Nie wiem co robic
Moderator: modTeam
Nie wiem co robic
Witam, jestem z dziewczyna od prawie 4 miesiecy... wiem ze to jest dlugo ale jestem pewny na 100% ze chce z ta wlasnie osoba spedzic reszte zycia.. jest mi z nia cudownie, oprucz jednego szczegolu, a mianowicie wiem ze podruwaja ja inni faceci, a ona sobie z nimi sms-uje i rozmawia przez internet... strasznie mi to przeszkadza i nie wiem co z tym zrobic
prosze o jakas porade 

dzaro pisze:od prawie 4 miesiecy
no to na pewno strasznie długo...
dzaro pisze:ze chce z ta wlasnie osoba spedzic reszte zycia.
dzaro pisze:wiem ze podruwaja ja inni faceci, a ona sobie z nimi sms-uje i rozmawia przez internet
widzisz, widocznie ona ma inne plany na życie
dzaro pisze:strasznie mi to przeszkadza i nie wiem co z tym zrobicprosze o jakas porade
proponuje dorosnąć
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
Re: Nie wiem co robic
dzaro pisze:ona sobie z nimi sms-uje i rozmawia przez internet... strasznie mi to przeszkadza i nie wiem co z tym zrobicprosze o jakas porade
Wyrzuć gdzieś kartę sim z jej komórki i przetnij kabel od netu
Jak się popieści to się zmieści
Ty też kiedyś byłeś tyle z Kami. Często takie związki (nie mówię o tym przypadku konkretnie) są bardziej dojrzałe niż 2 letnie, w których jedna ze stron ciągle odstawia jakieś numeryMati pisze:dzaro napisał/a:
od prawie 4 miesiecy
no to na pewno strasznie długo...
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
rzeczywiście pisanie smsów z innymi mężczyznami to plany na życie bardzo sprecyzowane.widzisz, widocznie ona ma inne plany na życie
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
- Pani Batman
- Bywalec