Onanizowanie sie, strona fizyczna i psychiczna :)

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Dvorak
Pasjonat
Pasjonat
Onanizowanie sie, strona fizyczna i psychiczna :)

Postautor: Dvorak » 08 lut 2004, 18:55

LOL wlasnie jestem na stronie, i mam nadzieje ze nikt z niej informacji nie czyta, bo naprawde.... tyle glupot na jednej stronie to chyba w zyciu nie widzialem... lookajcie:

http://www.dane2.republika.pl/

nie no mam nadzieje ze nikt w to nie wierzy :)

Jak pamiętacie w 4 klasie szkoły podstawowej uczono, że zapłodnienie następuje po wprowadzeniu jądra do macicy

Lol to troche trudne by bylo ;P
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 08 lut 2004, 19:13

Dziwna sprawa. Bzdury tam pisza takie ze nie chce sie czytac. I czytac nie polecam - szkoda czasu. Wlasciwie to chyba koniec calego tematu bo to ze pisza tam bzdury to sprawa oczywista i dyskutowac nie ma nad czym :)

Powinien na koncu tekstu napisac:
"Koniec i bomba, a kto czytal ten traba" ;)

Ew. zmodyfikowana wersja:
"Koniec i bomba, a kto wierzy ten traba" :twisted:
Awatar użytkownika
kwjk
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kwjk » 08 lut 2004, 19:20

a mi to wygląda tak, jakby sobie ktoś po prostu jaja robił :)
Awatar użytkownika
Dvorak
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Dvorak » 08 lut 2004, 19:30

Przez onanizm mamy mniej energii, jak zapewne zauważyliście; po orgazmie chce się spać a to dlatego, że podczas snu uzupełnia się energię. Natomiast człowiek który dawno się nie zaspokoił nie może zasnąć, wierci się, jest naładowany energią. Ale jeśli chce to zaśnie, a gdy jest uzależniony od masturbacji to zaśnie dopiero po jej wykonaniu.

to chyba zdanie w ktorym jest najwiecej prawdy ;)rzeczywiscie czlowiek po orgazmie sie uspokaja ale nie dlatego ze jaaks energie traci czy co, ale przez hormony czy inne substancje ktore sie wtedy wydzielaja ;) jesli ktos ma ochote spojrzec na sprawe z nieco obiektywniejszej strony to tutaj jest:
http://www.puella.pl/artykul/235/235.html

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”