Kocham jak to latwo powiedziec :)

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

lecter
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: lecter » 20 gru 2006, 23:24

czesto starajacy oczekuje, że partner bedzie starał sie tak samo, w taki sam sposób

to jest właśnie mój przypadek,to ja jestem tym kims ktory sie bardziej stara w związku.Ale wiem że gdybym sie nei staral ona by powiedziala ze mi nie zalezy i tak kolo sie zamyka.troche to mnie wkurza-przeciez nie bede jej robil wyrzutow jaki to ja jestem z tego powodu nieszczesliwy(bo przeciez ona twierdzi ze sie stara)
bo zawsze jestem "za dobry"

moja mi mowi ze ja jestem taki poukladany choc sam osobiscie nie uwazam sie za jakiegos bardzo grzecznego osobnika:P <aniolek> dla mnie to zadne wytlumaczenie dla zerwania zwiazku
Awatar użytkownika
Soul
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Soul » 23 gru 2006, 09:15

lecter pisze:Ale wiem że gdybym sie nei staral ona by powiedziala ze mi nie zalezy i tak kolo sie zamyka.

Mi nigdy nie zarzucila takiego czegos, a nie jestem typem ktory lata jak nawiedzony za kobieta (tak mi sie przynajmniej wydaje). Musisz znalezc ten "zloty srodek" i tyle.

<pijak> a pozniej ludzie pisza ze dziewczyna ich zostawila bo byli dla niej za dobrzy... Z takim podejsciem to sie nie dziwie. Zeby w zwiazku bylo dobrze nie mozna caly czas byc takim slodkim ciasteczkiem. Trzeba rozroznic bycie szarmanckim i opiekunczym od ciaglego latania za laska.
Sztuką jest nie szukając nigdy siebie,
wciąż na nowo się odnajdywać.
Awatar użytkownika
Veni
Bywalec
Bywalec
Postautor: Veni » 29 gru 2006, 22:41

kiedy powiedzieć "kocham"? nie ma na to pytanie jednoznacznej odpowiedzi... wszystko zależy od NAS. ja mojemu chłopakowi powiedziałam "kocham" kiedy poszliśmy pierwszy raz do łóżka (wtedy nawet nie był moim chłopakiem, ale znaliśmy się już i tak wtedy czułam). on nie odpowiedział nic na "moje kocham" tylko zapytał czy jestem tego pewna. od tamtej pory jesteśmy razem, a kocham od mojego mężczyzny usłyszałam jakieś 2 miesiące później. powiedział mi że teraz jest to przemyślane i szczere. wtedy może się wstydził, może nie był pewien moich i swoich uczuć... do wszystkiego trzeba dojrzeć :)
Fata viam invenient...

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”