Czy - Kochac = lubiec , czy nie koniecznie !?

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 20 sty 2005, 00:39

Karolu znowu moja wypowiedź została błędnie zinterpretowana przez ciebie. Chodzi mi oto ze w moim młodym rozumie jest pewna dawka realizmu i zdążyłem sie przyzwyczaić do myśli ze ludzie się zdradzają lub ich miłość się gdzieś kończy. Ale ja planuję mieć rodzinę ale to z takiego prawdziwego zdażenia a zażyło mi się już takie widzieć. Więc pytam w jaki sposób można zapobiegać takiemu zjawisku. Bo podobno jest to spowodowane żekomym poszukiwaniem tego czego się nie znajduje w dotychczasowym związku.

Zmagam się z tym czy dając z siebie wszystko to co mogę dobrago dać i równożędnie z tym szanować to kim jestem i dążyć do realizacji swoich potrzeb mogę liczyć na to że moja przyszłość nie legnie w gruzach? Bo z tego co się napatrzyłem co się w polsce dzieje, moge z całą odpowiedzalnością swierdzić ze Polki I Polacy . Zatracili wiarę w swoje możliwości podtrzymania więzi z najbliższym człowiekiem.

Pifo dla myślących podobnie :564:
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
karol

Postautor: karol » 20 sty 2005, 08:17

Nie to Ty tak uwazasz , ze ja ją zle zinterpretowałem .
To co planujesz a co otrzymasz , to Dwa swiaty , gdyby nie pewne zdazenie przypadkowe , u mnie dobrze by było do dzis , czyli do 18 roku po slubie ! ale nie jest tak jak by sie chcialo bo- tak chcial los ! wiec ostroznie , bo człowiek plkanuje a Pan Bóg KRESLI ! :564:
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 20 sty 2005, 10:12

Wiesz chyba dla tych 18 lat warto Ale najlepiej do otego czasu nic nie spartolić. :564:
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?

Well...

Why is the man...

Driveing in the kitchen ?
karol

Postautor: karol » 20 sty 2005, 11:01

Tu sie zgadzam ! choc ciezko jest ! :D
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 20 sty 2005, 11:58

Warto, warto!!!
Przecież mogło być gorzej!
:564: :564: :564:
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
szopen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: szopen » 20 sty 2005, 19:17

Przecież mogło być gorzej!
nigdy nie jest tak zle zeby nie moglo byc jeszcze gorzej :)
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista :)

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Krystian
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Krystian » 21 sty 2005, 12:48

Często się zdarza że chłopak i dziewczyna chcą być tylko przyjaciółmi ale ta przyjażń przeradza się w miłość. Zależy jakie to jest to "lubienie". Jeżeli chodzi o układy typu mam przyjaciela (nie chłopaka) z którym współżyję i robię inne rzeczy tak jakby był moim chłopakiem ale jesteśmy tak naprawdę wolni - nie lubię takiego czegoś.

NA PRZYJACIELA CZĘSTO SIĘ WCHODZI I UWODZI... HEHE :D

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”