Propozycja nie do odrzucenia...

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 05 maja 2005, 22:30

lollirot pisze:do seksu potrzeba mi jesli nie uczucia, to przynajmniej pozadania, ktorego nie umiem wytworzyc na zawolanie.

Czyli, gdyby był to facio w Twoim typie jak w/w i rzekłby, że potrzebuje tylko jednorazowego stuknięcia bo jutro chce stukac się z dziewczyną to by już było O.K.?
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 05 maja 2005, 22:39

Stwierdzam, że ja kiedyś bym się pewnie zgodzila, ale to kiedyś, w epoce przed obecnym moim mężczyzną :)
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 05 maja 2005, 23:20

Mysiorek pisze:Czyli, gdyby był to facio w Twoim typie jak w/w i rzekłby, że potrzebuje tylko jednorazowego stuknięcia bo jutro chce stukac się z dziewczyną to by już było O.K.?

nie z kazdym facetem, ktory jest w moim typie chcialabym sie od razu przespac.
jednorazowe stukniecie nie jest dla mnie niczym strasznym [albo raczej nie bylo, bo teraz sobie nie wyobrazam, jestem w zwiazku z najwspanialszym facetem na swiecie], jednak to musialaby byc osoba bardzo pociagajaca mnie. nie od momentu pytania, czy sie z nim przespie, ale wczesniej.
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 05 maja 2005, 23:35

lollirot pisze: bo teraz sobie nie wyobrazam, jestem w zwiazku z najwspanialszym facetem na swiecie

A ja sie z tym nie zgodze, bo to ja jestem tym najwspanialszym facetem na świecie :D <silacz>

Ps: tylko kobiety o tym nie widza i żyją w nieświadomości :D
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 05 maja 2005, 23:37

Może i jesteś najwspanialszym, ale chyba nie tym najwspanialszym... :)
A tym będziesz dla własnej dziewczyny :)
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 05 maja 2005, 23:42

eee jakos tak to miało być :D
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 05 maja 2005, 23:54

lollirot pisze:musialaby byc osoba bardzo pociagajaca mnie. nie od momentu pytania, czy sie z nim przespie, ale wczesniej.

Nie codzień ktoś na ulicy zaczepia o deflorację. Zazwyczaj są to osoby znane od jakiegoś czasu. Zaufane. Ale równoczesnie pociągające.
Poszłabyś?
Awatar użytkownika
karmen
Maniak
Maniak
Postautor: karmen » 08 maja 2005, 23:22

w tamtym roku na wakacjach zdarzyło mi sie głupia sytuacja... na wakacje pojechałam do Niemiec do rodziny gdzie oczywsicie mam tez kilku znajomych i kolega ktorego znam dosc długo zaprosił mnie do siebie miał wolna chate bo rodzice wyjechali do Polski, miło spedzilismy czas gadalismy o wszystkim i o niczym... ale kiedy go zapytałam dlaczego tak naprawde zaprosił mnie do siebie zamilkł... nie powiedział ani slowa a ja reszte sie domysliłam jedynie potzrebowałam jego potwierdzenia no i okazało sie ze chciał sie ze mna kochac bo jeszcze nigdy tego nie robił.... poczułam sie urażona poniewaz uważałam go za dobrego kumpla, wczesnije byl we mnie zakochany.... wiedział ze mam chłopaka ktorego kocham.... oj do dzis jestem troche zła.... Nie jestem jakas maszynką czy innym urzadzeniem ktore spełnia dana funkcje....
cajmer

Postautor: cajmer » 08 maja 2005, 23:37

Sex bez miłości (nawet tylko w celu rozdziewiczenia) nie ma szans bytu. Dla mnie ofkoz.

Jeśli dziewczyna by mnie o coś takiego poprosiła to bym sie nie zgodził. Łagodnie bym jej to wybił z głowy młotkiem pięcio kilowym.
Nie rozumiem takiego postępowania, tracić tak cenną rzecz jak dziewictwo tylko z powodu presji koleżanek :weird:
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 08 maja 2005, 23:46

cajmer pisze:Jeśli dziewczyna by mnie o coś takiego poprosiła to bym sie nie zgodził.

A jeśli chłopak?
Justa
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Justa » 09 maja 2005, 08:10

Dziwna ta twoja myśl Mariusz.Jesli chodzi o temat to nie zgodziłabym się,z byle kim żeby stracic dziewictwo <ze co> wolalabym zrobic to z facetem którego naprawdę kocham
"Love`s an eagle,hearts are burning,feels start to fly"
"Kochaj kiedy możesz,ufaj kiedy możesz kiedy trzeba pokaż kły!"
"Tylko zrozum to że ludzie płacza czysta krwią tylko zrozum to że to twój los..."
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 09 maja 2005, 08:17

Raczej w którym jestes zauroczona , zafascynowana nim !! <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Justa
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Justa » 09 maja 2005, 08:30

Heh taka nie jestem żeby wskakiwac do łózka facetowi,który tylko mi się podoba.
Moze jestem inna ale nie szanuje dziewczyn,które wskakuja do łózka byle jakiemu gościowi,zeby tylko stracic conte(bo są takie).Dla mnie takie dziewczyny to szmaty
"Love`s an eagle,hearts are burning,feels start to fly"

"Kochaj kiedy możesz,ufaj kiedy możesz kiedy trzeba pokaż kły!"

"Tylko zrozum to że ludzie płacza czysta krwią tylko zrozum to że to twój los..."
cajmer

Postautor: cajmer » 10 maja 2005, 21:15

Mysiorek pisze:A jeśli chłopak?

Tym bardziej bym sie nie zgodził. Jestem hetero i jestem z tego dumny.

A w ogóle skąd takie pytanie? Czyżby głodnemu chleb na myśli<pijak> :P <lol2>

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”