Pracować nad charakterem

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
mac79
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: mac79 » 21 maja 2007, 14:52

TedBundy pisze:Dlaczego sprawdzać. dlaczego jątrzyć i dlaczego włazić drugiej osobie na głowę, zamiast po partnersku, po ludzku, dojrzale?

Tekst opowiada o tym jak dziewczyna wchodzi facetowi na głowę bez jego sprzeciwu-aż dochodzi do wniosku ,że on nie jest facetem=koniec !!!!!!!!!!!!!!

---> 99% facetów którzy maja kłopoty z kobietami to właśnie ci którzy biją pokłony,pozwalaja sobie wchodzić na głowę kobiecie-takie ecie-pecie....
Awatar użytkownika
Koko
Weteran
Weteran
Postautor: Koko » 21 maja 2007, 18:49

Tekst opowiada o tym jak dziewczyna wchodzi facetowi na głowę bez jego sprzeciwu-aż dochodzi do wniosku ,że on nie jest facetem=koniec !! !!!!!!!!!!!!

---> 99% facetów którzy maja kłopoty z kobietami to właśnie ci którzy biją pokłony,pozwalaja sobie wchodzić na głowę kobiecie-takie ecie-pecie....

Wiesz, że przeczysz sam w sobie?
Raz nie jest facetem, a już przy procentach nim jest ponownie :|

I nie zgadzam się, że to aż 99 procent. Może 30. Reszta nie nabrała jeszcze dystansu i nie potrafi podejść do siebie jak do rzeczy, w sensie stanąć obok i ocenić swoją wartość, zarówno tę pozytywną jak i negatywną.

TedBundy pisze:Dlaczego sprawdzać. dlaczego jątrzyć i dlaczego włazić drugiej osobie na głowę, zamiast po partnersku, po ludzku, dojrzale? Z jakiej racji? Dla potrzeby chorego udawadniania sobie czegoś? Żaden normalny facet czegoś takiego nie aprobuje i nie robi

O tym już było przy okazji "polemiki" Mysiora z Martą w topicu o władaniu kobiet nad mężczyznami. Bardzo plastycznie przedstawione :D
Wiem słowo jak krem
krem na zmarszczki w mojej głowie.
Awatar użytkownika
przemek21
Bywalec
Bywalec
Postautor: przemek21 » 24 maja 2007, 18:09

Wydusiłem kilka wskazówek od znajomych. Twierdzą, że bywam czasami za bardzo niesmiały i przez to małomówny. Pozatym mam przybrac pare kilo <LOL>

[ Dodano: 2007-06-07, 21:03 ]
Doszłem do wniosku, że charakteru nieda sie zmienić :/ Niby prubuje udawac kogo innego ale to widać :( Bede mial ciezko znalezdz kobiete, mam cechy które po prostu obniżają moją meskośc i są to nietylko cechy charakteru :(

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”