Czy dziewczyna moze sie do tego wszystkiego zmuszac?
Moderator: modTeam
Czy dziewczyna moze sie do tego wszystkiego zmuszac?
jestem (bylem) z moja dziewczyna od 1,5 roku.od tego czasu mielismy kilka kłótni nawet kilkakrotnie sie rozstawalismy.1 powazne rozstanie mialo miejsce w wakacje.ale dziwnym trafem do siebie wrocilismy.na poczatku bylo dosc dziwnie i sztucznie ale pozniej wszystko wrocilo do normy.2 miesiace pozniej zdecydowalismy sie na sex.ktoy raczej byl satysfakcjonujacy dla nas obojga.lecz dzisiaj dowiedzialem sie ze to wszystko co dzialo sie od wakacj bylo wymuszone przezemnie nawet sex.dowiedzialem sie rowniez ze ona mnie nie kocha.czy ktos moze dac mi rade co robic ja ja strasznie kocham i swiata poza nia nie widze.czy mozliwe zeby kobieta ktorej nie zalezy na mezczyznie widywala sie z nim co dziennie planowala przyszlosc i zdecydowala sie na stale współzycie.co mam zrobic zebysmy byli znow razem Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rzeczywiście wielki problem
Po pierwsze: mżoe ona, tak jak zreszta kazda kobieta ma swoje humorki i moze dzis wypadł ten dzień kiedy zaczeła gadać bez sensu.
ALbo po prostu stwierdziła ze nie ma to sensu. Uważam ze nie bardzo jest sens ciągnąć coś na siłe. Z własngo doświadczenia wiem ze jeśli kobieta nie wykazuje żadnego zainteresowania, to barrrrrdzo trudno jest uratowac jakis związek. Jest to chyba nie możliwe. Dlatgo na twoim miejscu dał bym sobie spokój. na początku bedzie ci ciężko, staraj sie o tym nie myśleć. Czas leczy rany. Mnie zagoił już kilka i teraz ptrze na to z perspektywy czasu i śmieje się. Czasem widze ze gdybym z nią został to byłabyto męczarnia dla mnie. Obecnie nikogo nie mam jest mi z tym czasem ciężko. ALe coż mam nadzieje, ze w koncu jakaś pieknść zauważy mnie. Troche odbigłem od tematu, ale jeśli kobieta nie wykazuje zainteesowania facetem, to facet nie powinien sie w to angazowac, po prostu szkoda zdrowie i nerwów, nie mowiąc juz o straconym czasie czy pieniądzach. Może po prostu ona nie jest tego warta. Może zdaje ci się ze ją kochasz. Zastanów się nad tym dobrze. Mam nadzieję, że choć trochę ci pomogłem:)
Powodzenia.....
Po pierwsze: mżoe ona, tak jak zreszta kazda kobieta ma swoje humorki i moze dzis wypadł ten dzień kiedy zaczeła gadać bez sensu.
ALbo po prostu stwierdziła ze nie ma to sensu. Uważam ze nie bardzo jest sens ciągnąć coś na siłe. Z własngo doświadczenia wiem ze jeśli kobieta nie wykazuje żadnego zainteresowania, to barrrrrdzo trudno jest uratowac jakis związek. Jest to chyba nie możliwe. Dlatgo na twoim miejscu dał bym sobie spokój. na początku bedzie ci ciężko, staraj sie o tym nie myśleć. Czas leczy rany. Mnie zagoił już kilka i teraz ptrze na to z perspektywy czasu i śmieje się. Czasem widze ze gdybym z nią został to byłabyto męczarnia dla mnie. Obecnie nikogo nie mam jest mi z tym czasem ciężko. ALe coż mam nadzieje, ze w koncu jakaś pieknść zauważy mnie. Troche odbigłem od tematu, ale jeśli kobieta nie wykazuje zainteesowania facetem, to facet nie powinien sie w to angazowac, po prostu szkoda zdrowie i nerwów, nie mowiąc juz o straconym czasie czy pieniądzach. Może po prostu ona nie jest tego warta. Może zdaje ci się ze ją kochasz. Zastanów się nad tym dobrze. Mam nadzieję, że choć trochę ci pomogłem:)
Powodzenia.....
Nie poddawaj sie , to po pierwsze , ale zarazem nie przesadzaj w zabieganiu o nią , moze jestes sbyt natarczywy ,zbyt wiele zabierasz jej czasu, jak to one mówią czuje sie osaczona i nie ma dla siebie czasu daj jej wiecej swobody a zobaczysz co sie dziać bedzie stopnioowo coraz mniej do niej dzwon , coraz zadziej umawiaj sie z nią , po to by ona wyszła z inicjatywą i obserwuj co sie dzieje , jest nic ! daj sobie spokój ,tego kwiatu pół swiatu
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
najwyrazniej panna jest pokrecona skoro wmawia ci ze zmuszales ja do czegos czego sama chciala.szuka dziury w calym bo najwyrazniej cie nie kocha.daj sobie z nia spokuj.rozumiem, ze to trudno przyjac do wiadomosci i dlugo mozna sie jeszcze ludzic, ze sie cos zmieni, wiem z doswiadczenia...ale daj spokuj...po co ci dziewczyna ktora nie jest do ciebie przekonana...wyraznie mowi ze cie nie chce wiec nie zawtracaj sobie nia glowy...jedna to dziewczyna po swiecie chodzi?
wcie co juz wiem chyba o co chodzi .chyba przeslodzilem to wszystko.dzisiaj gdy sie z nia spodkalem dowiedzialem sie ze staje sie dla niej bardzo atrakcyjny gdy nie jestesmy razem(zaczynam ja troche olewac).disiaj bylo bardzo milo całuski itp.ale wszystko sie znow zjebalo w momęcie gdy zaczolem sie do niej klejic.chyba powinienem zachowac dystans nie probowac jej usułgiwac np.nie jezdzic po nia na uczelnie i nie wozic jej nigdzie.jutro idzie do teatru z kolezanka gdy jej zaproponowalem ze po nia przyjade to powiedziala za jest teraz samodzielna kobieta.co o tym sadzicie moze to jest powodem.moze powinienem sie zachowywac jak na chlopa przystalo a nie jak mis który sie ciagle do niej ciagle przytula?
podpsiuje się jako kobieta
pod odpowiedzią Krzysia ...
Nie zaszkodzi , jak poczuje sie zagrozona , ale pisze tego posta tylko po to by pokazac iz nie wszystko tu musi dalej być , bo zawsze beda nowi i zawsze beda tylko pytać , a skoro wszystko jak twierdzicie tu juz jest , pozostaje sie stąd tylko wyniesć ! nowi co wejda pytac nie musza bo znajdą wszystko tu ! bezsens , wiec albo przenosimy tematy gdzie powinny byc , albo wywalamy to co zalega i odpowiadamy im na zadanie pytania , co innego oczywiscie jak temat sie powtarza bo był przed wczora , też go nalezy przeniesć tam gdzie byc powinien . inaczej to juz dojdzie do tego ze bedziemy tylko ci stali miedzy sobą sobie gadac ! :564: :564: :564:
- Sir Charles
- Weteran