:'(

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
ptaszek
Weteran
Weteran
Postautor: ptaszek » 29 gru 2004, 17:29

A ja nie rozumiem tego wstydu, skad to sie bierze po takiej probie gwaltu w kobiecie?

Bo to ta cholerna świadomość, że jakiś facet bez twojej zgody dotyka Cię swoimi łapskami i co więcej - chce w ciebie wejść po prostu od tak, żeby zaspokoić swe rządze, zupełnie się z tobą nie licząc! Traktuje cię jak towar, który można pomacać, wykorzystać i odstawić! Czujesz się wtedy zwyczajnie jak jakiś przedmiot! coś czego się nie szanuje.
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 29 gru 2004, 20:13

No nigdy tego nie przezyje, ale ciezko mi to sobie wyobrazic... coz takim zboczuchoom nalezy sie duzy przyjaciel w wiezieniu i ze 4 mydelka :D tez beda chodzic ze spuszczona glowa :)
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 29 gru 2004, 20:18

Hyhy pisze:No nigdy tego nie przezyje, ale ciezko mi to sobie wyobrazic...

Widac mam sdosc bujną wyobraźnie poniewaz potrafie to sobie wyobrazic ;) To musi być okropne uczucie. :560:
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 29 gru 2004, 20:21

Ja sobie nie potrafie wyobrazic takiego obwiniania sie za to ze ktos chcial je dotknac, potrafie sobie wyobrazic srach, lek, obsesje ale nie chowanie glowy przy kazdym facecie i czucie sie gorszą.
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 30 gru 2004, 16:30

Hyhy pisze:Ja sobie nie potrafie wyobrazic takiego obwiniania sie za to ze ktos chcial je dotknac, potrafie sobie wyobrazic srach, lek, obsesje ale nie chowanie glowy przy kazdym facecie i czucie sie gorszą.

na pewno to jest sobie trudno wyobrazić ale taka jest ludzka psychika. Zawsze wtedy człowiek obwinia się, że może można było jakoś uniknąć sytuacji, może to była moja wina itp.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”