To nie wiem, musze wiec mieszkac w jakims "zaglebiu wartosciowych kobiet", bo wiekszosc panien ktore znam, tudziez pojawiaja sie w srodowiskach w ktorych bywam, to naprawde porzadne i wartosciowe dziewczyny.
Czary?
A moze po prostu nie patrze przez pryzmat tych smiesznych zalozen "wszystko sie teraz censored!"?
Mam silne obawy
Moderator: modTeam
- Wujo Macias
- Maniak
A moze patrzysz przez jakis wyidealizowany pryzmat ?
Na przykladzie mojej Ex jeszcze zanim bylismy razem uwazalem ze to naprawde pozadne dziewcze
a tu jaki numer wyciela ;].
Moze twoje kolezanki niemialy jeszcze okazji pokazac pazurkow ? Daj im czas
okazja nienadaza sie codziennie ;].
I ja do tych patrzacych przez pryzmat pierdolenia dolaczam
bo z Krzysiem sie ciezko niezgodzic =].
Jednak ja jakos niemoge sie nie angazowac ... bo wtedy niebylo by to to samo -.- Wole jednak dac sie kopnac w dupe ze swiadomoscia ze tak sie moze stac ale i z sila aby sie szybko podniesc
W ten sposob pozostawiam sobie ryzyko ktore mnie bawi i fascynuje ... jak i angazowanie sie ktore rowniez dostarcza wielu wrazen 
Na przykladzie mojej Ex jeszcze zanim bylismy razem uwazalem ze to naprawde pozadne dziewcze

Moze twoje kolezanki niemialy jeszcze okazji pokazac pazurkow ? Daj im czas

I ja do tych patrzacych przez pryzmat pierdolenia dolaczam

Jednak ja jakos niemoge sie nie angazowac ... bo wtedy niebylo by to to samo -.- Wole jednak dac sie kopnac w dupe ze swiadomoscia ze tak sie moze stac ale i z sila aby sie szybko podniesc
- Wujo Macias
- Maniak
Panowie, panowie kobiete sie rozumie nie poprzez rozmowe ale przez jej ciało, ruchy, zachowanie. To co mówi jest nieistotne. Jak dziewcze Ci sie podoba to zczynasz gre z jej ciałem nie z nią. Jej głowa to automatyczny strażnik którego trzba wyłączyć, obniżając niepewność lub podwyższając podniecie...
Kobiety przychodza i odchodzą... Zreszta dla tych co nie maja kobiety jest takie przysłowie "kiedy uczeń jest gotowy, mistrz sam przychodzi"
, a że "z niczego nie ma nic" to "do odważnych świat należy" bo "nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło".
Kobiety przychodza i odchodzą... Zreszta dla tych co nie maja kobiety jest takie przysłowie "kiedy uczeń jest gotowy, mistrz sam przychodzi"
Gdy w Rycerzu gaśnie duch, trza wykonać sexy ruch!
Martinoo pisze:Panowie, panowie kobiete sie rozumie nie poprzez rozmowe ale przez jej ciało, ruchy, zachowanie. To co mówi jest nieistotne. Jak dziewcze Ci sie podoba to zaczynasz gre z jej ciałem nie z nią. Jej głowa to automatyczny strażnik którego trzba wyłączyć, obniżając niepewność lub podwyższając podniecie...
Hę ?

Zaczynając grę z jej ciałem, nie z nią ?!

Jej głowa to automatyczny straźnik, którego trzeba wyłaczyć ?!!!

Martinoo ! Jestem zaintrygowana w najwyzszym stopniu. Błagam o rozwinięcie i dotłumaczenie.
Automatyczny strażnik, o w mordę !

nadia pisze:Hę ?Podwyższając co
!
Podwyższając podniecenie, czyli to że masz z jakimś facetem ochotę spędzić noc, to że facet Cię kręci.
nadia pisze:Zaczynając grę z jej ciałem, nie z nią ?!![]()
Tak, grę ciałem, słowa niewiele wyrażają dużo lepiej czyta sie z mowy ciała i gestykulacji. Kobieta ma tendencję do zaprzeczeń słownych. Więc ciało podpowie mi lepiej niż słowa.
nadia pisze:Jej głowa to automatyczny strażnik, którego trzeba wyłączyć ?!!!![]()
Gdy spotykasz kogoś nowego skąd masz wiedzieć czy on jest warty spędzenia z nim nocy? Wątpliwości rodzą sie nigdzie indziej niż w umyśle. Jeśli nie uspokoisz umysłu nici z seksu.
nadia pisze:Automatyczny strażnik
Tak umysł działa stale, analizuje sprawdza, kojarzy. Jeśli jest zaprzątnięty tego typu sprawami udany seks nie wchodzi w grę...
Gdy w Rycerzu gaśnie duch, trza wykonać sexy ruch!
Martinoo pisze:To co mówi jest nieistotne.
poczekaj na efekt jaki ci powiedzenie tego zdania przyniesie ;] kobieca furia na forum ;]
facet kotry by mi z takim zdaniem wyskoczyl dostalby po gebie i tyle by z poczatku romansu mial.
Martinoo pisze:Jak dziewcze Ci sie podoba to zaczynasz gre z jej ciałem nie z nią.
jezeli facet nie potrafi mnie rozbudzic chocby w najmniejszym stopniu intelektualnie, nie jest partnerem do rozmowy i nie slucha co sie do niego mowi (chocby krotka rozmowa na imprezie) - nie jest wart mojej uwagi a co za tym idzie -->
Martinoo pisze:ej głowa to automatyczny strażnik którego trzeba wyłączyć, obniżając niepewność lub podwyższając podniecie...
---> bez inteligentnej rozmowy zadnego pozadania nie wywolasz, co najwyzej smiech. glowa po to jest straznikiem zeby nie chodzic do kibla gzic sie z miesniakami ktorzy ledwo wlasne imie przeliterowac umieja. jest po to zeby z grona napalanych samcow
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”