Hyhy pisze:tnijcie w ch**
Autor dawaj ta swija wypowiedz

Moderator: modTeam
malenstwo pisze:Bo dopiero tej nocy zaczelam doceniac... jaki On jest cudowny, jak doskonale mnie zna, jak wie co, gdzie, kiedy i jak...wie co lubie, czego nie, jaki jest delikatny, a zarazem stanowczy, i, Matko Boska, NIE WIEDZIALAM ZE MOZNA SIE AZ TAK SLINIC!!! Po prostu patrzac na osobe z ktora zdradziłam, w zyciu bym nie powiedziala ze jest tak beznadziejna w łozku...
gracja pisze:a zastanawiałas sie kiedys co by bylo, gdyby bylo cudownie, magicznie i jak nigdy dotąd? zdrady są cykliczne, a Ty trafilas na nieodpowiedniego stymulatora Twoj mąż ma farta
snamdan pisze:chyba najwazniejsza byla moja rozmowa z tym kolesiem... on sam stwierdzil, ze dla niego bylo to bardzo wazne i teraz sam ze soba czuje sie lepiej (chyba on byl niestety najbardziej pokrzywdzony Eeee.. no ten tego...)... moja uslyszala od niego jeszcze przed ta rozmowa ze "seks to nie zabawa i musi uwazac co robi".
Mia pisze: nie no super jeszcze sobie pogadales z tym gosciem (przy kawce czy jak?) ktory Ci kobiete *** /i tu kazdy sobie wstawi odpowiednie slowo bo o tym tez duzo bylo /
sorry ale nawet po Twoim super sentymentalno-optymistycznym poscie dalej twierdze ze nie ma takiego zwiazku w ktorym zdrada umacnia wiezi i to tylko kwestia czasu co nie zmiania faktu ze zycze Wam jak najlepiej
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 270 gości