![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Moderator: modTeam
Blazejowi niePFC pisze:Przygniatająca liczba mężczyzn ma (...) możliwość, by swe geny dalej przekazywać. Pewnie i Tobie się kiedyś przytrafi, a może i Blazejowi.
ojAMX pisze:Czyli podsumowując.Pomimo całej skomplikowanej otoczki,norm kulturowych i tym podobnych jesteśmy zwykłymi zwierzętami ,który głownie chodzi o to aby się najeść i pokopulować.
eee, facetowi nie przystoi oczerniac bylych partnerek. To kwestia klasy. Wyzywanie jaka ona byla zla jest przejawem slabosci. O wiele lepiej powiedziec (co zrozumie kazda kobieta) ze po prostu do siebie sie nie pasowalo i tyle. I wowczas taka kobieta wie ze jak i z nia kiedys mu nie wyjdzie to nie bedzie mowil o niej u wszystkich ze jest ostatnia itd.Olivia pisze:Oczywiście można narzekać na osoby z przeszłości
A ilu jest takich facetow? Bo tez sie zdarzaja. To jest kwestia pewnosci siebie, poczucia wlasnej wartosci i wielu innych rzeczy. Miedzy innymi szacunku do 2 osoby, bo ja bym od swojej dziewczyny nie wymagal tego aby sie diametralnie zmieniala. Wszak pokochalem ja przed zmiana, czyz nie?AMX pisze:Tak,tylko dlaczego często gęsto zdarzają się kobiety,które są wstanie diametralnie zmienić swoje życie dla faceta??
A moje byle sie nie obruszaly ze je traktowalem jak mieso. Pewnie dlatego ze to mieso myslalo ze jest wowczas najlepszym miesem na swiecie ;p Kwestia formy.Blazej30 pisze:chyba że mówimy tu o zmianie typu: mogę więcej wydawać. z wyznań kobiet spotkałem się z różnym podjeściem do faceta - od typowo utylitarnego (facet ma się składać z ślicznej twarzy, grubego i otwartego portfela i dużego penisa) do romantycznego. ale nigdy ten romantyzm nie dotyczył wnętrza faceta. ot po prostu - traktują nas jak mięso. i obruszają się gdy my je tak traktujemy...
Ciesz sie ze mamy monogamie. Bo przy poligamii faktycznie wielu facetow by nigdy nie znalazlo kobiety...AMX pisze:Czyli podsumowując.Pomimo całej skomplikowanej otoczki,norm kulturowych i tym podobnych jesteśmy zwykłymi zwierzętami ,który głownie chodzi o to aby się najeść i pokopulować. W takim wypadku ja nie widzę zasadności pytania co jest nie tak z kobietami. Po prostu Panowie,niektóre osobniki są słabsze i nie przekażą swoich genów dalej ku sile i czystości rasy ludzkiej.Więc,po co to całe zawodzenie. Wszak tak było jest i będzie ,ale dzięki temu nasza ludzka cywilizacja może trwać i się rozwijać.
zestawisz to z kimś kompletnie miernym ale za to przystojniejszym
łysy, śmierdzieć wódą
ma mieć kasę ( większą czy mniejszą )
[...] nie mieć kasy, [...]bezrobotny i bez ambicji
ma się starać, nadskakiwac
niesympatyczny i zimny
czy to nie Horodyńska powiedziała że główną bolączką polskiego szoł biznesu jest brak kryzysu wieku średniego wśród facetóweng pisze:"... i nie było ważne że nie spełnia tego warunku ...
Blazej30 pisze:czy to nie Horodyńska powiedziała że główną bolączką polskiego szoł biznesu jest brak kryzysu wieku średniego wśród facetów
Blazej30 pisze:eng, widocznie wciąż jesteś zbyt biedny by podpadać pod rolę filara naszej kultury.
Blazej30 pisze:Laska widocznie chciała być porządna, ale znudziło ją to i poszła w tango... jak 99% kobiet zresztą...
ale masz wybor - mozesz sie taka zainteresowac lub nie - ja nie chcialbym takiej laski, a Wy? Chyba nie:) ?Blazej30 pisze:laskę która będzie leżeć, pachnieć czekając na rolę życia
A tu nawet wiecej - ja nie bd chodzil po 40-stce po klubach... a Wy?Blazej30 pisze:inny objaw tej choroby to kupowanie zbędnych aut sportowych i zabawy do białego rana w klubach z chodzenia do których wyrosły ich dzieci
gdzie tu sens i logika ?
... jak 99% kobiet zresztą...
Hyhy pisze:ja nie bd chodzil po 40-stce po klubach... a Wy?
Hyhy pisze:Mozna sobie dobrac partnerke ktora nam odpowiada w całosci lub prawie w calosci, a nie byc z "byle kim" kiedy cos nam nie pasuje... Nikt Was do niczego nie zmusza. One maja takie samo prawo.
Dzindzer pisze:Zarabianie na dom nie było najbardziej istotne.
Dzindzer pisze:Tamten facet w oczach tej kobiety niespełnieni warunku zarabiania nadrabiał innymi zaletami, spełnionymi warunkami.
Dzindzer pisze:To, ze zarabiałeś to nie wszystko. To nie jest jedyny warunek bycia z kimś, w jej oczach poza tym nie miałeś wiele do zaoferowania.
Dzindzer pisze:Dla mnie to jest logiczne
eng pisze:No to się domyśliłem, ciekawe jakimi?
eng pisze:A czy ja mówię że to jedyne wymaganie było ? Lista długa jak rolka papieru toaletowego ..
eng pisze:Ciekawe tylko dlaczego nie przeszkadzało jej to zagarnąć wszystko łącznie z moimi rzeczami ? Skoro nie było to dla niej najwazniejsze ...
pani_minister pisze:Czy wobec tego dopuszczasz możliwość, że istnieje całkiem znacząca grupa kobiet, która nie leci na kasę i ładną buzię?
FrankFarmer pisze:Eng - z mojej strony krótka, prosta i jestem przekonany, ze sensowna sugestia - twoje oczekiwania i lokalizacja stanowią konflikt. Przeprowadź sie i znajdziesz. Kierunek - na przykład Polska B.
Im kobieta ładniejsza tym bardziej się ceni i wyżej stawia poprzeczkę jesli chodzi o facetów, i proporcjonalnie w drugą stronę...
Imperator pisze:To jest normalne. Im chłop bardziej przystojny, interesujący, zaradny (a co często za tym idzie - bogaty), tym lepszą kobietę może mieć
Imperator pisze:Te paskudy i marudy, których żaden facet, nawet po wypiciu litra wódki nie chce psioczą na te ładne, zgrabne że są puste, głupie i nic nie potrafią, jeno dawać dupy.
eng pisze:Myślę że bardzo dobrze się poruszasz i orientujesz w tej swojej "polsce B",
eng pisze:Czasem mi się trafi jakaś panna ze Śląska czy Wielkopolski - tragedia ... farbowany blond, pusto w głowie, duże "parcie na szkło" i wiadomo o co chodzi ...
To jest tak, ze dla niektorych problemem jest samo pochodzenie innej osoby:) Ja nie wiem czemu ale spoza Warszawy albo i z odleglych zakatkow Polski, takze z polskich małych miejscowosci okreslanych przez niektorych wsiąTopp pisze:Podły sort, przyznaję.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 232 gości