Jak to kobiety manipulują
Moderator: modTeam
Jak to kobiety manipulują
Witam czy wiecie coś o sposobach manipulacji jakie używają kobiety ?
- kinomaniak
- Pasjonat
A czy to tylko kobiety manipulują......i zalezy co ty nazywasz manipulacją...w wyszukiwarce jest juz jeden taki temat .....napisz manipulacja i wybierz by tylko po tytule szukał.
W szaleńczej wichurze znajdę Twój szept
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Odpowiedź jest banalnie prosta, to są wszystkie działania które mają na celu zdobycie przewagi, lub dóbr materialnych lub mających warosć emocjonalną, sentymentalną.
Często sposoby które pozwalają zdobyć tę rzecz kłucą się z powszechnie przyjętymi zasadami moralnymi, a to dlatego ze kierują się wysublimowanym egoizmem.
Często sposoby które pozwalają zdobyć tę rzecz kłucą się z powszechnie przyjętymi zasadami moralnymi, a to dlatego ze kierują się wysublimowanym egoizmem.
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
- Wujo Macias
- Maniak
hav0ck pisze:Witam czy wiecie coś o sposobach manipulacji jakie używają kobiety ?
Dekolty. To musza byc dekolty...
"księżycówka, napisałem Ci priva"
-
- Bywalec
Wujo Macias pisze:hav0ck pisze:Witam czy wiecie coś o sposobach manipulacji jakie używają kobiety ?
Dekolty. To musza byc dekolty...
Nie nie to kobiec nogi i ten chód! Jak one potrafią sie tak ruszać. Czysta manipulacja!
Przeszedłem tak kawałek dla próby i mi lewy staw z zawiasów wypier..ło
Gdy w Rycerzu gaśnie duch, trza wykonać sexy ruch!
hav0ck pisze:chcodziło mi bardziej o używanie słów , zwrotów , prowadzenie rozmowy , szuka perswazji
Nastepny ktory chce pojac niepojete
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
inne."
hav0ck pisze:chcodziło mi bardziej o używanie słów , zwrotów , prowadzenie rozmowy , szuka perswazji
Katarakta napiera?

Jesli nie masz problemów z obrazem, to widzisz wszystko. Prawie.
[ Dodano: 2007-11-01, 20:23 ]
A co do słów... pewnie, że mogą prowokować. Tylko dlaczego i kawalerowie (kawalerzy) tego nie stosują? Przecież słowa można zmieniać jak się chce ;P
KOCHAJ...i rób co chcesz!
-
- Bywalec
- Weteran
Mysiorek pisze:Jak można nie rozumieć kobiet i być z nimi?
Odezwal sie znawca kobiet

Ostatnio zmieniony 01 lis 2007, 20:33 przez tarantula, łącznie zmieniany 1 raz.
inne."
inne."
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Moze rozumiem kobiety w 99.0% ale czy akceptuje ich "techniki"[czegokolwiek] to juz jest inna sprawa.
Ta bo kobiety sa w tym wyrafinowane. My nie owijamy w bawełne![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

tarantula pisze:Swoja droga faceci sa bardziej perfidni w manipulacji niz kobiety.
Ta bo kobiety sa w tym wyrafinowane. My nie owijamy w bawełne
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ostatnio zmieniony 01 lis 2007, 20:35 przez Krzych(TenTyp), łącznie zmieniany 1 raz.
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Well...
Why is the man...
- kinomaniak
- Pasjonat
jak stary tak sie nic nie nauczył , to tak jak w szkole , jednym matematyka nigdy do głowy nie wejdzie , co nie znaczy , ze - wracajac do tematu - kobiety są winne .
bo jak matematyke tak kobiety zrozumiec sie da, inna sprawa, trzeba miec predyspozycje ku temu. a nie zwalac wine na matme , a w tym wypadku na kobiety
jak stary tak sie nic nie nauczył , to tak jak w szkole , jednym matematyka nigdy do głowy nie wejdzie , co nie znaczy , ze - wracajac do tematu - kobiety są winne .
bo jak matematyke tak kobiety zrozumiec sie da, inna sprawa, trzeba miec predyspozycje ku temu. a nie zwalac wine na matme , a w tym wypadku na kobiety
Ostatnio zmieniony 01 lis 2007, 20:36 przez kinomaniak, łącznie zmieniany 1 raz.
W szaleńczej wichurze znajdę Twój szept
-
- Bywalec
tarantula pisze:<pijak> Swoja droga faceci sa bardziej perfidni w manipulacji niz kobiety.
No co ty, faceci manipulują? W życiu! Szczerość patrzy nam z oczu i z serca.

A poza tym wszyscy wiedzą, o co nam chodzi (w zasadzie o jedno, czasem o dwie) więc gdzie tu miejsce na manipulację???
[ Dodano: 2007-11-01, 20:45 ]
Ale ja rozumiem matematykę... i lubię zresztą.
A kobiet nie rozumiem, i cholernie lubię ten stan. Przecież żeby was kochać, kobitki, wcale nie trzeba was rozumieć.
Mysiorek pisze:to kobiety szukają między wierszami facetów, mając maślane oczy, a faceci nie szukają między wierszami kobiet, mając maślane oczy.
Stąd niezrozumienie.
Czyli mowiac w skrocie, wniosek nasuwa sie takowy - maslo maslane
inne."
inne."
-
- Bywalec
Po prostu mi się zrymowało.
Może by tak ktoś mnie pochwalił ze wenę?!
A tak na serio: może jestem naiwny, ale jakoś nie czuję się manipulowany. Moja pani *była, obecna, cholera wie jaka) nie musi stosować podstępów żebym coś dla niej zrobił. Ja też nie muszę, jeżeli czegoś chcę. Po prostu wystarczy poprosić i sprawa załatwiona. Zawsze mi się wydawało, że to na tym polega, przyjaźń, związek, zaufanie. Takie tam, kumacie?
Po prostu mi się zrymowało.
Może by tak ktoś mnie pochwalił ze wenę?!
A tak na serio: może jestem naiwny, ale jakoś nie czuję się manipulowany. Moja pani *była, obecna, cholera wie jaka) nie musi stosować podstępów żebym coś dla niej zrobił. Ja też nie muszę, jeżeli czegoś chcę. Po prostu wystarczy poprosić i sprawa załatwiona. Zawsze mi się wydawało, że to na tym polega, przyjaźń, związek, zaufanie. Takie tam, kumacie?
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Mały Słownik Kobiecych Manipulacji by FrankFarmer
kocham cie! = chwilowy stan, ktory za tydzien może znaczyć tyle co: 'wydawało mi się' albo 'to juz było i nie wróci'
zobaczymy = mam cie w dupie
raczej nie = na pewno nie
mam nadzieje że... = TAK
atmosfera przyjacielska, szczerosc = kilka milych spotkan wiecej i nara
nie obiera telefonu, odpisala niekonkretnie na sms = daruj sobie, pożegnaj ją
lubie cię i chciałabym żeby tak zostało = daruj sobie dalsze podrywanie
chciałabym żeby ta znajomość sie nie urwała = ty dbaj o znajomość, ona nie zrobi nic. twoj czas wynosi kilkadziesiąt dni.
zostańmy przyjacółmi = skasuj wszystkie numery, zapomnij. ma cie w dupie
mam wolny wieczor i... = uderzaj, zielone światło
sama sie nie klei, reaguje obojętnie na twoje = zachowaj dystans, spotykaj sie z innymi
całuje sie, maslane oczy, ale kombinuje ze spotkaniami, dziwnna zmiennosc nastrojów= chłopak wyjechał, lub mysli o byłym!! wykorzystaj, zalicz i szukaj dalej!!
z nikim nie byłam nie tańczyłam... no dobra to taki kolega ale nic takiego, zwykły kolega = po tobie. ma innego, kwestia czasu kiedy cie kopnie w d...
Nawet najmilsze spotkanie, nawet z całowaniem a nawet sexem = nie zakochuj sie!! Wcale nie musi być już kolejnego spotkania!!
kocham cie! = chwilowy stan, ktory za tydzien może znaczyć tyle co: 'wydawało mi się' albo 'to juz było i nie wróci'
zobaczymy = mam cie w dupie
raczej nie = na pewno nie
mam nadzieje że... = TAK
atmosfera przyjacielska, szczerosc = kilka milych spotkan wiecej i nara
nie obiera telefonu, odpisala niekonkretnie na sms = daruj sobie, pożegnaj ją
lubie cię i chciałabym żeby tak zostało = daruj sobie dalsze podrywanie
chciałabym żeby ta znajomość sie nie urwała = ty dbaj o znajomość, ona nie zrobi nic. twoj czas wynosi kilkadziesiąt dni.
zostańmy przyjacółmi = skasuj wszystkie numery, zapomnij. ma cie w dupie
mam wolny wieczor i... = uderzaj, zielone światło
sama sie nie klei, reaguje obojętnie na twoje = zachowaj dystans, spotykaj sie z innymi
całuje sie, maslane oczy, ale kombinuje ze spotkaniami, dziwnna zmiennosc nastrojów= chłopak wyjechał, lub mysli o byłym!! wykorzystaj, zalicz i szukaj dalej!!
z nikim nie byłam nie tańczyłam... no dobra to taki kolega ale nic takiego, zwykły kolega = po tobie. ma innego, kwestia czasu kiedy cie kopnie w d...
Nawet najmilsze spotkanie, nawet z całowaniem a nawet sexem = nie zakochuj sie!! Wcale nie musi być już kolejnego spotkania!!
Ostatnio zmieniony 01 lis 2007, 22:40 przez FrankFarmer, łącznie zmieniany 1 raz.
wiecie kiedy jest najwięcej zabawy? kiedy manipulujecie kobietą tak, że ona myśli że manipuluje wami. z naszej strony polega to na utrzymywaniu sytuacji pod ścisłą kontrolą i udawaniu, czy też świadomym podążaniu ścieżką jaką ona nam wyznacza, tak bardzo łatwo owinąć sobie ją wokół palca, a wtedy... 

alkohol i namiętność jednakowo zawracają w głowie
-
- Bywalec
FrankFarmer pisze:Nawet najmilsze spotkanie, nawet z całowaniem a nawet sexem = nie zakochuj sie!! Wcale nie musi byuć już kolejnego spotkania!!
A myślałem, że to ja jestem cynikiem...
[ Dodano: 2007-11-01, 22:41 ]
wiecie kiedy jest najwięcej zabawy? kiedy manipulujecie kobietą tak, że ona myśli że manipuluje wami. z naszej strony polega to na utrzymywaniu sytuacji pod ścisłą kontrolą i udawaniu, czy też świadomym podążaniu ścieżką jaką ona nam wyznacza, tak bardzo łatwo owinąć sobie ją wokół palca, a wtedy...
Tak. A jeszcze więcej zabawy jest wtedy, kiedy ona myśli że ty myślisz, że ona myśli, że ty myślisz... itd.
A może lepiej gadać wprost?
można wprost, owszem, tylko po co, jaką pewność możesz mieć że ona mówi wprost. kobiety korzystają głównie z intuicji więc nawet jeśli powiesz jej wprost na przykład: "nie chce z tobą być, nie pociągasz mnie" to istnieje duże prawdopodobieństwo że pomyśli "miał ciężki dzień, ale ja wiem że mnie kocha"
pozatym życie wprost jest bardzo nudne, tak jak nie posolone ziemniaki.
przeanalizuj jeszcze raz słownik Franka, chłopak ma racje, pewnie już z niejedną miał do czynienia
pozatym życie wprost jest bardzo nudne, tak jak nie posolone ziemniaki.
przeanalizuj jeszcze raz słownik Franka, chłopak ma racje, pewnie już z niejedną miał do czynienia

alkohol i namiętność jednakowo zawracają w głowie
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”