KyLu pisze:Niby czemu ?
napisałem powyżej, nie lubię się powtarzać

Moderator: modTeam
KyLu pisze:Niby czemu ?
KyLu pisze:Wiec moze napiszesz co wg. Ciebie jest najwazniejsze
TedBundy pisze:-stabilizacja finansowa
-uczucia
Olivia pisze:I tu się muszę zgodzić. Wszystko fajnie, ale później, jak Twoje dzieci będą płakać z głodu, to miłości do garnka nie włożysz...
Olivia pisze:Ale nie oznacza to wcale, że nie można tych dwóch rzeczy zdobywać jednocześnie. To wszystko powinno się przeplatać...
Olivia pisze:Zależy co imponuje dziewczynie-to, że facet ma kasę czy to, że jest pracowity i odpowiedzialny?
Mysiorek pisze:frer pisze:jest spora ilość dziewczyn którym łatwo i szybko można zaimponować kasą...
Komu imponują tą kasą? Chyba dziewczynom bez kasy
TedBundy pisze:Przecież frerowi (tak mi się wydaje) nie chodziło o to, by imponować samą kasą....Pieniądz daje ogromne możliwości, chociażby pod względem różnych zajebistych miejsc, gdzie można spędzać czas, ciekawym rozrywkom itd:) Chyba nie jesteście aż takimi hipokrytami, by nie zgadzać się z czymś oczywistym, nieprawdaż
frer pisze:taki koleś na wejściu ma większe szanse niż ktoś "goły".
Ja tez nie, jak sam powiedziales, facet musi byc meski.frer pisze:"wyzwolone" bizneswomen raczej nie chciałyby się wiązać z pantoflarzami którzy całkowicie podporządkowują się kobiecie.
To jest oczywiste, ze kobieta, zwlaszcza jak sie zaklada rodzine, chce miec kogos, kto pomoze zabezpieczyc przyszlosc. Jestem w stanie zrozumiec, jak facet naprawde ma jakies klopoty i malo zarabia. Ale zadnego pasozyta utrzymywac nie bede.frer pisze:chciałabyś w przyszłości, zakładając rodzine, mieć u boku faceta zarabiającego połowe średniej krajowej, którego praktycznie ty byś musiała utrzymywać, czy wolałabyś bardzo dobrze zarabiającego np. bankowca, architekta, itp który zarabiałby tyle co ty a może i więcej??
I sie wscieka, jak ta nie chce pomocyfrer pisze:Facet musi czuć, że opiekuje się kobietą, musi czuć się pod pewnymi względami lepszy od niej.
sophie pisze:I sie wscieka, jak ta nie chce pomocyPrzerabialam to nie raz
Od zawsze bylam niezalezna (choc na razie jeszcze nie pod katem finansowym, niestety), nawet bedac w zwiazku. W koncu Ty+Ja=My. Ale moj to czasem ciezko znosi
TedBundy pisze:Pieniądz daje ogromne możliwości, chociażby pod względem różnych zajebistych miejsc, gdzie można spędzać czas, ciekawym rozrywkom itd:) Chyba nie jesteście aż takimi hipokrytami, by nie zgadzać się z czymś oczywistym, nieprawdaż
Blazej30 pisze:każdy kto ma 52 miliny na koncie wygląda jak DiCaprio
TedBundy pisze:nie od dziś wiadomo, że $$$ i władza jest jednym z najlepszych afrodyzjaków...
TedBundy pisze:Pieniądz daje ogromne możliwości, chociażby pod względem różnych zajebistych miejsc, gdzie można spędzać czas, ciekawym rozrywkom
frer pisze:powiedz mi szczerze, czy chciałabyś w przyszłości, zakładając rodzine, mieć u boku faceta zarabiającego połowe średniej krajowej, którego praktycznie ty byś musiała utrzymywać, czy wolałabyś bardzo dobrze zarabiającego np. bankowca, architekta, itp który zarabiałby tyle co ty a może i więcej??
Koko pisze:Chciałabym mądrego. A jak będzie mądry, zaradny ... to i kasę będzie miał.
Zresztą może jej nie mieć, byleby wiedział, że to tylko stan przejściowy. A będzie wiedział, bo mądry.
Koko pisze:Chciałabym mądrego. A jak będzie mądry, zaradny ... to i kasę będzie miał.
Imperator pisze:A jak będzie na tyle mądry, że nie będzie mu się podobało robienie kariery za wszelką cenę i trzepanie kasiury, by być bogatym, lecz mieć pracę taką, by spokojnie sobie żyć?
TedBundy pisze:z kasą jest tak, jak z powiedzeniem: dzisiaj żyjesz, jutro gnijesz:)
jak mądry, to od razu musi MIEĆ.
zaradność bywa brutalnie weryfikowana i niektóre starania przypominać zaczynają walenie głową w mur.
Zresztą może jej nie mieć, byleby wiedział, że to tylko stan przejściowy. A będzie wiedział, bo mądry.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 278 gości