja zostałem znaleziony a nie że ja znalazłem. Do dziś się zastanawiam co Basia we mnie widzi... ani ze mnie nie jest mięśniak, ani inteligent, ani cwaniaczek, ani super romantyk, ani... jam tylko zwykły szary ludek z ulicy, a jednak coś musiałem w sobie mieć, że po 3 miesiącach nadal patrzy mi w oczy jakby otwierała prezent i chciała zobaczyć co jest w środku ;-) Z resztą ja na Nią patrzę podobnie :-) I to chyba zawsze tak jest, że jak przychodzi moment to się okazuje, że Ta Jedyna po prostu znalazła się obok Ciebie.... nie wiadomo skąd, nie wiadomo jak, nie wiadomo kiedy, nie wiadomo po co... po prostu JEST... tak jak i Ty przy Niej ;-)
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
JA również nie szukałem zostałem znaleziony
Znajda ze mnie ;] Wkażdym bądź razie cieszę się z tego co życie mi przynosi. I jakoś czego niema w nim to się nie zamartwiam jak będzie to będzie jak nie to nie ;]......
POZDRO 4 ALL
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
POZDRO 4 ALL
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
mam kumpla, ma 25 lat, przystojny jak cholera (subiektywna opinia moich koleżanek) inteligentny, kulturalny, dowcipny, i jeszcze w swoim zyciu nie miał dziewczyny dłużej niż 3 tygodnie, czy miesiac, czyli w sumie w związku nie był, i nie narzeka, a Ty masz 17 lat i dramatyzujesz, miłość ma to do siebie że jak przyjdzie na nią czas to się pojawia 
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista
pozdrawiam
pozdrawiam
szopen pisze:mam kumpla, ma 25 lat, przystojny jak cholera (subiektywna opinia moich koleżanek) inteligentny, kulturalny, dowcipny, i jeszcze w swoim zyciu nie miał dziewczyny dłużej niż 3 tygodnie, czy miesiac, czyli w sumie w związku nie był, i nie narzeka, a Ty masz 17 lat i dramatyzujesz, miłość ma to do siebie że jak przyjdzie na nią czas to się pojawia
Zdziwisz się, ale to chyba często tak jest jak obserwuję. Jedne myślą 'taki facet na pewno ma Kobietę' i kicha, inne, że 'na pewno bajerant' itp i 'ma każdą już' i kicha... inne się wstydzą, boją odrzucenia itp.
Z resztą z ładnymi i inteligentnymi Kobietami często jest podobnie (też są same) z tego co widzę, więc to dotyczy ogólnie ludzkości chyba. Ktoś to kiedyś opisał w jakimś artykule, że inteligentni i fajni się obawiają, a małosprytni nie patrzący na konsekwencje "napierają" nie bojąc się i są odrzucani, bo Kobieta ma świadomość pewnej wartości i odrzuca Takich ;-) Coś chyba w tym jest.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”