Moderator: modTeam
Ja tak mieszkam od matury (w tym pol roku na obczyznie) i nie narzekamodii1987 pisze:Chociaz z 2giej strony latwo wam tak mowic, ze powinien sam zamieszkac, nie lepiej mieszkac z mama i miec sie do kogo odezwac, a nie wchodzic co dziennie do tego samego pustego mieszkania, gdzie nie ma sie z kim pogadac?
sophie pisze:Ja tak mieszkam od matury (w tym pol roku na obczyznie) i nie narzekamodii1987 pisze:Chociaz z 2giej strony latwo wam tak mowic, ze powinien sam zamieszkac, nie lepiej mieszkac z mama i miec sie do kogo odezwac, a nie wchodzic co dziennie do tego samego pustego mieszkania, gdzie nie ma sie z kim pogadac?Ja czlowiek ma co ze soba zrobic, ma robote, jakies dodatkowe zajecia, znajomych, to nie bedzie czul sie osamotniony... W kazdej chwili mozna zadzwonic do kogos znajomego, wpasc z wizyta badz vice versa. Zadzwonic do rodzicow. Do tej pory prawie codziennie rozmawiam przez telefon z mama, nawet jesli to wymiana 3 zdan. Obie mieszkamy same, choc obie mamy kogos, ale obie ze swoja druga polowka nie mieszkamy
Piernik pisze:.a poa tym wiekszczosc ladnych dziewczyn leci na kase i fure kupic droge auto to najlepsza opcja bo mieszkanko w bloku to moze kazdy wieśniak dzis mieć...
ale Ty go jednak nie masz, bo wydales kase na cos innego, czyli jednak nie każdy wieśniakPiernik pisze:a poa tym wiekszczosc ladnych dziewczyn leci na kase i fure kupic droge auto to najlepsza opcja bo mieszkanko w bloku to moze kazdy wieśniak dzis mieć...
mrt pisze:Równie dobrze mogło mi się to przytrafić wczoraj i miałabym 31 lat, a nie 28, i tak samo byście mi pisali. a ja musiałam swoje odpracować, nadrobić.
Piernik pisze:Kup sobie BMW i zacznij chodzic w garniturze po centrach handlowych. Działa. Jestem od Ciebie 10 lat mlodszy a ostatnio poznalem 2 kobiety w Twoim wieku. Chociaz i tak kocham byla mojego brata...ale to inna historia...
Piernik pisze:Boże...alescie sie uczepili tego własnego ,,M''Ja też wydalem cala kase na samochod...i wole jezdzic dobra fura i mieszkac ze straszymi ( ktorzy i tak rzadko w domu sa )
niż jezdzic autobuchami i zbierac na mieszkanko..Niech bba ma mieszkanko..ja sie chetnie wprowadze....a poa tym wiekszczosc ladnych dziewczyn leci na kase i fure kupic droge auto to najlepsza opcja bo mieszkanko w bloku to moze kazdy wieśniak dzis mieć...
krackowiaczek pisze:hehe, a co gdy panienka dowie sie ze samochod tata ci kupil?
I co, lepiej mieszkac do konca zycia z rodzicami?! Blazej mieszka juz 31 lat, troche dlugoJa mieszkałem tamten rok sam na studiach i co.....wracałem do pustego domu, nie było sie do kogo odezwać a jedyną rozrywką był telewiozr.....takze już lepiej mieszkać z rodzicami.
i tego będę się trzymałmrt pisze:Bez sensu. Tylko i wyłącznie praca nad sobą, ustawianie się w życiu - na tym polu porządkować wszystko, układać, dochodzić do czegoś. Dzięki temu wzrośnie Błażejowi poczucie własnej wartości, a wtedy sama jakaś się przypałęta, bo to już tak jest. Jak człowiek się gapi przed siebie, to ktoś obok na niego z czasem zerknie, choćby po to, by zobaczyć, gdzie ten jego wzrok tak dalego sięga. Jak się człowiek kręci dookoła i traci czas na szukanie wiatru w polu, to sobie życie może zmarnować.
FlyingDuck pisze:A&D, Gunwitch, Badboy. Jak Ci zależy, znajdziesz. Jak nie, nie ma sensu żebym się rozpisywał. Tobie zdrowego kopa w dupę trzeba
Nie tędy chyba droga. Nie można podporządkować życia szukaniu dziewczyny.sophie pisze:Dopoki sie nie usamodzielni, raczej nie znajdzie dziewczyny... Dopoki nie znajdzie (i jesli nie ma przyjaciol), bedzie owszem wracal do pustego domu, ale co, ma wrocic do mamy? Kolko sie zamknie...
mrt pisze:Nie można podporządkować życia szukaniu dziewczyny.
Mona, Ty to potrafisz nastraszyc człowuieka <boje_sie>Mona pisze:Bo to jest tak, że jak Błażej teraz musiałby zamieszkać na swoim - np. dowiedziałby się, że baby w drodze i trzeba szykować się do wspólnego zamieszkania ze SWOJĄ RODZINĄ, to dałby radę, ze wszystkim. Ot co!
Graphic pisze:Wygląd jest priorytetem do szczęścia i powodzenia. Także frajrzy przeciętniacy i ja na czele albo będą mieli fuksa i to totalnego albo obejdą się smakiem przygladając się lepszym od siebie jak im zgarniają panienki spod nosa.
albo zmniejszą wymaganiaGraphic pisze:Także frajrzy przeciętniacy i ja na czele albo będą mieli fuksa i to totalnego albo obejdą się smakiem przygladając się lepszym od siebie jak im zgarniają panienki spod nosa.
częściej traktują nas jsk azot w powietrzuGraphic pisze: czy można się dosiąść. SPADAJ FRAJERZE !
sprawdzony sposób to gitaraGraphic pisze: lub grać w klubach (
wyobraźmy sobie taką sytuację: spotykasz kobiete na gg. Mozecie gadac godzinami. Umawiacie się. A na spotkaniu okazuje się że ona ma 200 kg, wąsy, pryszcze i 50 lat. I co?? Mój kolega tak miał. Poznał kobietę przez gg. Umówili się w ruchliwym miejscu. Zadzwonił do niej na komórkę bo nie mógł jej znaleźć. i miał tyle szczęscia że stała tuż obok a on zorientował sie że to ona.Mysiorek pisze:Nikt ROZUMNY nie odrzuci wtedy, zajebistego wnetrza, bo opakowanie nie jest z marzeń!
Blazej30 pisze:spotykasz kobiete na gg. Mozecie gadac godzinami.
Pytanie 1. - po co wysyłasz?Graphic pisze:po wysłaniu foty
Graphic pisze:znudzona podpiera filar
Mysiorek pisze:Pytanie 1. - po co wysyłasz?Graphic pisze:po wysłaniu foty
Pytanie 0,5. - wysłałes po wcześniej niż po 3 miesiącach?Graphic pisze:znudzona podpiera filar
Ona miała dylemat, a Ty ją wyrwałes z letargu
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 335 gości