jestem zabawką?

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
ministerPL
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: ministerPL » 26 paź 2008, 18:42

Dzindzer pisze:Czyli odpowiedź od czapy. Bo ona nie zarzuca Ci, ze w ogóle śmiesz mieć jakieś uczucia tylko, że za bardzo to przezywasz

Dzindzer jestes dziewczyną moze ty jakos to rozumiesz lepiej odemnie. Bo ja to tak rozumiem:
jestes moim kolegą z którym się całuje, od czasu do czasu zrobie ci loda, a ty nie przezywaj tego ?

Teraz wrocila do mojego miasta, A ja udaje tak jakby mi nie zalezalo nie wyjechalem po nią napisalem ze mam interesy, nie wykazuje większego zainteresowania. Zato ona caly czas cos pisze ze glodna jest ze chipsow by zjadla, ze teraz wolny pokoik ma... , hymm bym z checia sie do niej przejechal, ale nie bede na jej kazde skinienie.
Ostatnio zmieniony 26 paź 2008, 18:57 przez ministerPL, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 26 paź 2008, 18:49

Chodzi o to bys az tak emocjonalnie i uczuciowo się nie angażował. Czerpał przyjemnośc, bawił sie ale miał dystans.
Jak dla mnie to taki układ bez zobowiązań ale z komplikacjami w postaci jej faceta w tle i jej humorków.
Nie traktuje Cie jak swojego faceta i nie chce być traktowana jak Twoja dziewczyna.

Bywałam z facetami bez większych zobowiązań, spotykaliśmy się by się dobrze bawić, by mieć niezły seks. ale to były czyste układy, ten nie jest fajny. Zacząłeś się podkładać.

Czego tak naprawdę byś chciał od tej znajomości ??
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 26 paź 2008, 18:58

ministerPL pisze:jestes moim kolegą z którym się całuje, od czasu do czasu zrobie ci loda, a ty nie przezywaj tego ?

Odpowiedż już miałeś ;DD tu:
księżycówka pisze:Jak związek jest super to taki facet zostanie spławiony i po problemie. A jak się rozleci to znaczy, ze wiele wart i tak nie był. jest coś takiego jak rywalizacja. To, że ktoś z kimś jest teraz nie znaczy, że będzie z nim na zawsze, bo już wybrał i koniec kropka. NIE MA LUDZI NIE ZASTĄPIONYCH.

Związek :| Poczekaj jak w 4-rokącię będziecie ją obracać. Napięcie musi rosnąć.
Bierzesz w tym udział - pasi?
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
ministerPL
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: ministerPL » 26 paź 2008, 19:00

czego ?

uczuć, ciepłych słówek, duzo wspolnie spedzanego czasu i oczywiscie ! SEKSU !

[ Dodano: 2008-10-26, 19:03 ]
w czworokącie ? wątpie.
Awatar użytkownika
slash
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: slash » 26 paź 2008, 19:54

w Twoim mieście jest daleko od swojego chłopaka, brakuje jej czynności, przyjemności które robi z nim kiedy jest u siebie. Tutaj, gdzie jesteś Ty ma wlasnie Ciebie od tego, jesteś używką w pewnym sensie... Czerpie te same przyjemności z Tobą co z chłopakiem... a że jego nie ma w Twoim mieście to znalazła osobę która moze go tu zastapić i ta osoba jestes wlasnie Ty....

może nie to, że jesteś zabawką ale na pewno jesteś po to żeby zaspokajać jej potrzeby...
Ostatnio zmieniony 26 paź 2008, 20:02 przez slash, łącznie zmieniany 1 raz.
Długo myślałem, co to takiego 90x60x90. Okazało się, że 486000
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 26 paź 2008, 20:27

ministerPL pisze:w czworokącie ? wątpie.
A ja nie. Może już taki nawet istanieje 8)
Awatar użytkownika
ministerPL
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: ministerPL » 26 paź 2008, 20:40

Wogle jej nie znacie, fakt jest dosyc nietypowa, ale chyba nie taka jak te co po godzinie znajomosci dają dupy.

Co do zabawki, to myslicie ze mam jakies szanse zeby przesunąć się na pierwszy plan ?
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 26 paź 2008, 20:41

ministerPL pisze:Wogle jej nie znacie, fakt jest dosyc nietypowa
Tylko zachowuje się typowo.
ministerPL pisze:Co do zabawki, to myslicie ze mam jakies szanse zeby przesunąć się na pierwszy plan ?
Nie.
Awatar użytkownika
slash
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: slash » 26 paź 2008, 20:45

to zależy jak naprawdę Cię traktuje... fakt jest taki, że nie znamy jej.. nie wiemy jak jest dokładnie między wami.... z tego co piszesz wynika moim zdaniem to, że jestes tylko po to zeby zaspokajać jej potrzeby a żeby tak było nie jest potrzebne uczucie... z drugiej strony instnieje szanasa ze z tych waszych zabaw, spotkan, rozmow coś się moze obudzić... wątpliwe ale możliwe...
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 27 paź 2008, 00:07

ministerPL pisze:Wogle jej nie znacie

Skoro tak dobrze ja znasz to czemu to my nieznający jej mamy Tobie pisać co ona może mieć na myśli ??

ministerPL pisze:Co do zabawki, to myslicie ze mam jakies szanse zeby przesunąć się na pierwszy plan ?

Ty raczej nie. Inny facet jak najbardziej :]
Awatar użytkownika
ministerPL
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: ministerPL » 27 paź 2008, 09:44

dzięki za slowa otuchy wczoraj od 21 do 24 sobie sms'owalismy, chyba 200 sms'ow wyslalem :-) ustawilismy sie dzisiaj u mnie na "film"
Awatar użytkownika
slash
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: slash » 27 paź 2008, 13:32

myślisz, że to forum jest po to żeby dawać otuchy? oczywiście można ale tu chyba nie o to chodzi... z tego co pisałeś wynika jedno, a nie napisales tu chyba tylko po to żeby "uslyszec" slowa otuchy...

jesli piszecie tyle sms'ow tzn ze w jakims tam stopniu jest Toba zainteresowana.
Dziwne ze jej sie chce tyle pisać :] zainteresujcie się trochę nauka :P
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 27 paź 2008, 18:51

ministerPL pisze:Wogle jej nie znacie, fakt jest dosyc nietypowa, ale chyba nie taka jak te co po godzinie znajomosci dają dupy.
Po godzinie moze nie, ale trzech? Albo po 2 dniach? No tydzien to absolutny max, a Ty ile za nia lazisz? Dostales od niej cos konkretnego? Ekhmm, sam wziales od niej cos konkretnego? Bo na tacy Ci nie da. Uwazaj zeby nie wypasc na kogos kto bedzie jej fajnym sposobem na spedzanie czasu oraz sprawianie zazdrosci u swojego faceta. Pomysl o niej tak jakbys mogl za godzine miec u siebie przynajmniej 3 lepsze dziewczyny niz ona. I tak sie wobec niej masz zachwywac. Pamietaj: to nie bogini, a dziewczyna. To Ty masz byc w tej grze boski, a nie ona. Wtedy wygrasz ;)
Ostatnio zmieniony 27 paź 2008, 18:51 przez Maverick, łącznie zmieniany 1 raz.
alekz
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: alekz » 27 paź 2008, 23:43

Łatwiej jest na studiach zdobyc jakąś pierwszoroczniaczkę która przed studiami miała systematyczną facecią bliskośc psychiczną i fizyczną(miała faceta) niż dziewczynę dopiero szukającą tej bliskości(nie miała faceta). Chyba chodzi tutaj o to, że te drugie szukają stabilizacji a te pierwsze właśnie tej bliskości której im brakuje i to na gwałt, a tak trach ciach to właśnie mizianki i inne takie są najlepszym substytutem odległego faceta w nowym miejscu i tej psychicznej bliskości również.
Więc ja bym specjalnie się nie przywiązywał emocjonalnie biorąc pod uwagę to jakich gierek jesteś uczestnikiem. Byc moze ta dziewczynka sama się w nich pogubila
Ostatnio zmieniony 27 paź 2008, 23:45 przez alekz, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 28 paź 2008, 07:27

ministerPL pisze: jak te co po godzinie znajomosci dają dupy.

No i co z tego, ze po gofzinie dają dupy ? ja tez odpowiedniej kobiecie po godzinie znajomosci bym sie oddał ? wiec jesli kobieta uznaje iz ma na to ochote tu i teraz z tym facetem a nie jest to ubikacja dyskoteki itp. to w czym masz problem ? ted 2 jestes czy jak ? [:D]
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 28 paź 2008, 09:06

Maverick pisze: Pomysl o niej tak jakbys mogl za godzine miec u siebie przynajmniej 3 lepsze dziewczyny niz ona. I tak sie wobec niej masz zachwywac. Pamietaj: to nie bogini, a dziewczyna. To Ty masz byc w tej grze boski, a nie ona. Wtedy wygrasz ;)

Mav, przestan juz z tym durnym prograowaniem, bo to naprawde dziala tylko na jakies wariatki i robi z faceta uczuciowego neandertalczyka. No ale moze u niektorych ludzi, funkcjonujacych tylko na zasadzie odruchow, to dziala. Tak czy siak, zenujace to jest i rozpowszechnianie tej durnej "wiedzy" jest szkodliwe.
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 28 paź 2008, 09:16

Bo zle do tego podchodzisz. Wiadomo ze troche przerysowuje. Chce po prostu by facet byl pewniejszy siebie i nie lecial na nia jak blakajacy sie od 3 dni na pustyni czlowiek na wode. I to nie jest zadne programowanie tylko racjonalne zachowanie. Nie ma robic z siebie niewaidomo kogo, ani sie tak obnosic. Wystarczy ze sam uzna ze jest wiecej wart (byle z umiarem :P ). Podrywanei i zblizanie sie do siebie powinno byc dobra zabawa, ale trzeba sie umiec do niej zdystansowac.
Awatar użytkownika
shaman
Weteran
Weteran
Postautor: shaman » 28 paź 2008, 23:05

Maverick pisze:Chce po prostu by facet byl pewniejszy siebie i nie lecial na nia jak blakajacy sie od 3 dni na pustyni czlowiek na wode. I to nie jest zadne programowanie tylko racjonalne zachowanie.
To jest prostactwo. Jeśli chcesz wzbudzić w kimś asertywność, czekają Cię tysiące znaków nudnych powtarzalnych wywodów, a nie szpanowanie pseudowyrazistością. Bo na tej samej zasadzie możesz powiedzieć, że Fakt (przy całym szacunku do gazety) skłania do głębokiej refleksji swoją brutalnością. Nie. Fakt jest od rozrywki i sensacji dla tępych mas oraz od szybkiej informacji. Polityka może być od refleksji (uprzedzając: za Fakt wstaw sobie tabloid a za Politykę tygodnik)
Awatar użytkownika
ministerPL
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: ministerPL » 29 paź 2008, 00:05

mozecie jasniej - ja jestem na 1 roku studiów dopiero <cisza>
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 paź 2008, 07:28

ministerPL pisze:mozecie jasniej - ja jestem na 1 roku studiów dopiero <cisza>

no i co z tego ? skonczysz je a i tak nic nie zrozumiesz , jak juz nie rozumiesz ...
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 29 paź 2008, 07:35

ministerPL pisze:mozecie jasniej - ja jestem na 1 roku studiów dopiero <cisza>

Chlopie, ogarnij sie troche. Normalnie mgr juz naprawde nic nie znaczy.

Bierz co Ci dziewczyna daje, zachowuj sie jak facet, nie miaucz - to konkluzja z postow i jasniej juz nie mozna.
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać

przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Awatar użytkownika
joj_sport87
Maniak
Maniak
Postautor: joj_sport87 » 30 paź 2008, 09:06

bierz co daje, ale badz odpowiednio neutralny ;]
Luminary - Amsterdam \o/

-----> Nakarm glodne dzieci <-----

==> Nakarm glodnego wampira <==
Awatar użytkownika
ministerPL
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: ministerPL » 30 paź 2008, 13:15

joj_sport87 tak zamierzam ale co bedzie jak jakies uczucie z tego wyplynie ? DZisiaj jade do niej na nocke bo jej wspollokatorka wyjezdza. to bedzie pierwsza nocka która razem spedzimy. <diabel>
Awatar użytkownika
pejot
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: pejot » 30 paź 2008, 15:49

ministerPL pisze:ale co bedzie jak jakies uczucie z tego wyplynie ?

Przeczytasz sobie poradnik zrywania z forum i będziesz żyć dalej :). Skoro taką opcje własnie wybrałeś musisz się z tym liczyć.
"...mogę wszysko, to ma dwie strony."
Obrazek
Awatar użytkownika
joj_sport87
Maniak
Maniak
Postautor: joj_sport87 » 30 paź 2008, 18:13

pejot pisze:Skoro taką opcje własnie wybrałeś musisz się z tym liczyć

dokladnie. podejmujesz swoiste i nieodzowne ryzyko...
Luminary - Amsterdam \o/

-----> Nakarm glodne dzieci <-----

==> Nakarm glodnego wampira <==
Awatar użytkownika
Xavi
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Xavi » 30 paź 2008, 18:50

A ja uwazam, ze jak ona tak sie zabawia to Ty tez sie tak zabawiaj, wtedy zobaczysz i przekonasz sie czy tak na prawde cos dla ciebie znaczy...
Awatar użytkownika
ministerPL
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: ministerPL » 30 paź 2008, 21:51

Zajechalem do niej o 16 tak jak sie umowilismy, na dzien dobry powiedziala mi ze kolezanka z którą rok sie nie widziala jest w moim miescie i i bardzo chciala by sie spotkac, ja powiedzialem ze nie ma sprawy, niech sie spotkają ze sobą, ze niby mi az tak nie zalezy zeby dzisiaj u niej nocowac. Umowily sie na 20:30 a my Mielismy sie niby "pouczyc" oczywiscie tylko zaczelismy sie uczyc i odrazu sie przytulac do siebie, postanowilismy ze obejzymy film bo i tak sie nie nauczymy, ten tez sie zakonczyl po 10 minutach, troche porozmawialismy po zartowalismy sie po całowalismy, zadzwonil do niej telefon a mamy taki uklad ze sie nie zwieszamy na telefonach, ja zacząłem ją łaskotac[code] i rozbierac, niestety na zaduzo mi nie pozwolila, potem przyszedl sms - a ona lubi sie zawieszac, na sms'ach i zdjąłem z niej ,bluzke i stanik. lezala na brzuchu, poprosila zebym jej masaz zrobil tak zrobilem, dobra wkazdym badz razie tak sie rozgrzewalismy chyba z 2 moze 2,5 godziny, bylismy juz zupelnie nadzy jje cycki wogle nie byly twarde myslalem ze jest cos nie tak, ona mówila ze nie jest pewna czy tego chce, sie okazalo ze nie mamy gumek, zdecydowalismy sie na 69, i tak sie piescilismy moze z 5-10 minut az uslyszalem znów "czemu tak sie stresuje", chyba domyslacie sie oco chodzilo :( . Powiedzialem jej ze jest moją pierwsza dziewczyną, jej zrobilo sie strasznie głupio i stwierdzila ze nie powinienem z nią pierwszego razu przezywac ze powinienem z kims kogo kocham, ja stwierdzilem ze mi na niej zalezy, i ze gdybym chcial to moglbym do pierwszego lepszego burdelu zajsc, ale ja chce wlasnie z nią, potem juz gadalismy i sie smialismy tylko odprowadzilem ją do kolezanki i razem poszly do kllubu a ja wrocilem do domu. Na pytanie czy sprobojemy, odpowiedziala mi ze ook jesli zanuze sie w wodzie po kostki i najwyzej do pasa, a nie odrazu wskocze na głęboką wodę, nie bardzo rozumiem oco jej chodzilo - moze ktos mi to wytlumaczyc ? Aha no i przedewszystkim jak opanowac ten stressss ?
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 30 paź 2008, 22:22

To zes pojechal. 2 i pol godziny miziania i jeszcze bez seksu.W ogole jej tekst ze nie jest pewna mi sie nie podoba. Zazwyczaj to ja mowilem ze jak chca to przestane. I nigdy nie chcialy... A nie ze mi dziewczyna wyjezdzala z tekstem ze nie jest pewna.
W ogole co z Ciebie za facet ktory idzie na nocke z dziewczyna bez gumek??? Kompletny brak pomyslunku!
Jesli chodzi o rozbieranie to mozna spokonie przyjac zasade ze nalezy dziwczyne rozbierac o wiele pozniej niz by sie samemu chcialo :P Woczas moze mniej wiecej trafi sie na moment jak bedzie na tyle rozgrzana ze nie bedzie prostestowac =]

Z tym 69 tez wypaliliscie. Szczerze Ci powiem ze ona faktycznie nie mysli o Tobie na powaznie. Dodatkowo pewnie sie puszcza z innymi. Troche dziewczyn mialem i zadna tak ochoczo i prosto od razu nie przystepowala do 69. Choc naturalnie moge sie mylic, to takie drobna uwaga na temat tego jak dziewczyny podchodza do orala. A z tym stresowaniem to chodzi Ci o to ze nie stanal? Dziwne troche...

No i na koniec to porownanie do burdelu. Stary, litosci. Dobrze ze Ci w pysk nie dala za to ze laskawie wolisz z nia niz w burdelu! Komletny brak taktu!!! Juz lepiej bylo sie do niej zawadiacko usmiechac (jak mowila ze powinienes z tak tora kochasz) i powiedizec z usmieszkiem i patrzac jej w oczy ze myslisz dokladnie tak samo <aniolek>

Z ta woda do kostek jej pewnie chodzilo o to ze za szybko chcesz wszystko osiagnac.
Ostatnio zmieniony 30 paź 2008, 22:24 przez Maverick, łącznie zmieniany 2 razy.
ennie
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: ennie » 30 paź 2008, 22:54

Maverick pisze:Z tym 69 tez wypaliliscie. Szczerze Ci powiem ze ona faktycznie nie mysli o Tobie na powaznie. Dodatkowo pewnie sie puszcza z innymi. Troche dziewczyn mialem i zadna tak ochoczo i prosto od razu nie przystepowala do 69. Choc naturalnie moge sie mylic, to takie drobna uwaga na temat tego jak dziewczyny podchodza do orala.

no wlasnie, nie ma co uogolniac. ja pierwszy oral mialam podczas pierwszego seksu z moim facetem, tak jakos naturalnie to wyszlo.
zreszta anal tez szybko..hmm.. strach pomyslec co on o mnie pomyslal ;P (albo co ja o nim, zeby nie bylo hahah, bo zawsze tylko kobitki sie ocenia :))
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 30 paź 2008, 23:00

To nie jest tak ze jezeli dziewczyna sie na to zgadza szybko to jest zla. Zalezy od faceta jak ja potrafi na to nakrecic. Albo tez jak potrafi ja nakrecic na siebie i stwierdzic ze ma to zrobic bo on tak chce. To drugie pewnie zaistnialo w Twoim przypadku, zaistnialo rowniez u mnie. Niemniej jednak nie podejrzewam o takie umiejetnosci autora topiku.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”