Jak poradzić sobie z ......

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Lolerei
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Lolerei » 12 kwie 2005, 21:53

Ja takze mysle ze Twojej Ukochanej potrzeba czasu. Wiem, nie odkrywam niczego nowego.
Ale sadze, ze jesli pozwolisz jej dojrzec do sexu, jesli dasz jej poczucie bezpieczenstwa, i wciaz bedziesz pokazywal jej, jak bardzo ja kochasz,
to w koncu ona odda Ci sie cala soba.
Ale nie spiesz sie, pospiech jest najgorszy. Spraw, aby czula sie swobodnie i metoda drobnych kroczkow powoli pozwalaj jej sie z tym oswoic.

Powodzenia i duzo szczescia Tobie, oraz Twojej Ukochanej ;) ;)
:564:
Kochać to zgadzać się na to, by się starzec z drugim człowiekiem
Karel Capek-Chod
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 12 kwie 2005, 22:30

Dzięki. Twoje słowa dodają otuchy.... Ale ciężko stać się tym kimś przed starciem takim jak było kiedyś :D Ale myślę ze uda mi sie jakoś do tego powrócić. Jeszcze raz dzięki...
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 12 kwie 2005, 23:16

Maverick pisze:
Yasmine pisze:Rosnie do pewnego moemntu, jak juz jestesmy syci to spada

Niestety nie :) Najwiekszy jest za 1 razem, potem tylk ospada.

Ty chyba nigdy glodny nie byles :D
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 12 kwie 2005, 23:18

Lolerei pisze:Ale sadze, ze jesli pozwolisz jej dojrzec do sexu, jesli dasz jej poczucie bezpieczenstwa, i wciaz bedziesz pokazywal jej, jak bardzo ja kochasz,
to w koncu ona odda Ci sie cala soba.
Ale nie spiesz sie, pospiech jest najgorszy. Spraw, aby czula sie swobodnie i metoda drobnych kroczkow powoli pozwalaj jej sie z tym oswoic.

Nic dodać i nic ująć...

:-)
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 13 kwie 2005, 01:39

No ok a co z tym że już troszke kroczków zrobiliśmy. Ale niby one miały zły wpływ.. Z tego co wywnioskowałem. Tak mi sie wydaje ze mogło to ją bardzo zrzić :/
Mimo wszystko mam jakieś obawy właśnie tego typu, niewiem dlaczego się tak rozdrabniam nad tym. Chyba dlatego to że spełniłem się jako jej druga połówka w "łużku", a teraz z wielkim hukiem dowiedziałem się ze to jej nie pasowało.

Tymbardziej ze wiem ze sprawiałem jej Przyjemność, jestem rozwalony tym. Bo jak narazie to ja dawałem i do tej pory ze tak powiem "nie spałniłem się".....

Dobra będę cierpliwy. Czyli jak znów mam czekać na jej inicjatywę i co znów sie przejechać?
Wsumie to wyciągnołem z tego jeden wniosek ze sprawa jest dość skomplikowana. A moja głowa za mała zeby to ogarnąć. Przerasta mnie fakt ze następnym razem gdy chęć bedzie obupulna ona może tego żałowac puźniej.... Tak mam teraz nameszane ze szok.

Well...

Why is the man...

Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 13 kwie 2005, 07:29

Wiesz co Krzysiu. Ja jakos sadze ze ona nie nie jest gotowa. Skoro przez caly czas byla gotowa a wasze zycie seksualne szlo do przodu a teraz sie cofa to musi byc inny powod. Ja mysle ze ona do seksu po niby tym Twoim "nie spelnianiu sie" po prostu sie zrazila i nie ma ochoty na znow. Moze byla przygotowa Bog wie na co za pierwszym razem a Ciebie zjadl stres no i ona nie widziala w tym zadnej przyjemnosci ze swojej strony. Moze jakby poczula na prawde jak to bedzie super to by chciala , jeszcze i jeszcze. Kazda kobieta ma cos z nimfomanki ...:). Mysle ze w koncu jednak zachce. Ale musisz wlasnie byc cierpliwy. wiem ze to trudne.
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 13 kwie 2005, 13:50

Krzychu bo ty jestes ze swoja baba juz jakis czas, tak jak ja ze swoja i one nas caly czas badaja, bo raczej nie sa do konca nas pewne(i nie mowie ze nie sa pewne ze chca byc z nami do konca zycia) tylko np. ze nie sa pewne czy ich nie zdradzimy, zostawimy itd. Ja sie czuje za kazdym razem jakbym szedl do lekarza :D raz do okulilsty raz do dentysty ale najczesciej do cichego psychologa :D Szkoda ze Wy dziewczny nie zdajecie sobie sprawy z tego ze same nas uczycie(albo i zdajecie) jak z wami postepowac zeby bylo wam dobrze. Ja sie prz swojej nauczylem z czasem kiedy jest czas na cieple kluchy a kiedy na twardego faceta i chociaz czasem tez wymiekam ze tak powiem to znacznie rzadziej niz na poczatku. Tylko boje sie jednej rzeczy - ze kiedys bede juz tylko zimnym facetem i tym takim meskim, ale za bardzo, a wiem ze wtedy nie bedzie mojej kobiecie TAK WSPANIALE jakby chciala:) bedzie miala prze.... ale to wlasciwie na swoje zyczenie:)

/edit
czemu 2 pierwsze posty na tej stronie sa zolte? :D
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 13 kwie 2005, 14:08

I tu przyznam tobie rację. To właśnie można nazwać miłośc na pół gwizdka.
Bo albo się ufa albo nie .... Dlatego nie rozumiem tych ze tak powiem nie kompletnych uczuć. Którymi mnie daży. Sprubuję częściej używac tego sformółowania.
Polegaj, ufaj, wież. Bo coś mi sie wydaje ze czyny nie wytarczają.
I stawiam sobie pytanie czy mam byc wdzięczny za to, Ok będę ale w jakim stopniu??
Czy tu oto chodzi ze mamy sobie odbierać to co jest dla nas ważne ?? Pod podtextem ze nie jestesmy na to gotowi :/
Szukam emocji tych pozytywnych i dlatego dąże do ich wzbudzenia. Szkoda tylko że nie jest wstanie dać mi tego co ja jej daje. [pomijając fizyke]
Samo wsparcie w trudnych chwilach itp itd. Cziężko mi przejść do codzienności.
Czas na zmiany. :)
Pozdro

Kurcze moze jakaś zachęta do działania.
Jakieś wskazanie drogi...
Bo po objżeniu filmu 40 dni i 40 nocy zdałem soobie sprawe ze to ogólno światowy problem tylko odminnie od bochatera filmu dizałąm pod przymusem :]
Najbardziej licze na coś w rodzaju bądź taki ....... Postępuj tak ..... nierób tak......
WIecie kąkrety.... Oczywiście jeżeli moge prośić :D

Ps. Wiem na pewno ze doczekam sie PEŁNEJ MIŁOŚCi i ZAUFANIA z jej strony tylko błagam żeby wkońcu był to szczere... Bo się załamie..

Well...

Why is the man...

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 14 kwie 2005, 07:30

Nie doczekasz sie tego czego oczekujesz od niej , i moge o to pusc w zakład ! Tyle . ze mnie nikt tu nie słucha, a Ty ciągle sie łudzisz , cóż ..........takie jest zycie !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 14 kwie 2005, 08:14

charlie81 pisze:
Maverick pisze:
Yasmine pisze:Rosnie do pewnego moemntu, jak juz jestesmy syci to spada

Niestety nie :) Najwiekszy jest za 1 razem, potem tylk ospada.

Ty chyba nigdy glodny nie byles :D
bylem i najwiekszy apetyt jest przed zaspokojeniem 1ego glodu, potem kolejne ale juz coraz mniejsze.
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 14 kwie 2005, 14:21

Andrew pisze:Nie doczekasz sie tego czego oczekujesz od niej , i moge o to pusc w zakład ! Tyle . ze mnie nikt tu nie słucha, a Ty ciągle sie łudzisz , cóż ..........takie jest zycie !

Ale wziąłeś pod uwagę to, że Ona ma dopiero 16 lat? Ma się rzucić na Krzycha jak lamparcica? :P

Joe Cocker
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 14 kwie 2005, 18:48

Dokładne !! a co ? dlaczego by nie ! a co to 16 lat to juz stara krowa ! :D :D :D :P
albo teraz albo nigdy
ale zawsze moge sie mylic ...wszak wolno mi ? nie zabijają za to na szczescie ! ;) ;)
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 14 kwie 2005, 19:37

zanim bedzie lamparcica musi stac sie kobieta psychicznie i fizycznie, dlatego uwazam ze kobiety w wieku 20 lat i wyzej mozna oceniac mniej wiecej temperament, malolatki ze tak powiem czesto sa nie gotowe i juz.
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 14 kwie 2005, 21:06

Hyhy pisze:zanim bedzie lamparcica musi stac sie kobieta psychicznie i fizycznie, dlatego uwazam ze kobiety w wieku 20 lat i wyzej mozna oceniac mniej wiecej temperament, malolatki ze tak powiem czesto sa nie gotowe i juz.

Piwo dla tego Pana :564:

:D

Joe Cocker

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”