No i jak mam to zrobic ...

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 03 gru 2004, 21:07

Lorenz !! :564: Nie zrozumielismy sie , Ty mówisz o przyjazni gdy Cię zona zostawiła , dla innego , ja mówie o sytuacji gdzie dwoje ludzi sie poznaje (chodzą ze sobą ) jedna sie zakochuje druga nie !! i ta druga proponuje przyjazn !
Cy kochałeś swą zonę , dlaczego sadzisz ze powiem iz nigdy jej nie kochałeś , bo teraz już ją nie kochasz !! jak sam piszesz ! ale czy na pewno ???? mysle iz za wczesnie na takie stwierdzenie z Twej strony , rana jednak dalej krwawi choć coraz mniej , zobaczymy dalej co bedzie ! :564: jesli ją kochałes nigdy nie bedzie Ci obojetna !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 03 gru 2004, 22:00

Krzyś:
jesli ją kochałes nigdy nie bedzie Ci obojetna !

Z tym Krzysiu pełna zgoda - niestety nie wiem czy ten fakt nie będzie się przejawiał również w tym, że wraz z jakimkolwiek kontaktem z nią będą wracały bolesne wspomnienia i nie będę potrafił wobec niej zachowywać się tak, jak wobec ludzi praktycznie mi obcych, których potrafię obdarzyć już na samym początku znajomości pewną dawką zaufania itd... - wobec niej będę już uprzedzony i dlatego jestem w stanie zrozumieć innych ludzi, którzy z miłości popadają w skrajnie przeciwne uczucia - choć jeszcze rok temu twierdziłbym, że to nie możliwe, że widocznie nie kochał itd.

Co do reszty masz rację Krzysiu - zwracam honor :564: - wpadłem w topik jak bomba i nie wczytałem się w posty między ich wierszami.
Jeszcze piwko :564:

ps - edit - oczywiście to jedna strona medalu, o drugiej jakoś nie mam ochoty pisać... ale jest i druga strona...
;)...
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 04 gru 2004, 08:35

WSZYSTKO sie ułozy , bardzo wiele też zalezy od Niej !! no razja ze zawsze są dwiestrony medalu :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”