Mój facet jest zazdrosny...

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

adamk
Początkujący
Początkujący
Postautor: adamk » 30 wrz 2004, 21:52

:D :D
Powinien pojawic sie tu jeszczke trzeci watek:
Gosciu mieszka w bursie i poznaje wspaniala dziewczyne, ktora bardzo mu sie podoba.
Dziewczyna co prawda wspomniala, ze ma chlopaka, ale po za tym to wysyla mieszane sygnaly, i nawet nie protestuje jak ja obmacuje przez koldre. I co gosciu ma zrobic?
:D :D
Adam
Awatar użytkownika
Jasmen
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Jasmen » 30 wrz 2004, 22:10

A Ty nie byłabyś zazdrosna? Gdyby Twojego faceta obmacywała jakaś laska, a on by tego nie chciał, ale nie potrafiłby zaprotestować, żeby jej nie urazić?!

Przeczytaj mój punkt widzenia a dowiesz się o co mi chodzi!

http://www.agnieszka.com.pl/forum_php/v ... php?t=1845[/quote]

Myślę Konwalijko, że twój partner ma prawo być zazdrosny. Jesteś szczęściarą, masz partnera, który otwarcie Ci to mówi. Nie rań go, bo właśnie to robisz zachowując bierność wobec zalotów kolegi. Przedstaw mu swojego chłopaka, niech się poznają. Nie uważam, że postępujesz słusznie. Jeśli kochasz swojego chłopaka to pozwól mu, by porozmawiał po męsku z twoim kolegą. To Wam pomoże, i Was umocni. ;)
"Szczęście w życiu nie polega na tym by być kochanym. Największym szczęściem jest umieć kochać" Horacy

W miłości rzadko wyznaje się miłość, gdyż onieśmiela ją wstyd tłumiąc jej płomienie" Seneka
Awatar użytkownika
Sorecer
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Sorecer » 30 wrz 2004, 22:52

Sylwia nie ma dostępu do netu więc, jutro przeczyta Wasze posty wydrukowane na kartkach. Jasmen dziękuje za te słowa... Schlebiają mi, a zarazem utwierdzą Konwalijkę w tym co jej powiedziałem.
Awatar użytkownika
Jasmen
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Jasmen » 30 wrz 2004, 23:18

Dodam jeszcze, że ja byłabym zazdrosna, gdyby to jakaś kobieta zalecała się do mojego chłopaka. Obraziłabym się na niego, gdyby pozwolił innej kobiecie na dotyk, nie powinnaś więc pozwalać koledze na tego typu zachowanie. Stanowczo odpowiedz mu, że nie życzysz, by tak się zachowywał, że takim zachowaniem obraża Cię i twojego chłopaka. Nie tłumacz się tym, że boisz się urazić kolegi. Pomyśl, że takim postępowaniem ranisz swojego chłopaka, chyba nie chcesz go stracić? Musisz coś postanowić Konwalijko, bydź bardziej asertywna. Powodzenia! ;)
"Szczęście w życiu nie polega na tym by być kochanym. Największym szczęściem jest umieć kochać" Horacy

W miłości rzadko wyznaje się miłość, gdyż onieśmiela ją wstyd tłumiąc jej płomienie" Seneka
Awatar użytkownika
szopen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: szopen » 07 paź 2004, 19:54

Mysiorek pisze:
Nie wiem co teraz zrobić, bo nie chcę sprawić prykrości koledze z bursy

No to zrób koledze dobrze, bo widzę, że źle nie chcesz zrobić.
A nie robie nic, to robienie źle swojemu facetowi.

Nic dodac nic ując!

piłeczka lezy po stronie kobity....
a swoja droga to slyszeliscie taką myśl:

"Kobiety lubia giełdę próżnosci,niekoniecznie chcą się sprzedać,ale chca znac kurs" ;)
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista :)

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Sorecer
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Sorecer » 07 paź 2004, 20:48

I czemu się dziwić?! :) Każdemu jest miło jak się dowiaduje, że komuś się podoba...

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”