radomir pisze:tak sobie zarobic z liscia
Marzyciel... ;P
O takiego liścia niełatwo
Moderator: modTeam
Wstreciucha pisze:Przywalilam w twarz chlopakowi , ktory usilowal mnie zwaglcic. Oddal mi z takim impetem, ze nigdy wiecej nie podnioslam na nikogo reki
3000GT pisze:ale to był Twój boj frend czy chłopak w sensie (facet itp...)
tzn ze poza treningami sa ?... to co Ty trenujesz...az sie boje pomyslec..Bad girl heehhe
Edytka:) pisze:Karate Jezor od 10 lat usmiech
Mysiorek pisze:Czy to jest tylko objaw bezsilności? Ciekawe, czy huknęliście kogoś lub zebraliście "flądrę" na twarz. Czy miało to skutek i jaki?
Andrew pisze:Dodam jednak (bo to dziewczyny szczegulnie mają sposobnosc do walenia w twarz facetów), ze gdybym zaliczył takiego liscia od jakiejs , oddał bym bez zastanowienia sie , bo nie ma sie nad czym zastanawiac .
mathilda, przepraszam, ale ile macie lat? Bo zachowanie obojga wskazuje na ok. 17
ByłoSobieŻycie pisze:A ja tak myślę (pomijając wasze dziecinne zachowania), że twój chłopak umiejętnie odwrócił kota ogonem. Prosiłaś go aby wracać, być może świadomie te zlekceważył i aby nie mieć żadnych konsekwencji wzmocnił w Tobie poczucie winy. Co nie zmienia faktu, że zachowałaś się strasznie dziecinnie - należało po prostu wyjść.
DokladnieAndrew pisze:No szacunek ma do ciebie jak nic ...
Tylko co z tego? Ma dziewczyne? Ma. Zabiera ja ze soba na impreze? Tak. Ona prosi ze chce isc, a on ma w dupie bo on chce sie bawic? To niech sam na imprezy chodzi skoro w dupie ma swoja ponoc kochana dziewczyne.zakery... pisze:Moze chlopak chical sie bawiac
Ahhhaaa... bo to problem wziac ja na strone wysluchac raz a porzadnie, przedyskutowac kwestie wyjscia juz? Pewnie, latwiej sie odwinac, isc na parkiet i olaczakery... pisze:panna ciagle mu nad uchem zrzędzi.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 297 gości