Uśmiech i wymiana spojrzeń to podstawa + chociaż odrobina pewności siebie

Życzę wam tego! Pozdrawiam
Moderator: modTeam
Mako pisze:Pamiętaj trzeba iść z podniesioną głową nawet jak jest źle!Trzeba pokazać, że jest się kozak
PS. Black007_pl sądząc po awatarze fan Slipknota?
Mako pisze:One po prostu nie lubią szarych myszek, tylko twardzieli!
TedBundy pisze:od ściany do ściany Nie ciesz się za wcześnie. To żadne panaceum czy recepta, a zmiana o 180 stopni. I tak źle i tak niedobrze. A gdzie leży złoty środek? Nie, nie powiem Ci. Sam do tego dojrzejesz, jak i ja przejrzałem na oczy.
kanibal pisze:"Żadna mnie nie chce", "Jestem potwornie berzydki", "Żadna mnie nigdy nie pokocha", "Mam X lat, a jeszcze nie mialem dziewczyny", "Idę do zakonu" (najmocniejsze ;-P) i ogólnie w tonie "Chciałbym a boję się"
mrt pisze:Widzę dwie odpowiedzi, które wyjaśniają Waszą sytuację: albo jesteście beznadziejni we wszystkim, albo jesteście dobrzy w czymś, czego dziewczyny w Waszym środowisku nie zauważają. W drugim przypadku należy zmienić teren łowów. W pierwszym - wziąć się do roboty i nadać swojemu życiu sens; być w czymś w końcu świetnym.
Wujo Macias pisze:zalozmy ze koles jest pewny siebie, mimo ze nic soba nie reprezentuje. To i tak sprawia, ze jest atrakcyjniejszy w oczach dam, niz ten ktory nie oszukuje siebie wmawiajac sobie jakim to nie jest kozakiem?
lollirot pisze:Zielonowłosa pisze:Nie myl pewności siebie- świadomości swoich zalet z kozaczeniem.
przychylam się do prośby :-)
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 376 gości