Noo po 18 po kolacjii po oczekiwaniu...miales racje to oczywiste..nie napisala...
Czekac nie bede...dokladniejak napisala moon/....MYSLI SAMOBOJCZE!!!
MAM CALKOWICIE MIEKKA RURE:(
Tak sobie mysle ...magia swiat hahah i ta cala otoczka o dupe rozczaskac.
Jestem tylko ciekaw jak poszloKamilssj, ciekawe jak jego melanz z boom boxem hih
SZYBKA ODPOWIEDZ
Moderator: modTeam
Witam, zrobilem to... bylem u niej z radiem zapodalem "cicha noc" i tylko obracalem kartkami.Wiem ze sie nie robi doswiadczen na ludziach ale musialem to zrobic I co?? Zucila mi sie na szyje, zaczela sie tulic. Nie wiem czy to moja duma ale nic nie poczulem zadnej skruchy, tylko lekkie zmieszanie jak ją zobaczylem. Caly seans trwal moze 3 min. I teraz wiem jedno nie chce zadnych powrotów. Bo...
...TERA MNIE TO WALI BO JESTEM NA FALI
...TERA MNIE TO WALI BO JESTEM NA FALI
- jamaicanflower
- Maniak
Kamilssj pisze:Zucila mi sie na szyje, zaczela sie tulic.
"nagle wiatr moim oknem skrzypnął, ja się obudziłem, a garbaty anioł zniknął"<hyhy>
A jeżeli to prawda i przeszło Ci w ciągu trzyminutowego seansu to gratulacje, jesteś gość...
// Life is...
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
- unlucky_sink
- Maniak
Takmoon pisze:A Wy?Skladacie zyczenia bylym?
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
No i słusznie dorosły facet a pieści się jak noworodek, zatrzasnołeś drzwi , rozpoczełeś życie układać na nowo więc po co wracać do starego ?dałbyś jej wtedy satysfkację o i kogo tu mamy wrócił z podkulonym ogonkiem trzeba być facetem a nie jak to mówią pipką , żadnych życzeń, nic zero kontaktu bo i po co?
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”