Czy to podświadome działanie?

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 06 gru 2004, 14:22

Eeee tam kobietki, przecież takie rozmowy są tak słodko istotne ;) :P.
A pewna Ktosia zbeształa mnie na forum, że chciałbym tylko poważne rozmowy prowadzić.

ps - Mrto proszę nie obraź się za tę "Ktosię" :562:
:564:
;)...
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 06 gru 2004, 14:47

Moze jestem malo kobieca, bo rozmowy kosmetyczno-ciuchowo-cokolwiek mnie niezbyt kreca. I owszem, lubie zadbane paznokcie, ale zeby robic z tego ulubione zajecie? Nie ma mowy
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 06 gru 2004, 14:53

to ta "nowa" sprawia wrazenie takiej blondi co to zadaje sie z jakims lysolem dla ktorego liczy sie fura i komora :P - sorki ale nie moglam sie powstrzymac
Takie dziewczyny z kumpela nazywamy "lotiony" - ale dluuuugo by opowiadac dlaczego ;) :564:
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 06 gru 2004, 15:21

Elspeth pisze:Takie dziewczyny z kumpela nazywamy "lotiony" - ale dluuuugo by opowiadac dlaczego ;) :564:

alez ta nazwa idealnie pasuje, brawo dziewczyny :)
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
damian24
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: damian24 » 06 gru 2004, 16:51

Elspeth pisze:to ta "nowa" sprawia wrazenie takiej blondi co to zadaje sie z jakims lysolem dla ktorego liczy sie fura i komora

No, aż tak fatalnie to nie jest, w życiu bym się taką nie zainteresował :P Ja nie z tych, golfa na wypasie też nie posiadam, więc czym tu imponować? :D

U swojej byłej cenię wysoki poziom (choć bez przesady, nie lubię przeintelektualizowanych ludzi), mamy to samo wykształcenie, pracujemy w tej samej branży, mamy te same zainteresowania i wspólnie wykształcone poglądy.
Zło w dłuższej perspektywie nie ma w ogóle mocy. Zło, które przeżywasz, ma wyłącznie za zadanie zwrócić Twoją uwagę na to, czego się jeszcze musisz nauczyć, aby móc widzieć i czcić dobro wokół siebie.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 06 gru 2004, 19:01

mrt pisze:...Mysiorek> A co Ty myślisz? Że my nie przeżywamy? Przeżywamy, wbijamy zęby w ścianę i jakoś żyjemy dalej. I wcale nam nie jest łatwo, uwierz. I tęsknimy jak nie wiem co.
Wszystko zależy od charakteru.

Tak... tylko charakter Kobiety jest inny niż mężczyzny!
Przeżywacie to inaczej, wybiórczo. Co Wam pasi, tylko Wam.
My patrzymy na związek z nami i Wami, Wy na Siebie w związku.
Generalizuję tutaj, ale założę się, że (zdecydowanie) przeważnie tak to wygląda.

Nie rozumiem tylko zdania mojego Ojca: "za rozpad związku zawsze odpowiada mężczyzna".
Czy ktoś mnie oświeci?
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 06 gru 2004, 20:33

Ja nie twierdzę, żeby tylko o lakierach gadać, ale nie można udawać, że nie istnieją. Oczywiście lakier to symbol. Dlatego jak ktoś tylko o lakierach, to ja bym podziękowała, ale jak ktoś w drugą stronę wygięty, to też bym zainteresowana nie była. Ot, i cała tajemnica, Lorenzen :)

Damian> Daruj sobie wszelkie plastry na tyłki. Skrzywdzisz ją, a sobie nie ulżysz. Jak Ci nie pasuje, to z nią nie bądź.
Awatar użytkownika
szopen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: szopen » 06 gru 2004, 20:34

"za rozpad związku zawsze odpowiada mężczyzna"
też od kogoś to słyszaełm i też nie wiem o co tej osobie chodziło, tak że jest nas dwóch Mysiorek :)
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista :)

pozdrawiam
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 06 gru 2004, 20:35

Przeżywacie to inaczej, wybiórczo. Co Wam pasi, tylko Wam.

Albo, niestety, to, co nam kompletnie nie pasi :(
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 06 gru 2004, 20:38

Nie rozumiecie ?? bo zamiast czytac poprawnie czytacie błednie , tam pisze odpowiada , a nie ze jest winny ! a to róznica !! :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 06 gru 2004, 20:40

No Mrto to sprowokowałaś mnie do zwierzeń - ja marzę o takiej Jedynej, która od uwag o lakierze potrafiłaby z lekkością i zwiewnością swej płci właściwej przejść do konwersacji o sensie życia - mówię poważnie :568:
tak jak sam - oczywiście z właściwą sobie facetowatą nieporadnością potrafię poszukać głębi w gonitwie 22 facetów za kawałkiem skóry...
Ot i wszystko - choć 5 minutek dziennie zastanowienia się nad wypowiadanymi słowy, nad postrzeganym przez nas światem w zupełnym oderwaniu od codziennych trosk i poczułbym zapach raju na ziemi.
:562: :562: :562: - wiem że marzę, jeszcze tylko matczyna pierś, pielucha, kupka i spać...

sorki za offtopik :564:
;)...
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 06 gru 2004, 20:42

Lorenzen> Mam trochę koleżanek w Krakowie, poznanych przy okazji różnych konferencji, i muszę Ci powiedzieć, że Ty nie tam szukasz po prostu :) A co do urody... Hmm... Nawet jedna miss świata studentek się znajdzie :)
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 06 gru 2004, 20:47

Dzięki za dobre chęci... - póki co szukam samego siebie... w tych nowych, ale jakżeż pięknych okolicznościach przyrody ;)
, bo jak tu wspomniałaś Mrto "na plastra" innych ludzi dobierać to:
1. nierozumne
2. się nie godzi...
:564:
Ostatnio zmieniony 06 gru 2004, 21:07 przez lorenzen, łącznie zmieniany 1 raz.
;)...
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 06 gru 2004, 21:05

też od kogoś to słyszaełm i też nie wiem o co tej osobie chodziło, tak że jest nas dwóch Mysiorek

Pewnie znajdzie się więcej takich :570:
tam pisze odpowiada , a nie ze jest winny ! a to róznica !!

No... ale co to wnosi? Bo moja odpowiedź (Jemu) brzmiała: Tato, to nie te czasy!

" "na plastra" innych ludzi dobierać się nie godzi... "
:564: :564: :564:
KOCHAJ...i rób co chcesz!

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”