Czuje sie niedopieszczony
Kto jest samotny niech sie tu wpisze.
Moderator: modTeam
Jak ludzie majacy tak mało lat i tylez werwy w sobie , bo mniemam iz tak jest , mogą byc samotni , nie chciał bym tu wyjsc na jakiegoś chwalipietę czy człowieka z wybujałą wyobraznią , czy jakkolwiek tam jeszcze , ale jak ja byłem młody to dziewczyny garneły sie do mnie , same proponowały "chodzenie " czy to przez kolezanki , taz ze zawsze byłem zajety !!! pełno dziewczyn w koło zawsze było , Tylko do swej zony sam podeszłem i proponowałem chodzenie , i to dwa razy bo za pierwszym odmówił ! :566: własnie z powodów tych iż pełno dziewczynm w koło , miała mnie za takiego wiecie
no a co ja mogłem ze je tak przyciągałem , no co
? :547: :547: :547: Pamietam jak mnie to potem juz męczyło , musiałem niektóre unikać , no bo i co miałem im powiedzieć !??? ach ta młodosć wróc do mnie och wróc !!!! :547: :556: :564: A wy tu ciagle sami i sami , samotni , pozuceni itd. co jest
?????? nie kumam ! :566:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
-
- Początkujący
Chyba tak naprawde nikt z nas nie jest do końca samotnym, mamy przyjaciół, rodzine. Brakuje nam jedynie kochającego partnera. Ale to nie jest taka samotność okropna.
Coś dzisiaj nie mam humorku
.
Coś dzisiaj nie mam humorku

"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Triniti19 pisze:Chyba tak naprawde nikt z nas nie jest do końca samotnym, mamy przyjaciół, rodzine. Brakuje nam jedynie kochającego partnera. Ale to nie jest taka samotność okropna.
Coś dzisiaj nie mam humorku![]()
![]()
![]()
.
Chyba 100 kumpli nie zastąpi tej jednej osoby
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

No nie zastąpi. Ale znowu to nie jest taka bardzo wielka samotność. Choć wiem, że czasem naprawde mocno brakuje możliwości wypłakania się przed tą osobą, przytulenia itp.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
Samotność...Być samotnym...okropna rzecz...Niestety właśnie tego doświadczam...
Kiedyś wydawało mi się, że samotność to będzie mój sposób na życie...Ciepłe przytulne mieszkanie, ja i mój ukochany Labrador...Czasem spotkania z przyjaciółmi...
Z czasem jednak zweryfikowałem swoje zdanie. Powód? Najpiękniejsze uczucie na świecie: miłość...Niespełniona miłość, ale to dzieki niej poczułem jak naprawde piękne może być życie, jak cudownie może być z osobą, którą kochasz...I gdy człowiek poczuje cos takiego juz nigdy nie chce być samotny...
Ktoś kiedyś powiedział, iż "wolność to stan samotności..." Coś w tym jest, samotność daje poczucie wolności. Ale wolność jest rodzajem niewoli, którą się kocha ponad wszystko. A ja nie chcę być niewolnikiem...
Oby jak najmniej samotnych serc na tym świecie...
Kiedyś wydawało mi się, że samotność to będzie mój sposób na życie...Ciepłe przytulne mieszkanie, ja i mój ukochany Labrador...Czasem spotkania z przyjaciółmi...
Z czasem jednak zweryfikowałem swoje zdanie. Powód? Najpiękniejsze uczucie na świecie: miłość...Niespełniona miłość, ale to dzieki niej poczułem jak naprawde piękne może być życie, jak cudownie może być z osobą, którą kochasz...I gdy człowiek poczuje cos takiego juz nigdy nie chce być samotny...
Ktoś kiedyś powiedział, iż "wolność to stan samotności..." Coś w tym jest, samotność daje poczucie wolności. Ale wolność jest rodzajem niewoli, którą się kocha ponad wszystko. A ja nie chcę być niewolnikiem...
Oby jak najmniej samotnych serc na tym świecie...
Per aspera as astra
NIe przejmuj się! Zwrot banalny, ale jako samotny ułożyłem sobie życie.
Uciekłem w sport.
A z powodu studiów nie mam czasu na nic więcej.
Podobno miłość przyjdzie do nas w najmniej spodziewanym momencie
(osobiście w to nie wierzę).
Wszytko zależy od nas!
Uciekłem w sport.
A z powodu studiów nie mam czasu na nic więcej.
Podobno miłość przyjdzie do nas w najmniej spodziewanym momencie
Wszytko zależy od nas!
- Załączniki
-
- ŃA POPRAWĘ HUMORU
- pussy.jpg (8.29 KiB) Przejrzano 6880 razy
Mr freeze pisze:Podobno miłość przyjdzie do nas w najmniej spodziewanym momencie
W coś trzeba wierzyć i jakoś trzeba sobie wszystko tłumaczyć. Osobiście tez nie do końca wierze w taki tekst. Moze kiedyś ptrzyznam mu rację, ale na ten moment to nie bardzo wierze w niego. Wszystkiemu trzeba pomoc. Jednak liczy się jeszcze coś w rodzaju szcześcia. Może z perspektywy czasu zrozumiemy ten stan rzeczy.
Ps: kiedy wreszcie zaczną ludzie sie wypisywać z tego klubu????
Mariusz:
Gdy Miłość do nich przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie...
Kiedyś myślałem, że to slogan, ale okazał się prawdą...Nie szukałem miłości...Ona znalazła mnie sama i choć była niespełniona to dziekuję za nią losowi. Bo czyż nie lepiej przeżyć niespełnioną miłość, niż zupełnie jej nie doświadczyć? ...
Nie tracie nadziei... Życie pisze bardzo zaskakujące scenariusze...Także takie z happy endem...I właśnie takowych Wam wszystkim życzę!
kiedy wreszcie zaczną ludzie sie wypisywać z tego klubu????
Gdy Miłość do nich przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie...
Kiedyś myślałem, że to slogan, ale okazał się prawdą...Nie szukałem miłości...Ona znalazła mnie sama i choć była niespełniona to dziekuję za nią losowi. Bo czyż nie lepiej przeżyć niespełnioną miłość, niż zupełnie jej nie doświadczyć? ...
Nie tracie nadziei... Życie pisze bardzo zaskakujące scenariusze...Także takie z happy endem...I właśnie takowych Wam wszystkim życzę!
Per aspera as astra
Thiago pisze:Nie szukałem miłości...Ona znalazła mnie sama i choć była niespełniona to dziekuję za nią losowi. Bo czyż nie lepiej przeżyć niespełnioną miłość, niż zupełnie jej nie doświadczyć?
A co jest przyjemnego w niespełnionej miłości, że lepiej byłoby ją przeżyć? To żadne doświadczenie miłości, po prostu okazywanie jej komuś, kto tego najzwyczajniej nie chce.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”