Moderator: modTeam
Pod żadnym pozorem nie mów. Rzeczywiście, pomysł dobry. Teraz Ty nie miej czasu, nawet nie musisz mówić, że koniecznie z kolegą. Sam brak czasu z Twojej strony zacznie Go zastanawiać. Ale nigdy żadnemu facetowi nie zdradzaj swojej taktyki. Kiedyś byłam przeciwna gierkom kobiecym, ale się przekonałam, że kobieta musi być świetną aktorką i nie zdradzać zasad swojej gry...Jasta20 pisze:po jakims czasie powiedz mu dlaczego tak robisz
Jasta20 pisze:no bo jak z niego takie ziołko jest, mysli ze wszytsko mu wolno i tak dalej, no to wiesz, zeby potem cyrki z tego nie wyszly.
Jasta20 pisze:ale ona moze nie chce aby ja zostawił tylko chce to naparwic za wszelka cene?
ZTF pisze:Nieodpowiednie i moralnie naganne zachowanie twojego chłopaka wynika z pewnego faktu.Twój chłopak podatny jest na liberalne wzorce lansowane przez media. Wg powyższych mediów chłopak ma być wyluzowany, ubrany w modny ciuch , robić wiele rzeczy aby imponować bliskim i znajomym czy w końcu błyszczeć w towarzystwie często robiąc z siebie pośmiewisko.Powyższe wzorce są złe ! dążenie młodych osób do przyjęcia postaw liberalnych jest naganne, liberalizm nie ma nic wspólnego z ideą romantyzmu. W romantyżmie nie ma miejsca na obłudne luzackie zachowanie które przypomina psa zrobiącego wszystko aby pochwalił go pan i jego przyjaciele.
Leszczynka pisze: Ten brak czasu jest dla mnie podejrzany, mojemu koledze dziewczyna też tak mówiła, że pracuje, uczy się, a potem okazało się, że zostawiła Go dla innego.
On dokładnie tak własnie mysli.. POwiedział mi juz tak kiedyś...ptaszek pisze:To mi wygląda jakby facet był już Ciebie po prostu całkowicie pewien. Tzn. wie, że jesteś do niego przywiązana, planujecie dalsze życie razem, więc może spokojnie poświęcać czas na co innego, by Ty i tak mimo wszystko z nim będziesz -> chyba taki ma tok myślenia.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 498 gości