Wujo Macias pisze:eng- gdybys mniej pisal o tym, jak to sie mozna rozczarowac, jakie to wszystko nie-fair i w ogole o kant dupy to moze i bym uwierzyl, ze tak naprawde myslisz.
Może nie myślę a czuję, to różnica. Jak cię ktoś oszuka i sprzeda ci na allegro cegłę zamiast czegoś konkretnego to możesz go chociaż do sądu lub na policję podać, a tak to co ? nic ...
Wujo Macias pisze:Ale jako, ze co rusz pokazujesz jaki to teraz stales sie zdystansowany, cyniczny i olewczy sprawia, ze jestem pewien iz w koncu Ci przejdzie.
Myślę że nie przejdzie, a pozostanie, jakby to była akcja jednorazowa to może, a jako że to kilka przypadków jeden po drugim ...
Wujo Macias pisze:Pewnie przy nastepnej pannie w ktorej sie zadurzysz.
Szczerze wątpię w to, a nawet jak to będę się walił młotkiem w palec do momentu aż mi nie przejdzie, bo to najgorsza rzecz jaka by mnie mogła spotkać w życiu ... utrata kontroli ...
tommi pisze:piszesz że wierzysz w siebie, ok. ale z całej twojej wypowiedzi wyłania się obraz małego dzieciaka któremu mama nie kupiła "transformersa" i jest obrażony na cały świat.
Każdy facet ma w sobie podobno coś z dziecka

tommi pisze:nie sądzę żebyś miał rażące braki w uzębieniu czy śmierdział zdechłym koniem, nie chcą cię? a h... im w oko. "tego kwiatu pół światu" nie pomyślałeś że może źle szukasz, że może do tej pory nie trafiła się taka która byłaby ciebie warta?
Do ideału mi trochę brak, ale bez względu na egzemplarz jest praktycznie to samo, bez względu na poziom ...
tommi pisze:możesz zmienić postawę na taką jaką opisałeś, możesz oczywiście. wiedz tylko że to postawa rozpieszczonego gówniarza i uwierz mi, nic to nie zmieni. już kompletnie zostaniesz wyalienowany, na własne życzenie a żyjąc sam dla siebie... hmm... może zostań pustelnikiem.
Wiesz, może i to rozwiązanie było by ciekawe ... święty spokój