P.S wlasnie znalazlem foty mojej bylej i mego,,serdecznego przyjaciela'' na naszej klasie az mna zatrzeslo...

Moderator: modTeam
tr3sor pisze:Tutaj chyba o doroslosc uczuc i intelektu chodzi conie ?![]()
Piernik pisze:P.S wlasnie znalazlem foty mojej bylej i mego,,serdecznego przyjaciela'' na naszej klasie az mna zatrzeslo...
Olivia pisze:Piernik, czy Ty za każdym razem, jak kogoś poznasz, będziesz nas pytać o zdanie?
Olivia pisze:to Ona długo z Tobą nie wytrzyma.
Olivia pisze:Zresztą, z tego co pamiętam, na razie nie chciałeś się wiązać na stałe, a raczej korzystać z uciech seksu bez zobowiązań?
ona mi wyglada na desperatke, bo jezeli Cie zna i wie, jak potrafisz czasami niezle pierniczyc, a mimo to chce sprobowac, to innaczej jak deperatka nazwac jej nie mozna.Piernik pisze:tlyko sie martiwe czy z amlody dla niej nie jestem...ona moowi,że nie.. hm
Piernik pisze:Witam....To ja piernik, sluchajcie poznalem fantastyczna dziewczyne z tego samego miasta co moja była (niestety)..ale w sumie laczy nas dużo wiecej, jak myslicie, ladowac sie w zwiazek, czy zwykle kolezenstwo..W sumie podobamy sie sobie, i mamy wspolne pasje ( np podróże i nie tylko)..tlyko sie martiwe czy z amlody dla niej nie jestem...ona moowi,że nie.. hm, jak myslicie..
.
Miltonia pisze: kobieta samym byciem mlodsza podnosi poczucie wartosci mezczyzny
Andrew pisze:Moja np. wartosc nie okresla sie jakiego wieku kobieta jest u mego boku ?
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 386 gości