Co sadzicie?

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 17 wrz 2004, 18:03

sallvadore pisze:taaaak.... teraz już to widze... Twój avatar pasuje do Ciebie w 100% :D :diabel2:

No ba! Oczywiscie :D
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 17 wrz 2004, 23:59

No coz, generalnie to sa ludzie i parapety, ale klamki tez sie zdarzaja. Ale to odosobniony przypadek ktory potwierdza regule. Zreszta ja tez bylbym zdolny by odmowic! Ale tylko gdyby w gre wchodzil honor, zasada lub cos rownie waznego.
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 18 wrz 2004, 00:12

Maverick pisze: Ale tylko gdyby w gre wchodzil honor, zasada lub cos rownie waznego.

Nie wiem, czym bylo to wtedy spowodowane. Ale jestem pewna ze nie tym, co wymieniles... Bo jednak go troche znalam/znam...
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 18 wrz 2004, 00:17

No z tego co napisalas, to koles byl nieprzystosowany spolecznie do zycia. No, moze 100 lat temu by sie znalazl, ale nie teraz :)
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 18 wrz 2004, 00:22

Maverick pisze:No z tego co napisalas, to koles byl nieprzystosowany spolecznie do zycia. No, moze 100 lat temu by sie znalazl, ale nie teraz :)

No to go podumowales, tak jak wczesniej moja przyjaciolke ("glupia laska")
I wiesz co? Masz racje! W obu przypadkach, hehe :D
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 18 wrz 2004, 00:29

No coz, jak widac nie jestem taki glupi :D
Choc nie ukrywam, ze kiedys podobal mi sie cytat (i nadal podoba) z zakonczenia jednego artykulu "NIE" a brzmi on:
"czasem kur... lepiej nie miec racji" :D
Awatar użytkownika
szilkret
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: szilkret » 23 wrz 2004, 15:01

Fakt faktem zgadzam sie z Krzysiem.
Piszesz ciągle o jej doznaniach i wymaganiach. A co z twoimi.
Czy w trakcie tych pieszczot to oboje macie orgazmy czy tylko ona? Bo odnoszę wrazęnie że twoja luba dochodzi do granicy, zaspokojenie i finito. A ty czy ty masz orgazm. Bo jeśli tylko ona to nie dziwię sie że już nie wytrzymujesz. Orkiestra hormonalna gra o ty dopiero na "starcie"
I nic nie wiem i nic nie rozumiem
I wciąż wierzę biednymi zmysłami
Ze ci ludzie na drugiej półkuli
Muszą chodzić do góry nogami

"Julian Tuwim"
Awatar użytkownika
Sorecer
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Sorecer » 01 paź 2004, 13:41

ciezko jest mezczyznie w wieku 20lat zyc bez sexu,wszyscy moi koledzy juz to robili praktycznie od 18roku zycia

Jeśli ją szanujesz, poczekaj aż sama będzie tego chciała... Mój przyjaciel chodzi z dziewczyną w swoim wieku. Mają po 19 lat i też tego nie robili. On by chciał, ale postanowił, że poczeka, aż ona tego też będzie chciała.
20lat

Postautor: 20lat » 01 paź 2004, 14:08

juz jest wszystko dobrze duzo na ten temat myslalem i czytalem o problemach ludzi z forum i uwazam ze lepiej pielegnowac to co sie ma i kocha niz szukac czegos innego,rozmawialem z nia juz i ona tez tego chce,nawet powiedziala ze gdybym sie odpowiednio zabral do tego to bysmy sie juz dawno kochali,wiec narazie przymierzamy sie do tego i jest ok i doszedlem juz do wniosku ze lepiej pamietac o dobrych chwilach niz zlych i cieszyc sie nimi najlepiej jak wszysko jest proste,szkoda zycia zeby je sobie komplikowac :D
Awatar użytkownika
Sorecer
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Sorecer » 01 paź 2004, 22:27

Ale nie spieszcie się i nic na siłę. Postarajcie się, żeby było to dla Was niezapomniane przeżycie!
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 04 paź 2004, 11:19

Coś mi się skojarzyło, może nie do końca podobnie będzie, ale na temat.
Przypadek dziewczyny, co to nie chciała. On ją kochał, nie tykał, bo szanował. A potem wyjechała na wakacje i wróciła już po pierwszym razie i z nowym facetem. Ten się namęczył rok prawie i nic, a tamten tydzień i wszystko miał. Lepiej potrafił zakręcić czy co?
I drugi przypadek: jest sobie związek, w łóżku beznadziejnie. Ona nic nie chce, wszystko ją boli. Wszystko, co z tym związane, jest be. Tylko pod prysznicem, bo higienicznie! I nagle... Pojawia się facet, rozpieprza związek, a ona mówi, że w końcu uprawia dziki seks. Ale może tylko tak gada.
To tak na marginesie, bo mi się skojarzyło.
20lat

Postautor: 20lat » 04 paź 2004, 12:48

a co do mojej sytuacji to narazie jestesmy na etapie rozciagania :),bo moja rybka nigdy sobie tam paluszkow niewkladala :(,ale niespieszy mi sie narazie tzn chce ale jestem spokojny uspokoilem sie i wiem ze na pewno bede to miec i to z osoba ktora chce i ktora mnie kocha i to jest cudowne teraz czekamy najakas okazje,chwile itd. ech gdybym mial cienszego juz dawno bym go wlozyl a tak trzeba rozciagac :P
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 04 paź 2004, 12:56

20lat... Jesteś w podobnej sytuacji do mojej, tylko mój z tym problem został rozwiązany... Dasz radę-dużo cierpliwości i ciepła dla Twojej kobiety a wszystko przed Wami.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
20lat

Postautor: 20lat » 04 paź 2004, 16:28

nie w podobnej bo moja dziewczyna ma zaledwie 17.5 lat
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 04 paź 2004, 20:06

Co za roznica czy 17 lat czy 20? I tak juz od kilku lat nie rosnie pewnie.
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 05 paź 2004, 13:46

Co za roznica czy 17 lat czy 20? I tak juz od kilku lat nie rosnie pewnie.

No nie wiem. Ja w przeciągu ostatnich dwóch lat urosłam 2 centymetry, a nr buta mam o pół większy. Serio! I nie jest to kwestia błędu pomiaru. A emocjonalnie i intelektualnie to się przez ostatnie 5 lat nad wyraz rozwinęłam :P
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 05 paź 2004, 13:50

Nadmienie tu tylko iz ma bratowa po kazdym dziecku , a ma ich troje , zawsze urosła , nie wiele ale zawsze , najmłodsza ma lat 15 czyli było to jak bratowa miała lat 24 dziwne ale prawdziwe !! :547:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
20lat

Postautor: 20lat » 07 paź 2004, 11:00

nieczaje tej zagadki krzyś,ale ze ma 17,5 to chyba jest juz dosc dobrze rozwinieta?????z wygladu moja dziewczyna wyglada na 18-19lat

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”