Moderator: modTeam
To trzeba bylo powiedziec ze jestem milyGraphic pisze:Zapytala o charakter wiec jej odpowiedziałem że jestem spod znaku lwa
Ne porownuj mnei do jakis nawiedzonych kretynek co przywiazuja do tego wieksza wageGraphic pisze:peprezentujesz dokładnie takie samo zachowanie jakie miały wszystkie które poznałem w swoim życiu
moon pisze:Poza tym jest calkiem sporo nawiedzonych wierzacych w taroty czy inne znaki zodiaku - nie warto sie nimi przejomwac
amazonka pisze:Swoją drogą to zastanawiam się dlaczego zapytany o charakter powiedziałeś, że jesteś zodiakalnym lwem?
amazonka pisze:A właściwie to czemu one są takie złe? Nie znam się na horoskopach...
Yenna pisze:Bardzo lubil miec racje, postawic na swoim.
Yenna pisze:Dziewczyne ktora konczy z toba rozmowe po dowiedzeniu sie ze jestes lwem od razu bym olała
Yenna pisze:to nie wiadomo jakbys sie staral - ciezko by Ci bylo wyrwac sie z ram w jakie Cie wpakowala.
jakis tak dziwnie bym sie poczula jak by ktos chciala opisac swoje cechy i powiedział z jakiego jest znaku.
Yenna pisze:Czesto zachowywal sie po lwiemu. Bardzo lubil miec racje, postawic na swoim. Byl uparty.
lollirot pisze:ja też jestem, chociaż jestem ryby, więc co z tego?
Dzindzer pisze:Yenna pisze:Bardzo lubil miec racje, postawic na swoim.
ja tak mam a lwem nie jestem
Veni pisze:dla mnie to głupota, nie wierzę w takie rzeczy! jak ludzie dobrze się razem czują, dogadują się to co tu ma do rzeczy jakiś znak zodiaku?
alekz pisze:Gryze sie z koziorozcami.
lollirot pisze:a muszę powiedzieć, że on jest o niebo bardziej cierpliwi i skłonny do negocjacji niż ja :-)
Co Ty_normalna_ pisze:akie same głupoty słyszałam o Skorpionach że niby wszystkie są wredne
Mnei zawsze do nich ciagnelo. Tzn tak gowniarsko jeszcze w szkolach wychodzilo zawsze ze ten chlopak co t am fajnei nam sie gada czy cos to Waga. Ale nie lubi wag przejchalams ie na nich. Na kazdej jaka znalam!Black007_pl pisze:Moje dwie dziewczyny były Wagami
Tylko wodnik nadaje sie na mojego przyjaciela. Wlasnie dlatego ze jestsraszniue pokomplikowany.Black007_pl pisze:am jestem pokręcony i porąbany - Wodnik
Jak moj sie boi to go broniealekz pisze:esli ja lew sie kogos boje to kazdy powinien
JAkos zawsze bardziej niz on ale poza tym tos ie w sumie zgadza.Mona pisze:Następuje to od pierwszego wejrzenia, bo często Lew tak się zakochuje. Można też pozwolić się sobą zaopiekować. Należy sprawiać wrażenie osoby bystrej, inteligentnej, ale nie bardziej niż on. Lubi dziewczyny w seksownych ubraniach. Ceni szczerość i lojalność, wyrozumiałości dla jego licznych wybryków. Nie znosi krytyki i pragnie by świat kręcił się wokół niego.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 415 gości