Gdzie zabrać dziewczynę?

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
wilcz3k
Początkujący
Początkujący
Gdzie zabrać dziewczynę?

Postautor: wilcz3k » 09 gru 2006, 15:01

Witam, gdzie w obecnej chwili mogę zabrac dziewczynę? Cięzko mi coś znaleźć teraz, w lato to co innego, bo zawsze nad wode mozna wyskoczyc, rower itp a w zime? :(
To może napisze co już przerabiałem :P
- spacery
- park
- kino
- jakies przyjemne knajpki, pizzerie itp.
- lodowisko
- supermarkety, ogolnie zakupy
- hale sportowe

Nic mi zabardzo nie przychodzi do głowy co można w zimę robic, gdzie wyjsc? Odpada dom, teatry, muzea itp oraz dyskoteki i jakies meliniarskie puby. Na lepienie bałwania i sanki to jeszcze za wczesnie bo cos śniegu nie widac :) Doradzcie cos, mile widziane miejsca gdzie można by sie troche popiescic (nie sex, tylko same pieszczoty), wczoraj mielismy taką przygode ze w parku na murku moja kobieta leżała, a ja na niej i ją czule całowałem, ja oczywiscie bez koszuli, a ona w staniku i krótkiej bluzeczce ;) Za chwilę podjeżdza straż miejsca "dziendobry, (w tym momencie poświecił latareczką i sie uśmiechnał do nas ;p), pijemy cos może?", pochodził troszkę usmiechnięty świecąc latareczką wokoł nas i pojechali :) Ja w tym momencie byłem zielony, bo czerwony to za mało ;) Chciałbym uniknąc już takiej sytuacji więc doradzcie cos prosze :p
Podpis został usunięty przez moderatora!
Awatar użytkownika
Jawka
Weteran
Weteran
Postautor: Jawka » 09 gru 2006, 17:18

Jak mieszkasz w mieście to skorzystaj z okazji, kup jakąs gazetę regionalną, tam na pewno znajdziesz dodatek na temat tego "co, gdzie i kiedy"... poszukaj koncertów, jakiś konferencji, często bywa tak, że można przejśc się na spotkanie z kimś znanym (zawsze to jakaś odskocznie), może jest jakiś mecz....

wilcz3k pisze:mile widziane miejsca gdzie można by sie troche popiescic
Dobre miejsce na piszeszczenie jest za uszkiem.... <hahaha>
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"

Awatar użytkownika
wilcz3k
Początkujący
Początkujący
Postautor: wilcz3k » 09 gru 2006, 17:23

Jawka pisze:Jak mieszkasz w mieście to skorzystaj z okazji, kup jakąs gazetę regionalną, tam na pewno znajdziesz dodatek na temat tego "co, gdzie i kiedy"... poszukaj koncertów, jakiś konferencji, często bywa tak, że można przejśc się na spotkanie z kimś znanym (zawsze to jakaś odskocznie), może jest jakiś mecz....

Z tym meczem to juz przerabiane było na hali widowiskowo-sportowej :p Potem jak już nikogo na trybunach nie było to troche zaszaleliśmy to potem nas zamkneli :( A jak sie wydarli na nas potem, że my niby coś kradniemy itp a my tylko chcielismy miec chwile dla siebie... ;) Tacy troche zakręceni jestesmy... ;)
Awatar użytkownika
_normalna_
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: _normalna_ » 09 gru 2006, 19:06

To może wyjedźcie gdzieś na weekend wtedy będziecie się miziać bez problemów
Awatar użytkownika
joj_sport87
Maniak
Maniak
Postautor: joj_sport87 » 09 gru 2006, 23:36

do lasu <diabel> <banan>
Luminary - Amsterdam \o/

-----> Nakarm glodne dzieci <-----

==> Nakarm glodnego wampira <==
Awatar użytkownika
Yenna
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Yenna » 09 gru 2006, 23:46

Widze ze szaleni jestescie ;] Skoro tak to zabierz ja jeszcze raz na zakupy, tylko tym razem wejdz z nia do przymierzalni <diabel>
Nie lubię jak spływa w dół spod mokrych rzęs, Dotykając prawą kroplą ust - Zielony deszcz. Jak zalewa policzki i parzy jak lawa, Co z wulkanu gorącym wodospadem spada.
Awatar użytkownika
wilcz3k
Początkujący
Początkujący
Postautor: wilcz3k » 10 gru 2006, 11:19

Yenna pisze:Widze ze szaleni jestescie ;] Skoro tak to zabierz ja jeszcze raz na zakupy, tylko tym razem wejdz z nia do przymierzalni <diabel>

Ano szaleni ;p Tak trafiło... ;)
W domu nie możemy to szalejemy poza domem... :> z tą przymierzalnią juz probowaliśmy w reporterze bo akurat sobie spodnie kupowałem ale jakos tak zbyt duzo ludzi i jakos sie tak dziwnie czułem ;p
Jeszcze jakies ciekawe pomysły? ;>
Awatar użytkownika
Wombat
Początkujący
Początkujący
Postautor: Wombat » 10 gru 2006, 12:05

Możecie pójść na basen, chyba nie trzeba wymieniać zalet takiego miejsca, nie mówię tu o pływaniu. Albo puszczać latawce gdy będzie wietrzna pogoda gdzies na polanie, może troche denny pomysł, ale będziecie sami.
Awatar użytkownika
wilcz3k
Początkujący
Początkujący
Postautor: wilcz3k » 10 gru 2006, 12:12

Wombat pisze:Możecie pójść na basen, chyba nie trzeba wymieniać zalet takiego miejsca, nie mówię tu o pływaniu. Albo puszczać latawce gdy będzie wietrzna pogoda gdzies na polanie, może troche denny pomysł, ale będziecie sami.

ooo z tym basenem to jest myśl :)
Musze ją namówic na aqua park w tarnowskich górach :> hihihi aż mi dziwne myśli chodzą po głowie jak sobie tylko o tym pomyśle... ;)
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 10 gru 2006, 12:25

Lista miejsc, do których można by pójść jest ograniczona. O to chodzi w byciu razem, że głupi spacer po parku będzie dawał ciągle tyle radości co na początku. Atrakcją główną powinniście być oboje dla siebie, reszta to dodatek. <aniolek>
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 10 gru 2006, 12:27

idzcie sobie na strzelnice postrzelac ze srutu :)

A jak chcesz sie popiescic to znajdz dobry hotel z bilardem i basenem odloz troche kasy i sobie w nocy popiescisz :)
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
Yenna
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Yenna » 10 gru 2006, 12:45

A nie macie gdzies krytego basenu w poblizu? to chyba nie bylby glupi pomysl ;]
Nie lubię jak spływa w dół spod mokrych rzęs, Dotykając prawą kroplą ust - Zielony deszcz. Jak zalewa policzki i parzy jak lawa, Co z wulkanu gorącym wodospadem spada.
Awatar użytkownika
wilcz3k
Początkujący
Początkujący
Postautor: wilcz3k » 10 gru 2006, 13:54

Imperator pisze:Lista miejsc, do których można by pójść jest ograniczona. O to chodzi w byciu razem, że głupi spacer po parku będzie dawał ciągle tyle radości co na początku. Atrakcją główną powinniście być oboje dla siebie, reszta to dodatek. <aniolek>

Reszta to dodatek? Moze i racja ale chyba nie bedziemy sie czule piescic w miejscu publicznym :D Dlatego juz wole jakis park albo cos... ;)

[ Dodano: 2006-12-10, 14:07 ]
Yenna pisze:A nie macie gdzies krytego basenu w poblizu? to chyba nie bylby glupi pomysl ;]

Ano jest jakiś ale stan taki eh...
Juz wole dac te 2 dychy i isc do porządnego Aqua Parku raz w miesiącu, tam dopiero frajda jest ;>
Awatar użytkownika
Kemot
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Kemot » 10 gru 2006, 19:06

A może posiedźcie w domu i zapalcie świeczki :)?
Z wyżej wymienionych najbardziej podoba mi się ten hotel z basenem... <aniolek> i bilardem. Ale nie pograłbyś bo myśli co będzie wieczorem na to nie pozwalają :)
Awatar użytkownika
wilcz3k
Początkujący
Początkujący
Postautor: wilcz3k » 11 gru 2006, 10:43

Kemot pisze:A może posiedźcie w domu i zapalcie świeczki :)?
Z wyżej wymienionych najbardziej podoba mi się ten hotel z basenem... <aniolek> i bilardem. Ale nie pograłbyś bo myśli co będzie wieczorem na to nie pozwalają :)

Hmm... bilard? ;>
Mi spokojnie golf wystarczy: dziurka, kijek i 2 piłeczki <browar>
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 11 gru 2006, 10:49

joj_sport87 pisze:do lasu <diabel> <banan>

żeby sobie dupska poodmrazas :p
wilcz3k pisze:Doradzcie cos, mile widziane miejsca gdzie można by sie troche popiescic (nie sex, tylko same pieszczoty),

hotel
motel
kino takie gdzie malo ludzi chodzi, film który długo juz jest puszczany, miejsca z daleka od ludzi
kwatera prywatna
pilnowanie mieszkania koledze/kolezance
wilcz3k pisze:wczoraj mielismy taką przygode ze w parku na murku moja kobieta leżała, a ja na niej i ją czule całowałem, ja oczywiscie bez koszuli, a ona w staniku i krótkiej bluzeczce

matko kochan grudzien jest, ludzie nerki sobie przeziebicie

Jak by cie interesowały miejsca gdzie sie nie piesci to moge nad tym pomysleć. a swoja droga to taki temat juz był

[ Dodano: 2006-12-11, 10:55 ]
Wombat pisze:Możecie pójść na basen

to tez dobry pomysł, na basenach sa czasami ( a własciwie to chyba juz czesto) jacuzzi, takie małe, zajmijcie sobie i tam tez mozecie jakies pieszczoty pod poziomem wody, bo to woda taka fajna jest, ze nic nie widac
wilcz3k pisze:Moze i racja ale chyba nie bedziemy sie czule piescic w miejscu publicznym

matko co ty tak z tym pieszczeniem. Jedynym sensem waszych spotkan jest pieszczenie sie ??
a jak dojdzie do seksu to on bedzie tylko celem ??
Kemot pisze:Ale nie pograłbyś bo myśli co będzie wieczorem na to nie pozwalają :)

a ja bym pograła, nie umiem, ale jak bym juz była to bym okazji nie przepuscila
trzeba trenowac wole i koncentracje ;)
Awatar użytkownika
Veni
Bywalec
Bywalec
Postautor: Veni » 11 gru 2006, 11:26

no w domu to chyba najlezpieczniej i najwygodniej się spotykać na takie przytulanki, zależy jeszcze jakich macie rodziców bo może to też problem... ale kino, przytulna knajpka, nawet zakupy w centrum to miłe spędzenie czasu razem. jeśli się kochacie to wszędzie wam będzie dobrze :)
Fata viam invenient...

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”