JAK MAM TO OKAZAĆ????
Moderator: modTeam
-
- Początkujący
Mam do was pytanie jestem ze swoja dziewczyna prawie 2 lata,problem polega na ty ze ja nie chcialem jej od razu pokazac to co czuje do niej bo bałem sie ze mnie zrani i odejdzie dlatego przez pewien okraes czasu trzymalem ja na dystans bylo to bardzo trudne ale jakoś mi sie udawawało od niedawna powiedziałem jej co naprawde czuje do niej okazuje jej to na wszystkiem prawie sposoby i nic z tego jest po mniedzy nami dziwna atmosfera wiem ze cos do mnie czuje bo mi to okazuje ale nie do konca .Jak ja mam przekonac pomożcie!!!:?:?
mzoe jej bylo dobrze tak jak bylo kiedys , z tego co wywnioskowlaam to byl taki luzny zwiazek..mzoe chce wrocic d o tego co bylo a juz nie mozna.. mysle ze rozmowa bedzie najbardziej wskazana , choc ciezko sie rozmawia o tych sprawach, byc mzoe czas sam pokaze jak bedzie. nie martw sie na zapas. 2 lata to dlugi okres czasu i by nie byla z Toba gdyby nie bylo jej z Toba dobrze.. 
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
-
- Początkujący
- Weteran
demon sexu pisze:ONA SIE OBAWIA ZE JA JA ZOSTAWIE (...)MAM CHORE JAZDY ZE LADA DZIEN MNIE ZOSTAWI BARDZO DUZO OSOB ODEMNIE Z OSIEDLA CHCE Z NIA CHODZIC CHYBA SIE POTNE :567:
no i sobie wyjaśniłeś co jest nie tak... TY się bartwisz żę ona Ciebie zostawi a ona się martwi, że Ty ją zostawisz
Żadna na świecie kobieta nie zdoła się oprzeć człowiekowi, którego prawdziwie kocha.
kurde...prawde mówiac sam to sobie zaserwowałes ..... nie ma sie co dziwic ze dziewczyna nie skacze do nieba z powodu twojego oswiadczenia skoro przez tak długi czas brałes ja na dystans......a czy ona wie dlaczego tak było ze dopiero niedawno powiedziałes co czujesz??moze warto to sobie wyjasnic podczas spokojnej rozomowy?
Po prostu weź za rękę i patrząc w oczy powiedz to! że nie masz zamiaru jej opuszczać, sam też trochę się tego obawiasz, ale Ci zależy! I te 2 lata coś znaczą! a wiek to już pal licho. Moim zdaniem też niepotrzebnie aż tak długo trzymałeś ją na dystans, ale co się stało to się nie odstanie. Chyba się przekonałeś, że Cię kocha... choćby po tym ile już razem jesteście.
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”