chwastek pisze:black007 ... jeżeli jesteś zamożny, piękny i mądry...to ja się zgłaszam.
ups..ale o tym chyba juz było...
Hmm...
Uwaga teraz szpanuję

piękny nie, ale przystojny podobno tak
mądry - chyba tak, skoro jestem studentem informatyki i pracuję jako programista....
zamozny - nie... dopiero się dorabiam

Nadal chętna ?

Jawka pisze: Dopisz jeszcze: umiesz gotować

Nie musi umiec gotowac...
Generalnie censored mnie teksty tupy - "facet powinien byc zdecydowany" - a co z Kobietami?
Czemu tez zajete kolo 25lat potrafia powiedziec tak, albo nie, jesli nawet sa zajete, to jesli chca sie ze mna kochac, to to robia, albo o tym mowia. Serio, dla nich tak to tak a nie to nie.
A te 19tki wolne, niby fajne, sympatyczne, zanim sie zdecyduja, czy chca mnie za reke wziasc, a moze nie, amoze tak, a co powie kolezanka, co powie mama, a ty mieszkasz daleko, a moze zablisko, a ja nie chce, a moze chce, a ty sluchasz innej muzyki, a ja sie rozstalam z pierwszym facetem, a ty jestes starszy, mlodszy, wyzszy nizszy... - KOBIETO!!! to może ja pojade do domu a za miesiac, jak sie zdecydujesz, to daj mi znac, bo trace tutaj czas do censored...
A jak nawet juz jestes z kims takim, to potem censored fochami o byle co, ze poszedles pic z kumplami, ze nie poszedles pic z kumplami, co z ciebie za facet, kupujesz kwiaty zle, nie kupujesz tez zle...
Normlanie censored.. censored blancuś... szlag by to trafił...
A ponieważ faceci są tylko jacyś logiczni i poukładani, to chyba zostanę gejem