Dziewczyny, o co Wam chodzi?!(długie)

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 30 sty 2005, 22:19

hmm, ciagle nie rozumiem co masz na mysli... hmm, chociaz :| masz moze na mysli ze moze stawrzac zludne nadzieje [np umowienie sie ze mna] bo mysli ze w ten sposob sprawi mi przyjemnosc :?: :|

Ja Ne,

Motenai Gorgon
Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia
<zakochany>
Obrazek
Ostry 2
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Ostry 2 » 31 sty 2005, 01:22

Witam!!Przygladam sie dyskusji i powiem tak napoczatku duzo niezrozumien az nagle zlota mysl!!! KAROL nie to ze lize dupe ale stary MASZ k...wa RACJE ! a ty stary co sie tak go o wszystko pytasz czego nie kumasz ???Ja powiem tak ; probowalem staralem sie dawalem wszystko z siebie i censored ! i nie kumam pewnych zachowan, a tak jak karol mowil im wiecej myslisz tym odalasz sie od rozwiazania ktore jest pod reka!!! nie mysl tylko czuj ! a to nie tak ze twoj mozg ci podpowiada opcje ktora mniej boli tylko to tak ze masz podswiadomosc ona rejestruje to co twoja swiadomosc nie moze i czasem jest tak ze czujesz cos aaaa nie chcesz przyjac tego takim jak to widzi twoja podswiadomosc ! A ONA SIE NIE MYLI!!! polecam cwiczenia sa takowe ;p;p A co do ciebie Adwokat to powiem ci ze jeszcze nie wrucilem do siebie i nie bede ci narzucal i argumetowal czemu tak a nie tak ale powiem ci ze nie mysl stary jestem w twoim wieku i zakumalem to troche. PARADOX ktory wspomniales ZAWSZE BYL I JEST I CO BEDZIE !! Tak jest: TY olewasz= ona Zdziera majty. Ty latasz jak Frajer= ona OLEWKA ! wiec co wolisz ??? jesli nie ta to inna i tyle. hehehe Ponoc azjatki sa FAJNE :D:D:D
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 31 sty 2005, 02:01

Ja napiszę Wam tak Panowie mili: nie starajcie się zrozumieć natury kobiecej.Szkoda czasu,bo kobieta zmienną jest.

Kobietę trzeba po prostu kochać i pokazywać jej to,a nie tylko na początku znajomości,jak to wielu panów robi.Potem mężczyzna spoczywa na laurach,bo ona jest zdobyta.Ktoś na forum kiedyś napisał,że kobietę trzeba zdobywać codziennie i to mi się bardzo podobało.Kobieta musi czuć,że jest kochana.Wtedy wszystko jest bardziej proste i nie ma prawie żadnych problemów.

Pozdrówka
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
Ostry 2
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Ostry 2 » 31 sty 2005, 02:12

Mona lisa Dobrze piszesz "PRAWIE ZADNYCH KLOPOTOW" A co jesli chce sie pobawic ale troche inaczej bo mi sie juz nie chce biegac ZA ZWIERZYNA :D:D niech ona pobiega i sie postara!! Proste Jak drut o ile sie nad tym nie mysli :D:D Adwokat pytales kiedys zycie jest proste :D:D Masz przyklad A tak Serio to Troche bzdura starac sie codzien TO POWIEDZ CO WY CHCECIE ?? Kase trzeba zarabiac, + wiele obowiazkow z tym zwiazanych adekwatnie do zajecie wiec albo skupiam sie nad wami i codzien nowe Doznania funduje albo Spelniamy marzenia :D:D Bo kasa sama w sobie szczescia nie daje ale marzenia pomaga zrealizowac :D:D
karol

Postautor: karol » 31 sty 2005, 08:20

I oto jeszcze jeden przykład nie zrozumienia kobiety Monia napisała ....... Ostry2 nie rozumie , sie zastanawia , alnalizuje itd. :564:
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 31 sty 2005, 13:43

Ostry 2 pisze:Mona lisa Dobrze piszesz "PRAWIE ZADNYCH KLOPOTOW" A co jesli chce sie pobawic ale troche inaczej bo mi sie juz nie chce biegac ZA ZWIERZYNA :D:D niech ona pobiega i sie postara!! Proste Jak drut o ile sie nad tym nie mysli :D:D Adwokat pytales kiedys zycie jest proste :D:D Masz przyklad A tak Serio to Troche bzdura starac sie codzien TO POWIEDZ CO WY CHCECIE ?? Kase trzeba zarabiac, + wiele obowiazkow z tym zwiazanych adekwatnie do zajecie wiec albo skupiam sie nad wami i codzien nowe Doznania funduje albo Spelniamy marzenia :D:D Bo kasa sama w sobie szczescia nie daje ale marzenia pomaga zrealizowac :D:D

Ok,to w takim razie bzdurą jest prać Wasze ciuchy,codziennie robić obiad itp.

Teraz troszkę jaśniej napisałam,czy jeszcze nie dociera?
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
Awatar użytkownika
Zielonowłosa
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Zielonowłosa » 31 sty 2005, 20:14

Witam ponownie...
Mam wrażenie, że Karol najlepiej pojął sytuację. Dziękuję mu również za lekką obronę...
Mózgi kobiet i mężczyzn różnią się anatomicznie, wśród kobiet przeważaja humanistki, większość facetów, to ścisłowcy ( oglądałam ostatnio fajny program w tv...). Kobiety mają swoją słynną intuicję itd..., panowie za to mają np lepiej rozwinięty zmysł przestrzenny itd...
Zgadzam się, ze nie można zbytnio drążyć, ale myślę, że zawsze warto spróbować zrozumieć i przede wszystkim poczuć.
O to w tym wszystkim chodzi- różnimy się, wzajemnie uzupełniamy... To właśnie jest piękne (choć czasem bywa męczące...:) )
Pozdrawiam.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”