Wszyscy kochamy... właśnie, co?
Moderator: modTeam
A ja kocham owczarki niemieckie to są tak mądre psy , w sumie nie widziałem mądrzejszych zwierząt. Poza tym kocham dobry seks, szybka jazde samochodem z głośna muzka , spać , oj tak kocham spać
Dokładam do tego jeszcze widok pięknych kobiet , pieknych ciał i biustów , kocham małe grzeczne dzieci ,aha i kocham jeszcze jak mnie ktoś drapie po pleckach 

- jamaicanflower
- Maniak
kocham poezję Osieckiej, Baudelaire'a i Rimbaud, malarstwo Fragonarda, wszystkie sieden przyjaciółek, wspominać, frytki, burrito, karmel, kokos i wanilię, odwiedzać cmentarz wieczorem, ludzi, perfumy Rocher'a, wiatr, robić i czytać komiksy, pieszczoty, Jego dotyk, sposób, w jaki mężczyzna patrzy na kobietę, 51 - TSA, November Rain - Guns'n'Roses, płytę Brave New World, rastafarian i reggae, portugalskie fado, słoneczniki i goździki, morze, Dantego - alaska malamut mojej przyjaciółki, kakao bananowe, uczucie katharsis po każdym dobrym koncercie, Tyski Festiwal im. Ryśka Riedla, moją brzózkę, cynamonowe kadzidełka, prowokować, buntować, sprawdzać granice ludzkiej wrażliwości, manipulować, sprawiać radość, kupować prezenty, przytulać się, śnić, kocham kochać i być kochaną...uff
PS. Was też kocham
PS. Was też kocham
Kocham się kochać z Moim Jedynym Miłościem, jego samego też kocham, i jeszcze moją kotkę Marcelinę i rodzinkę całą i ruskie pierogi i czytać i Mateusza i Maxa i imprezki ze znajomymi z liceum (to prawie jak wtedy, tylko teraz mamy wyższe wykształcenie) leżeć nad morzem w słoneczku i bardzo się męczy i słuchać muzyki czasem i gotować i piec i dzieci oglądać i jeszcze dobrą herbatkę i ciasteczka. I czasem się siermiężnie upić.
"Mój panie, na cóż tłumaczyć durniowi, że jest durniem. Przecież jego dureństwo na tym właśnie polega, że nie ma o nim pojęcia."
kocham poezję Osieckiej, Baudelaire'a i Rimbaud, malarstwo Fragonarda, wszystkie sieden przyjaciółek, wspominać, frytki, burrito, karmel, kokos i wanilię, odwiedzać cmentarz wieczorem, ludzi, perfumy Rocher'a, wiatr, robić i czytać komiksy, pieszczoty, Jego dotyk, sposób, w jaki mężczyzna patrzy na kobietę, 51 - TSA, November Rain - Guns'n'Roses, płytę Brave New World, rastafarian i reggae, portugalskie fado, słoneczniki i goździki, morze, Dantego - alaska malamut mojej przyjaciółki, kakao bananowe, uczucie katharsis po każdym dobrym koncercie, Tyski Festiwal im. Ryśka Riedla, moją brzózkę, cynamonowe kadzidełka, prowokować, buntować, sprawdzać granice ludzkiej wrażliwości, manipulować, sprawiać radość, kupować prezenty, przytulać się, śnić, kocham kochać i być kochaną...uff
PS. Was też kocham
ŚWIETNIE!!!!!!!!!!!!!!!
:564:
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
kocham słuchać muzyki, czytać książki, przebywać z ludźmi, upijać się, cieszyć się każdą głupotą, tańczyć...PO PROSTU ŻYĆ
DD
i jeszcze zapach powietrza w czasie burzy...
Some things in life are like fucking for virginity - you know it's pointless but it feels so good that you just don't want to stop.
-
- Początkujący
Jeśli chodzi o miłość nie tylko do ludzi! to muszę się przyznać ze przez wiele lat mojego życia kochałam wszystko: ziwrzęta,kwiaty,zabawe,rozmowy,wycieczki itp
A teraz ciezko jest kochać coś co staje się monotonią ...Gdy wiemy że jutro musimy iść do szkoły zmagać się z codzinnymi problemami naszej rodzinki a czasem nawet przyjaciół,zastanawiając się co dziś chytry los nam przyniesie!! Czasem się zatracamy...
ALE SĄ PRZECIEŻ JESZCZE I TAKIE DNI KIEDY DOSTAJEMY JAKĄŚ NAGRODĘ OD ŻYCIA I WTEDY MOŻEMY GŁOŚNO POWIEDZIĆ KOCHAM ŻYCIE!! NIE DA SIĘ KOCHAĆ MATERIALNEJ RZECZY TAK MOCNO JAK KOCHA SIĘ CZŁOWIEKA!!!!
Pogosia pisze:kocham słuchać muzyki, czytać książki, przebywać z ludźmi, upijać się, cieszyć się każdą głupotą, tańczyć...PO PROSTU ŻYĆDD
Ja mam tak samo. Fajnie jest ZYC, i chcialbym zyc tak dlugo jak sie da, lub tak dlugo jak Bog zdecyduje sie wezwac mnie do Siebie.
Bo z tylu różnych dróg przez życie, każdy ma prawo wybrać źle...
Ja kocham mojego Młodego, kocham kino i spacerki, taniec i muzyke, kocham moich przyjaciól, moja rodzinke kocham, kocham moja papużke i moje patyczki kocham, kocham sie opalac wiec kocham morze, basen, jeziorka, kocham moja nowa komóreczke, kocham sie kochac i kocham ladna bielizne, kocham kwiatki, motylki i łąke, kocham pierogi ruskie babci Józi
, kocham mojego podopiecznego, kocham Życie, choc nie zawsze jest ono w takich kolorach, jakie bysmy chcieli, ale wkoncu mam je tylko jedno i chyba je kocham najbardziej 
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
- ___ToMeK___
- Uzależniony
zycie
rodzine
koszykowke
slonce
zupe cebulowa
krupnik
zapach powietrza po deszczu
lody czekoladowe
ptasie mleczko
nachos z sosem pikantnym
zagadki
smiac sie
wylegiwanie sie na sloncu
plywanie
pizze
ciasto drozdzowe w wykonaniu mojej babci, ktorego juz nigdy zjem
bawic innych
zwierzeta, zwlaszcza moja Sarcie
zycie
rodzine
koszykowke
slonce
zupe cebulowa
krupnik
zapach powietrza po deszczu
lody czekoladowe
ptasie mleczko
nachos z sosem pikantnym
zagadki
smiac sie
wylegiwanie sie na sloncu
plywanie
pizze
ciasto drozdzowe w wykonaniu mojej babci, ktorego juz nigdy zjem

bawic innych
zwierzeta, zwlaszcza moja Sarcie
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
kocham to może za mocno powiedziane ale za to spokojn ie mogę powiedziec, że
U W I E L B I A M spacery, szum morza, odgłosy ptaków wśród wysokich drzew, piffko, uśmiech mojego faceta, jego gorące spojrzenie, wiatr we włosach, placki, truskawki... eh pewnie jest jeszcze tego mnustwo... Może najpierw wypisze na kartce to wszystko co tak uwielbiam...
:D:D:D:D:D:D:D:D
U W I E L B I A M spacery, szum morza, odgłosy ptaków wśród wysokich drzew, piffko, uśmiech mojego faceta, jego gorące spojrzenie, wiatr we włosach, placki, truskawki... eh pewnie jest jeszcze tego mnustwo... Może najpierw wypisze na kartce to wszystko co tak uwielbiam...
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”