madzix:) pisze:Ciesze cie jak małe dziecko
i na zdrowie. a że zrobiłaś siebie idiotycznie męczęnnicę, to inna sprawa.
Moderator: modTeam
Moze byc. U Ciebie bylo inaczej bylo ewidentnie widac z enei bedziesz z nim szczesliwa. U niej tak nie jest.paddy pisze:niech się tak jeszcze z 2 miechy pomotają i na pewno w końcu będzie z nim szczęśliwa![]()
nie_zapominajka pisze:przeszlosc poszla w zapomnienie i planujemy nasze wspolne zycie:)
zycze duzo szczescia, milosci i pewnosci:)
lollirot pisze:madzix:) napisał/a:
Ciesze cie jak małe dziecko
i na zdrowie. a że zrobiłaś siebie idiotycznie męczęnnicę, to inna sprawa
moon pisze:Jak dla mnei jedno nie gra - za szybko sie zeslzi i jesli sie posypie to wlasnie z tego powodu ze go rpzycisnela i sie tak szybko zeszli.
Żabcia pisze:Lagartija napisał/a:
Tak czy siak ja dalabym sobie spokoj.
Jestem za.. troszkę godności..
Żabcia pisze:A jeśli on się sercem będzie kierował, to....
madzix:) pisze:a co z miłością ja go kocham
Moglas uzyc tez zawartosci czaszki. Wtedy bys nie plakala.Żabcia pisze:ja kierowałam się w życiu sercem i co? i teraz płaczę....
moon pisze:Moze sa zaslabi, moze uczucie jest za slabe, a moze po prostu nei beda umieli razem ze soba byc. Moze. Ale moze tez nie.
moon pisze:Moglas uzyc tez zawartosci czaszki. Wtedy bys nie plakala.
moon pisze:Tylko ze jakbus byla bystrzejsz abys zauwazyla ze to nie jest zadna rada.
moon pisze:Przeciaz tam jest "mogłaś" [tak Żabciu to bylo do Ciebie]
Bo mialam na to chec.Żabcia pisze:to po ch*** to pisałaś skoro nie chciałaś jej DORADZIĆ
Ale ona nie ma takiej sytuacji i jak wida cnie umiesz dostrzec ze ma inna. Że tobie nie wyszlo a jej moze wlasnie wyjsc i bedzie szczesliwa.Żabcia pisze:więc choler* skoro ja nie użyłam głowki, to też jej RADZĘ żeby ona jej użyła![]()
madzix:) pisze:ja też w życiu kieruje sie sercem i też często przez to cierpie ale juz taka jestem na maksa uczuciowa
moon pisze:madzix:) napisał/a:
ja też w życiu kieruje sie sercem
madzix:) napisał/a:
taka jestem na maksa uczuciowa
To zebys uzywala rozumu niekloci sie z byciem na maxa uczuciowa
paddy pisze:madzix:) napisał/a:
stram sie ale ostatnio nie potrafiłam pierwsza faza miłości zasłania cały świat i nie zawsze to wychodzi na dobre
jakbym słyszała siebie.. ale z czasem główka też zacznie pracowac moja zaczęła 3maj się
A tego nie robi?damian24 pisze:. Niech teraz On się zacznie o Ciebie starać.
A nie tego? Wina jest jego. Ty daleas szanse i teraz On powinien ja wykorzystac.nie_zapominajka pisze:n powinien zrobic wszystko zebys to zaufanie odzyskala, mogla uwierzyc ze kocha, Ty juz mu to chyba dobitnie pokazalas...
nie_zapominajka pisze:Czy kogos takiego nalezy od razu skreslic?? nie dziwe sie madzix ze postapila inaczej niz inni doradzli (dac sobie z Nim spokoj) wbrew pozorom to nie takie latwe kiedy sie kocha
moon pisze:damian24 napisał/a:
. Niech teraz On się zacznie o Ciebie starać.
A tego nie robi?
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 292 gości