chociaz samotnosc ma tez niewatpliwie swoje plusy...

Moderator: modTeam
Anja pisze:Jakie są te plusy, bo chyba nie widze?
Każda pora jest dobra...Malutkicycek pisze:Po maturze to dobra pora na poszukanie sobie jakieś laseczki
cubasa pisze:Kobieta też człowiek A to, że ładna to przecież nie jej wina![]()
prison pisze:Ktoś kto nie doświadczył samotności może co najwyżej mówić, że temat jest ciekawy. Dla kogoś samotnego ten temat jest po prostu genialny. Chyba nie będzie nadużyciem jeśli napiszę, że tamat przywraca wiarę, sens życia. Czyta się go jednym tchem...
Cubasa, mówię oficjalnie WIELKIE DZIĘKI <browar> Jestem starszy od ciebie o dwa lata, ale byles w stanie przekonać mnie ze warto powalczyć o swoje szczescie. Biorąc przyklad z ciebie poszedlem na miasto i...sie umowilem. Tak po prostu się umówiłem! Oczywiscie wszystkie plany wzięły w łeb - miałem zapytać o kilka rzeczy, ale... Miałem nie pytać o niektóre rzeczy, ale pytałem... Ale czy to ważne? Wazne jest ze teraz czuje sie niesamowicie i wiem, ze w przypadku ewentualnego niepowodzenia mogę to powtorzyć jeszcze wiele razy
Trzymajcie jutro kciuki
PS. Cubasa - wiesz, że jesteś sławny?Na www.osamotnieni.pl powstał nawet topik o tym topiku
Dzieki niemu tutaj trafiłem.
Piotrek1983 pisze:Widze, żę sie ludki z Fosu tu zaczynają przenosić
Ktory?prison pisze:Na www.osamotnieni.pl powstał nawet topik o tym topiku
moon pisze:Wole tam nie wlazic bo jeszcze jakies inne Jabłonki spotkam tam
moon pisze:To mozesz tam juz wrócić
Haro pisze:zuje sie tak jakbym przespal ten najwazniejszy okres, kiedy wszystkie byly wolne,
mariusz pisze:Po prost im sie jest starszym tym więcej ludzi w Twoim wieku jest pozajmowanych.
sami pisze:Za 5 czy 6 lat zostaną mi same "odpadki" na które nikt nie zwrócił uwagi
TedBundy pisze:Powściągnijcie języczki, naprawdę....bez takich kategorycznych ocen.
no co ty <boje_sie> może zbyt brutalnie uświadomiłaś mu że nie ma szans?sami pisze: chłopak się na pierwszym spotkaniu popłakał
sami pisze:chłopak się na pierwszym spotkaniu popłakał![]()
Blazej30 pisze:sami napisał/a:
chłopak się na pierwszym spotkaniu popłakał
no co ty może zbyt brutalnie uświadomiłaś mu że nie ma szans?
oszukiwać to się nie nas Olivia,Olivia pisze:Wolę być sama, niż się męczyć. Mój kuzyn ma koleżanki, z którymi się koleguje.
W sumie ja też mam kolegów.
Blazej30 pisze: Oj sami, gdzie byłaś gdy szukałem kobity?![]()
Olivia pisze:Rany boskie. Tak biednego chłopaka zestresować.
AMX pisze:Lepiej,że mu to uświadomiła wyraźnie po pierwszym spotkaniu,niż mieli by robić kilkumiesieczne podchody.W ten sposób zaoszczędziła sobie i jemu długich przykrości.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 389 gości