Runa pisze:Bardzo mądra moim zdaniem , wypowiedz i zgadzam się z tym że często tak właśnie się dzieje. Kobiety nie maja świadomosći, że tak robią , poświecając calą siebie jednemu zaniedbują reszte i dobrze jest mieć tego świadomość aby nie popełniać takich błedów. Tylko najlepiej jak się o tym mówi a nie załatwia sprawe , " Wy wszystkie takie jesteście, że tylko byście brały a dla nas nic".
Kedys ogladałem bardzo mądry program w którym mówiono o tym ze to jest przyczyną, zbyt dużego nakładu pracy jaką wkłądają meszczyźni gdy kobieta jest w ciąży.
Przyzwyczajają kobiety przez "rok" a puźniej gdy rodzi się dziecko maja za złe to że już tak bardzo nietrzeba zwracać na nie tyle uwagi. Dlatego uciekają instynktownie w matczyna rolę.
Runa pisze:--> Kobieta z natury jest nastawiona na dawanie. Popatrz na matki - wszystko by dziecku oddały nawet swoim kosztem. Ojciec? Jedynie z dzieckiem może się podzielić.
aH ! Jak Ludzie chca się wybielić
joa pisze:Osobiście również pociągaja mnie mężczyźni niezależni, posiadający jakąś wizję i pasję , którzy w związku potrafią z wolności korzystać , nie duszą partnerki ale i nie traktują jak taki sobie dodatek do "ja"
No tak niezależność, to mnie w kobietach przeraża. Coraz częsciej widzę ze w związkach jest coraz mniej przywiązania. Z czasem coraz mniej zależy kobietom na przebywaniu w toważystwie swojego faceta.
Ehhh..