Kasieńkia pisze:Inna sprawa jeśli szukasz dziewczyny w wieku licalnym...faktycznie one mysla w większości o zabawiee, imprezach i szaleństwie...
a kiedy maja o tym myślec

jak beda miała grubo ponad 60 lat

myslec o zabawie, imprezach i szaleństwie, robic to a zyc tylko tym to róznica i to wielka
cirilus pisze:1) nie napisałem tego posta, żeby ktokolwiek głaskał mnie po głowie, tylko po to, żeby wyrzucić z siebie, to co mnie męczy i po to, żeby znaleźć rozwiązanie;
co nie zmienia faktu, że głaski tu niezłe odchodza
myslisz, że tu na forum ktos w punktach napisze recepte na sukces i moze jeszcze da gwarancje
cirilus pisze:2) nigdzie nie pisałem o zbiorowej ślepocie dziewczyn, ale o tym, że pare razy próbowałem, lecz się nieudało, bo padło "jesteś fajny, ale...
a ja nie pisałam tego tylko do Ciebie, do kolegów głaskaczy-pomagaczy-narzekaczy równiez
cirilus pisze:krytyka w Twoim wykonaniu polega na totalnym równaniu z ziemią, choć praktycznie nie znasz mnie;
to Cie równa z ziemia

jestes słabszy niz myslałam
i jeszcze jedno - z jakiej racji oceniasz mnie swoją miarą??
a czyja mam oceniac sasiada, nie znam miary sasiada. Oceniam cie po tym co piszesz, oceniam to co piszesz, jak piszesz.
chce człowiek pomóc nie cackajac sie to sie chłopczyk obrusza.
cirilus pisze:wszyscy mówią mi, żebym czekał, bo każdemu z nas jest pisane być razem ze swoją drugą połówką;
banał i dotego banal który z prawda ma niewiele wspólnego